3739
-
#133 látom ennek a gamenak is sok ertelm elesz gyenge gepen -
#132 huh,jöjjön már! :) -
Gandibá #131 Jaja, az elég tuti volt! Olyan kéne a filmbe is, talán majd a bővítettben! :) -
Gandibá #130 Nekem se fog jól menni, 700as cerka suxx! :D
De majd átmegyek haverhoz, a 2 ghz-es gépre, Gef4 Ti stb.. ott majd jól fog menni, reméjük! :) -
#129 vagy amikor Gandalf ''belever a földbe a botjával,azt mindenki meghajol előtte''. :) -
#128 Amugy a Return of the King-en rajta van a játék videoja is. Az elég zsír, főleg amikor az orkok szétrepülnek egy robbanás miatt. -
#127 ITT VAGYOK!!!
Érdekes, ma már voltam itt, de valamiért (fogalmam sincs mitől) nem vettem észre a képeidet!
Azért majd kiváncsi leszek az irányításra. Vajon olyan lesz mint a Shogun? Bár mindig elszomorodom, mikor ránézek a képekre. Ez nekem soha nem fog jól menni. -
#126 képek:királyság -
#125 az tuti -
Gandibá #124 Bandew kolléga már nem is ír ide? -
Gandibá #123 Eltévesztettet a topic szerintem :) -
Gandibá #121 Jó mindegyik! :) -
#120 nekem az uccsó kép tetszik a legjobban.:-) -
Gandibá #119 Huhh, de magyar lett azt a rohadt életbe
Naszóval, mostmár magyarul:
"Itt se a legtökéletesebb, hogy az olifánt feléig ér fel egy troll." -
Gandibá #118
Itt se a legtökéletesebb, hogy az olifánt feléig ér feléig ér fel egy troll. De mint már említettem nem nagyon fog érdekelni :) -
Gandibá #117 Még kettő:
A második kép biztos hogy nem Minas Tirith, én inkább Osgiliath-ra vagy más városra gyanakodnék, de nagyon mutatja hogy eléggé aránytalanok a falak és az ember méretei. Ez még pl. nagyon jól látszik a #115 első képén is. De engem ez cseppet se zavarna, ha már játszhatnék vele! -
Gandibá #116 Igaz, hogy a második az már látható volt a videóban, de kép formájában még nem. De nagyon poén hogy az elesett ork hátából vagy 10 nyílvessző kandikál ki :) -
Gandibá #115 Itt van pár kép amit én még nem láttam:
-
Gandibá #114 öö, bocs, lemaradt a jd :)
"Majd ha kijön.." így már jó :) -
Gandibá #112 Ma ha kijön a game és beindul a topic, akkor lesz itten is 10000 :)
(legalábbis nagyon remélem) -
#111 :) -
#110 -
#109 :-)) ebben nincs is kétség -
#108 Az én Gothic2 10000-es hozzászólásomhoz ez pite. -
#107 kösz, rendes vagy:-)) -
#106 na jó,elhiszem. :) -
#105 tényleg véletlen volt, mert nem frissítettem az oldalt, és úgy írtam:-) -
#104 104vakker. na jó,befejezem. :) -
#103 véletlen?99 után 100jön :) -
#102 direkt nem írtam be.csak szórakoztam.nézd meg az időt:én egy perccel hamarabb írtam.azért ne hidd hogy ha elakarok menni 100ig,akkor így elbaszom... :) -
#101 hehe, ez véletlen volt:-))
100!!! -
#100 jajj, nehogymá itt számolgass:-)) azé lesz, akié lesz :-)) -
#99 IC -
#98 98 -
#97 97 -
#96 96 -
#95 95 -
#94 94 -
#93 93 -
#92 mármint,azt hogy kitöröltétek:)