3739
-
#453 Ja azt én is várom. -
#452 -
#451 na ja, jöhetne már egy demo -
#450 Szörnyű, hogy hanyadik oldalról kellett ezt a jó kis játékot felhoznom...;) -
Gandibá #449 Jó lesz ez anélkül is :D -
#448 Ja,ez a diplomacia dolog nem artana,mer az lenne a legszarabb,hogy ha siman vegigmennenk a forgatokonyven... kell bele modositas(a storyban) kulonben ez is egy kaka lesz -
engine #447 Diplomácia: hogy meggyőzd a különböző fajokat, elfek, törpök, entek, stb. a szövetségről pl. Na meg a különböző királyságok közti viszonyok miatt. -
#446 -
#445 Engem nem érdekel a több ezer ember, csak az, h. akkor jól fusson a program mikor több tízezer ork van a képen. -
#444 Diplomácia? Az minek? Tudjuk ki a gonosz, és ki a jó.
Amúgy tényleg kircsi volt a videjó. Bár én el nem tudom képzelni, hogy menne nálam normálisan az a rohani utcakép. Ráadásul ott kevés ember volt, nem pedig több ezer. -
engine #443 Jó kis játék lesz
Ha jól vettem ki a múviból, akkor birodalom szinten irányíthatunk csapatokat. Legalábbis remélem, nameg azt is, hogy nem csak harc lesz, hanem némi diplomácia és menedzsment is. -
#442 Jaja,az nagyon tépett -
Gandibá #441 Jó múví, nekem a Rohani utcakép tetszett benne nagyon :) -
#440 Szerintem toltsd le,megéri feltetlenul. -
Hamlet #439 Én a Hardwired-ről szedtem le az új videónaplót. Ehem... mondja a csávó, akkor nézzünk bele a csatába. Ok. Nézem.... na .... meddig lesznek még részletek a filmből? .... vagy ez nem a film? ja ez intro... ok.... hmm... érdekes... ez nem intro, bazzeg ez a játék! :) Akkor jól van. -
#438 El kezdtem tölteni csak 1 perc volt még htára, ERRE MEG BEFIGYEL EGY 2 MÁSODPERCES KUR*A ÁRAMSZÜNET..:!! :(( Érdemes letölteni? Látványos? -
#437 hat en megneztem, aranyos a draga,azaz toltse le mindenki:) -
#436 [MOVIE] LotR : BfME
[2004-05-21 @ 22:32 - Berkenye] (kommentek: 0)
Az EA volt szíves kiadni a Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth című, már nagyon sokak által várt Gyűrűk Ura filmek alapján készülő stratégia - mondjuk úgy - videó naplóját. Ebben a fejlesztők elmondják aktuális gondolataikat (természetesen a játékkal kapcsolatban). Jelen esetben főleg a környezet valósághűségét mutogatják és dicsérik az egekbe - nem véletlenül. Nyomassátok!
forras:gamestar
-
Gandibá #435 Jó kis oldal, igényes! De hát ennyit minimum megérdemel ez a játék :) -
#434 kiralysag -
#433 fall...fall...fall...fall...fall......messze van! :( -
#432 Nyomás skacok IDEFELE! -
#431 Ott meg már eldől. :-) -
Gandibá #430 Egészen addig, amig meg nem jelenik :) -
#429 Meddő vita. -
aiguo #428
"A videókat látva építkezés, fejlesztés nem lesz megoldva. Ha megnézed a bazi nagy várakat egyértelmű h. nem lesz építkezés."
Te nemcsak az epitkezest vontad ketsegbe,hanem a fejleszteseket is(!)egyebkent nemis mondtam,hogy az a mondat utal ra... -
aiguo #427 --->#Control one of four unique groups, from the Riders of Rohan to the forces of Sauron, each with its own playing styles, resource management, and base-building techniques.
LOL -
#426 Ebben csak az egységek fejleszthetősége meg gyűjtögetés van leírva. Te hol látsz benne építést? lol -
Gandibá #425 Mi várjuk is .. -
#424 -
#423 NA most ebből ez lesz:
- Lásd Tolkien világát ugy ahogy ő soha a büdös életbe nem képzelte..
