3739
  • Bandew
    A Fehér Várost (Minas Tirithet) sohasem sújtották balrogok. Az Gondolin volt, amit a képen láttál szvsz.
  • [HUN]PAStheLoD
    a "fehér város" ahogy te mondod megépülte után viszonylag békében éldegélt , lévén elég új ... morgoth legyőzése után épült (ami már a negyedkor ha jól emléxem a szilmarillokra) és csak ezek a "nyeszlett" emberek éltek benne ... na persze ez nem zár ki 1-1 elkószált balrogot a pár ezer év alatt , viszont biztos megírták volna , mert nem olyan sűrű és kicsinyes dolog ..
  • [HUN]PAStheLoD
    lefejellek mingyá' ! :DD

pedig über alles multiban .. szal amikor 2-3 ezer egység csépeli egymást , na az már odabasz ... és ez egész tűrhető sebességgel .. szal ezért jó a Zero Hour ! ;>
  • Braveheart
    Azért, mert nem volt szerencséje a könyvhöz?
    Azért mert vki tudatlan már hülye is meg le kell nézni?
  • RangeR
    Értem. Szerinted Balrogok nem sújtottak fehér várost... hát, komám, van még mit olvasnod Tolkientől és Középföldéről!!! A Gyűrűk Urában nem, és előtte?? De legalább ne hagoztatnál ilyeneket, amik konkrét dolgo :))
    Bazz, ez hihetetlen, esküszöm, beszúrom ide az aktuális festményt, pont erről a jelenetről... csak nem érdemli meg a csávó.
  • _Atti_
    Generals...
    szegény C&C..hova jutott...na mind1 ez egy másik topic;Ð
  • Gandibá
    Nekem nem tetszett :)
  • [HUN]PAStheLoD
    mer a C&C Generals nem elég jó RTS ?
  • Marcus_
    I like it
  • _Atti_
    amugy szép..
    tetszik a fizika kihasználása..
    mozis hangulata van,jók a hangok a zene
  • _Atti_
    ja az is röhej a moziban amikor ácsingóznak az orkok azt jön szilszakáll...kommentátor meg mondja...
    -Óh jaj itt jön szilszakáll meg a pajtása intézzük el...
    nade jaj..szerencsétleneknek jobb dolguk sincs mint ott kolbászolni az orkoknál...
  • PTW
    orulok hogy nem en vagyok az egyetlen akinek ez szurja a szemet 8)

