3739
  • grebber
    Ja azt én is várom.
  • rezsofiz
  • zaki
    na ja, jöhetne már egy demo
  • Kandurex
    Szörnyű, hogy hanyadik oldalról kellett ezt a jó kis játékot felhoznom...;)
  • Gandibá
    Jó lesz ez anélkül is :D
  • rezsofiz
    Ja,ez a diplomacia dolog nem artana,mer az lenne a legszarabb,hogy ha siman vegigmennenk a forgatokonyven... kell bele modositas(a storyban) kulonben ez is egy kaka lesz
  • engine
    Diplomácia: hogy meggyőzd a különböző fajokat, elfek, törpök, entek, stb. a szövetségről pl. Na meg a különböző királyságok közti viszonyok miatt.
  • rezsofiz
  • Esrohnoil
    Engem nem érdekel a több ezer ember, csak az, h. akkor jól fusson a program mikor több tízezer ork van a képen.
  • Bandew
    Diplomácia? Az minek? Tudjuk ki a gonosz, és ki a jó.
    Amúgy tényleg kircsi volt a videjó. Bár én el nem tudom képzelni, hogy menne nálam normálisan az a rohani utcakép. Ráadásul ott kevés ember volt, nem pedig több ezer.
  • engine
    Jó kis játék lesz
    Ha jól vettem ki a múviból, akkor birodalom szinten irányíthatunk csapatokat. Legalábbis remélem, nameg azt is, hogy nem csak harc lesz, hanem némi diplomácia és menedzsment is.
  • rezsofiz
    Jaja,az nagyon tépett
  • Gandibá
    Jó múví, nekem a Rohani utcakép tetszett benne nagyon :)
  • rezsofiz
    Szerintem toltsd le,megéri feltetlenul.
  • Hamlet
    Én a Hardwired-ről szedtem le az új videónaplót. Ehem... mondja a csávó, akkor nézzünk bele a csatába. Ok. Nézem.... na .... meddig lesznek még részletek a filmből? .... vagy ez nem a film? ja ez intro... ok.... hmm... érdekes... ez nem intro, bazzeg ez a játék! :) Akkor jól van.
  • Kandurex
    El kezdtem tölteni csak 1 perc volt még htára, ERRE MEG BEFIGYEL EGY 2 MÁSODPERCES KUR*A ÁRAMSZÜNET..:!! :(( Érdemes letölteni? Látványos?
  • rezsofiz
    hat en megneztem, aranyos a draga,azaz toltse le mindenki:)
  • rezsofiz
    [MOVIE] LotR : BfME

[2004-05-21 @ 22:32 - Berkenye] (kommentek: 0)

Az EA volt szíves kiadni a Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth című, már nagyon sokak által várt Gyűrűk Ura filmek alapján készülő stratégia - mondjuk úgy - videó naplóját. Ebben a fejlesztők elmondják aktuális gondolataikat (természetesen a játékkal kapcsolatban). Jelen esetben főleg a környezet valósághűségét mutogatják és dicsérik az egekbe - nem véletlenül. Nyomassátok!
    forras:gamestar
  • Gandibá
    Jó kis oldal, igényes! De hát ennyit minimum megérdemel ez a játék :)
  • rezsofiz
    kiralysag
  • Kandurex
    fall...fall...fall...fall...fall......messze van! :(
  • Bandew
    Nyomás skacok IDEFELE!
  • Bandew
    Ott meg már eldől. :-)
  • Gandibá
    Egészen addig, amig meg nem jelenik :)
  • Bandew
    Meddő vita.
  • aiguo

"A videókat látva építkezés, fejlesztés nem lesz megoldva. Ha megnézed a bazi nagy várakat egyértelmű h. nem lesz építkezés."

Te nemcsak az epitkezest vontad ketsegbe,hanem a fejleszteseket is(!)egyebkent nemis mondtam,hogy az a mondat utal ra...
  • aiguo
    --->#Control one of four unique groups, from the Riders of Rohan to the forces of Sauron, each with its own playing styles, resource management, and base-building techniques.