-irányítasz, de mi már scripteltünk:)
-jáccál a 4 oldallal(mindegyik egyedi taktika!vagy csak azé mert máshogy nem lehet használni?)
most jön a pozitiv oldal:
-eccerű
-jó a zene(és ez még igaz is)
-filmhangulat
na azért remélem pozitivan csalódnék ha kipróbálnám..(nem akarok ünneprontó lenni) ti várjátok;) -
aiguo #422 Key Features:
#See Tolkien's world come alive in a stunning 3D world that evolves right in front of your eyes, with or without your direction.
#Use the strategic regional view feature to deploy massive armies, then zoom into tactical mode to fully control the battle all in real-time.
#Innovate on the battlefield develop new tactics by using real-world physics in fully interactive battles.
#Connect emotionally with your units share their victory cries at Minas Tirith or rally your troops for the desperate last stand at the Black Gate.
#Navigate The Battle for Middle-earth's smooth, balanced gameplay and deep strategy elements easily with a simple, intuitive interface.
#Control one of four unique groups, from the Riders of Rohan to the forces of Sauron, each with its own playing styles, resource management, and base-building techniques.
#Engage in immense online multiplayer battles with all of Middle-earth as your backdrop.
#Immersive musical score composed by Academy Award winner Howard Shore.
-
aiguo #421 Hat,ez egy nagy tevedes!!!
"...there are some familiar RTS elements, like resource gathering, upgradeable units that carry over from mission to mission, although the campaign is non-linear."
Info: IGN -
Gandibá #420 Úgy is megoldható hogy általában építkezős/fejlesztős küldik lesznek, és mellette a történet szerint csak harcos pályát, ahol csak a csapatokat kell irányítani. Így lenne talán a legjobb! -
#419 De nem kell feltétlenül grafikusan megoldani ezt. Lsd.: Shogun
Amúgy meg nem azt mondtam, hogy lesz építkezés. -
#418 A videókat látva építkezés, fejlesztés nem lesz megoldva. Ha megnézed a bazi nagy várakat egyértelmű h. nem lesz építkezés. -
#417 Egy régebbi belinkelt szövegben az állt, hogy az orkok olcsók és többet lehet termelni belőlük. Szal lehet, hogy lesz benne termelés. -
#416 termelni már pedig kelljen! az fontos, táp a lelke mindennek :p, és kellenek az épitkezések és fejlesztések...minden kell! semmit ne hagyjanak ki..!! -
#415 hello
teljesen igazat mondtal,egyetértek. -
katarzis #414 sziasztok!
már rég nyomon követem a topik és a játék alakulását minden videot leszedtem és képet megnéztem.az egyik legjobban várt játék általam,de az utobbi napokban,hetekben egyre jobban tartok attol hogy el fogják szurni a grafika csodaszép de közelröl korántsemvan egy pár kép amiröl láthatunk közelröl orkokat hát elég hülyén néztek ki,meg amikor az utolso trailerben a lovasok levágtatnak pelenor mezején ott a lovak elég bénák,de ez legyen a legnagyobb baj mondjuk a graf ugy oké de a harc is elégbéna lesz szerintem föleg a rome total war harcrendeszerével öszehasonlitva amig ott normális kardcsaták láthatoak itt megáll elötte az ember és elfekszik pont az utolso trailerben volt ze láthato amikor a rohaniak levágtatnak az orkok csak ugy elfeküdtek és egy csomo lovas csak ugy megállt remélem ezeket kijavitják,kitérhetünk itt hogy milyen lesz a játékmenet mert ezt eddig nem lehet tudni remélem nem olyan hogy kapsz egy csapatot és gyakd le vele a 10x-er nagyobbat. de termelni se keljen mert az nem ide illö mert ugye nem megy age of empires lesz:).lehet jobb lett volna egy total war szerü megközelités az egészhez lehet az jobban visza adná az ütközetek filingjét de majd meglátjuk.nagyon drukolok ennek a proginak csak el ne szurják na ennyi elég belölem mára
sziasztok!