de a felrertesek elkerulese vegett en is le vagyok nyugozve az eddig latottak alapjan..(ezen kivul)
  • _Atti_
    rááadásul ahogy elnéztem még az épületeknek is előre megszabott helyük van..hehe leaglább szabad kezet adnának a játékosnak...
  • _Atti_
    most a könyvet meg Tolkient fel se hoztam ugyhogy szavad nem lehet;D
    most csak játékoldalról mondtam el a véleményem
    de ha már itt tartunk:
    az hogy elszakadnak tőle az természetes!!!de ettől függetlenül azért jobbakat is kitalálhatnának mint hogy balrogok sújtják a fehér várost..
    na mind1
  • PTW
    Nekem pont ez a problemam vele...
    ha ezt nem az EA csinalna hanem valami olyan ceg ami mondjuk RPG ben es RTS ben sokkal jartasabb akkor tokeletes lehetne..
    en mar most attol felek hogy ez egy mezes-mazas kontosbe bujtatott de butacska jatek lesz..
    remelem megcafolnak
  • Bandew
    Szerintem ez egy teljesen jó LOTR játék lesz. AZ apróságokkal nem szabad magunkat idegesítani, mert ez egy stratégiai játék, szal nem lehet tökéletesen hű a könyvhöz.
  • _Atti_
    ja mielőtt elfelejtem jó játék lesz ez csak hiányérztünk fog maradni utána...mint az NFSU..
  • _Atti_
    nah megnéztem már miért olyan nagy durranás ez...
    hááát...az elején aztmondtam nahát!ez igen! de ahogy haladt a mozi asszontam jaj
    a térkép meg menü nagyon pofás...bár nagyon ugy tűnik a csaták előtti bevezetők megrendezettségéből hogy ezek mintha előre megjátszott csaták lennének..tehát szegéyek nem azért állnak ott a sereggel mert ai hanem mert ott kell állniuk...mintha csak föléjük lenne irva: mission 12: destroy minas tirith..
    hogy minas tirithbe mit keres balrog na mind1 nem kötök bele..lássátok jó szivvel jöttem
    bár amugy amig a bevezető animba még jött egy vagon ork addigra szegény főkapunál már csak csak vagy 20 ácsingózótt
    a fizikát is jól kihasználja már bánom hogy megnéztem mer mostmár sajnálom hogy ilyen licenszet/ötletet pont az Ea valósit meg...
    én továbbra is a Rome:Total Warra szavazok
  • Gandibá
    Hát elég valószínű, mivel a videóban csak azt mutatták :) Szerintem inkább az a kérdés, hogy lehet e majd a "jó" oldallal játszani :)
  • Kandurex
    BIZONY!
  • Braveheart
    Ugye a "rossz" oldallal is lehet majd játszani?
  • Gandibá
    Az egy másik topic ember :)
  • Braveheart
    Hú de meghozta a kedvemet ez a videó! :)
  • _Atti_
    má ebbe is balrogok fognak rohangászni?
    vagy ez nemcsak harmadkorban jáccódik?
  • Gandibá
    Hát ez a video odabasz. Erre nincs más szó.. hatalmas feeling, hatalmas grafika, és hatalmas LOTR!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
    Az nagyon tetszett amikor a troll kitépte a fát és elkezdte ütlegelni a katonákat :D De a balrog is kegyetlen :)
  • rezsofiz
    wow hat en ekkora izomkiralysagot meg nem lattam
  • PTW
    meg valami heheh ja jo lenne ha minden leny benne lenne... szivesen latnam az "erdei-vadembereket"
  • Bandew
    Látod ez igaz. MAgában a trilógiában tényleg nem volt "irányítható" balrog, de a Szilmarilokban volt róluk szó.
  • PTW
    hmm... ezt nem tudtam.. legalabbis a 3 konyvben nem szerepelt ha jol emlexem na mindegy.. nekem ettol fuggetlenul nagyon kilog a balrog 8). Szerintem az Entek mint "NPC"k lesznek benne..habar ez nem derul ki egyertelmuen a videokbol ha nem akkor az viszonty tenyleg ultragaz...
  • Bandew
    A balrogok tényleg irányíthatóak.
    Ők Morgoth szolgái voltak, Sauron viszont Morgoth után közvetlen a leghatalmasabb. Ez nem volt rossz húzás. Inkább az entek azok, mert ők azok akik mindenkitől függetlenek.
  • PTW
    az oke szerepeljen, de ne mint iranyithato leny .. mert ez a tortenet szempontjabol f***ag
  • Kandurex
    Sztem meg állat, sőt én azt szeretném, ha egyetlen lény se maradna ki ami a könyvekben is szerepelt.
  • PTW
    istencsaszar lesz a game (remelem) de szerintem a Balrogot beletenni mint iranyithato lenyt a legnagyobb baromsag volt amit elkovethettek....lehet hogy rosszul emlexem de a balrog a konyvben nem ugy szerepelt mint Sauron "csatlosa" hanem mint egy osi szunnyado gonosz mindentol es mindenkitol fuggetlenul...
    csak bizni tudok benne hogy ennel nagyobb bakloves/"hagyomany"rombolas nem lesz benne
  • Kandurex
    Én egyszerűen ezt nem hiszem el. EMBEREK! ITT MAGA A CSODA SZÜLETIK! Én azt hittem, hogy ennyi videó után már nem tudnak újjat mutatni. Óriásit tévedtem. MOST MUTATJÁK BE AZ IGAZÁN SPÉCI DOLGOKAT. A fejlődés! A termelés! A Tápolást! Az építkezés! Az órási ütközetek KEZELÉSÉT! A fantasztikus AI -t! És mindenezek mellé párosul az ISTENCSÁSZÁR grafika.

ps: én akkor kezdtem el leesni a székről amikor megláttam a játék főmenüjét...EMBER!!! ELKÉPESZTŐ!
  • Kandurex
    Nekem elindult, kicsit tényleg sok ez a 200mega, meg kellene már tanulni tömöríteni.
  • Bandew
    A Flashgetem már 107x kezdi újra a letöltést és még mindig nem indult el. :-)
  • grebber
    Bazzzeeg kisebbeket nem tudnak kiadni? 192MB egy gyengébb demó :)
  • Bandew
    ÚJABB VIDEJÓ ITTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bandew
  • Kandurex