LOL
  • Esrohnoil
    Ebben csak az egységek fejleszthetősége meg gyűjtögetés van leírva. Te hol látsz benne építést? lol
  • Gandibá
    Mi várjuk is ..
  • rezsofiz
  • _Atti_
    NA most ebből ez lesz:
    - Lásd Tolkien világát ugy ahogy ő soha a büdös életbe nem képzelte..
    -irányítasz, de mi már scripteltünk:)
    -jáccál a 4 oldallal(mindegyik egyedi taktika!vagy csak azé mert máshogy nem lehet használni?)
    most jön a pozitiv oldal:
    -eccerű
    -jó a zene(és ez még igaz is)
    -filmhangulat
    na azért remélem pozitivan csalódnék ha kipróbálnám..(nem akarok ünneprontó lenni) ti várjátok;)
  • aiguo
    Key Features:

#See Tolkien's world come alive in a stunning 3D world that evolves right in front of your eyes, with or without your direction.
    #Use the strategic regional view feature to deploy massive armies, then zoom into tactical mode to fully control the battle all in real-time.
    #Innovate on the battlefield develop new tactics by using real-world physics in fully interactive battles.
    #Connect emotionally with your units share their victory cries at Minas Tirith or rally your troops for the desperate last stand at the Black Gate.
    #Navigate The Battle for Middle-earth's smooth, balanced gameplay and deep strategy elements easily with a simple, intuitive interface.
    #Control one of four unique groups, from the Riders of Rohan to the forces of Sauron, each with its own playing styles, resource management, and base-building techniques.
    #Engage in immense online multiplayer battles with all of Middle-earth as your backdrop.
    #Immersive musical score composed by Academy Award winner Howard Shore.
  • aiguo
    Hat,ez egy nagy tevedes!!!
    "...there are some familiar RTS elements, like resource gathering, upgradeable units that carry over from mission to mission, although the campaign is non-linear."

Info: IGN
  • Gandibá
    Úgy is megoldható hogy általában építkezős/fejlesztős küldik lesznek, és mellette a történet szerint csak harcos pályát, ahol csak a csapatokat kell irányítani. Így lenne talán a legjobb!
  • Bandew
    De nem kell feltétlenül grafikusan megoldani ezt. Lsd.: Shogun
    Amúgy meg nem azt mondtam, hogy lesz építkezés.
  • Esrohnoil
    A videókat látva építkezés, fejlesztés nem lesz megoldva. Ha megnézed a bazi nagy várakat egyértelmű h. nem lesz építkezés.
  • Bandew
    Egy régebbi belinkelt szövegben az állt, hogy az orkok olcsók és többet lehet termelni belőlük. Szal lehet, hogy lesz benne termelés.
  • Kandurex
    termelni már pedig kelljen! az fontos, táp a lelke mindennek :p, és kellenek az épitkezések és fejlesztések...minden kell! semmit ne hagyjanak ki..!!
  • rezsofiz
    hello
    teljesen igazat mondtal,egyetértek.
  • katarzis
    sziasztok!
    már rég nyomon követem a topik és a játék alakulását minden videot leszedtem és képet megnéztem.az egyik legjobban várt játék általam,de az utobbi napokban,hetekben egyre jobban tartok attol hogy el fogják szurni a grafika csodaszép de közelröl korántsemvan egy pár kép amiröl láthatunk közelröl orkokat hát elég hülyén néztek ki,meg amikor az utolso trailerben a lovasok levágtatnak pelenor mezején ott a lovak elég bénák,de ez legyen a legnagyobb baj mondjuk a graf ugy oké de a harc is elégbéna lesz szerintem föleg a rome total war harcrendeszerével öszehasonlitva amig ott normális kardcsaták láthatoak itt megáll elötte az ember és elfekszik pont az utolso trailerben volt ze láthato amikor a rohaniak levágtatnak az orkok csak ugy elfeküdtek és egy csomo lovas csak ugy megállt remélem ezeket kijavitják,kitérhetünk itt hogy milyen lesz a játékmenet mert ezt eddig nem lehet tudni remélem nem olyan hogy kapsz egy csapatot és gyakd le vele a 10x-er nagyobbat. de termelni se keljen mert az nem ide illö mert ugye nem megy age of empires lesz:).lehet jobb lett volna egy total war szerü megközelités az egészhez lehet az jobban visza adná az ütközetek filingjét de majd meglátjuk.nagyon drukolok ennek a proginak csak el ne szurják na ennyi elég belölem mára
    sziasztok!