3739
-
#533 megnéztem mégeccer...és nem...esetleg ha elvakultam várnám aztmondanám ok...
de sajnos ez szánalmas...főleg hogy láthatólag egy megrendezett lovasbevonluást láthatunk:DD elkezdenek beakadozni, a hátsó sor asse tudja merre kell menni...
LOL
jó jó bennem van a csúnya előítélet de akkor is.. nézd meg nyitott szemmel..na mind1 szal egyáltalán nem mozognak komplexebben mint egy rakat tank....(ahogy azt próbálja ecsetelni bemondóemberkénk) -
#532 Sztem a lovasok jók voltak. Belelovagoltak a csatába és leáltak harcolni. Nem tom mi nem jó neked ebbe. A kezdeti lendületük elsöpörte az orkokat, utána pedig fegyverekkel harcolnak. -
#531 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
EZ SZTEM KURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!
JÁCCANI AKAROK VELE!!!!!! -
#530 hát azt mondják megmutatják az Ai-t...
de én nem láttam...elég szánalmas amikor a lovasok belefutnak az orkokba...összevissza tekeregnek azt nagynehezen elkezdik püfölni az orkokat...A 'lendület' megvalósitása már a medievaltotalwarban is ezerszer jobb... -
#529 Újabb prezentáció a Hardwireden!!!
ITTEN! -
#528 *szamolni -
#527 ez hihetetlen hogy MINDEN osszel jon ki de tenyleg ossze sem birom hany jatek lesz egyszerre akkor.. mostmeg uborka.... kibaszas .. 8) -
Gandibá #526 Pedig elég durvák lettek, főleg amikor ellepik Pelennornál az elefántot, mint a hangyák :D -
#525 Ja nekem se tetszett, hogy zöld a szinük, meg hogy szellemek voltak. Én amolyan zombi meg csontváz hadsereget képzeltem el. :-) -
#524 némely képen ennél jóval több embört mutatnak -
#523 mét ? szvsz elég jók lettek ... -
#522 de ezt a gonoszság és a sötétség növelte ekkorára ... meg nem feltétlen nyomódnak össze, pl. ha nincs is sok belső szerve hanem van a kitinpáncél , belül szervek közte meg ilyen zsír :D -
#521 jók lettek volna csak 'ződ' helyett lehettek volna natúr szürkék... -
#520 A Holtak segere nekem sem jött be a filmben. -
#519 hm hát nem tudom de talán százezren nem voltak...
most nem nézem meg és nem számolom össze hogy mennyien gyűlhettek össze. -
#518 Hát ez kevés.... A könyvben százezsres csatáról van szó.. A Filmben spenótszószt csináltak a szellemekből itt meg asszem max 1-2 ezer charactert látok.... A triológia 3. része csalódás volt ezt már meg sem nézem.... -
Braveheart #517 Szerintem azért tudott gyorsan mozogni, mert nem volt belső szilárd váza, magyarán aránylag kicsi a súlya. Viszont ekkora pókok azért nem létezhetnének elvileg, mert belső váz híján a szerveik összenyomódnának... Szal zsákutca :) -
#516 szerintem elég nagy volt , viszont túl fürge volt ... a méretéhez és a barlangokhoz képest ... -
#515 fall -
#514 van mar kituzott megjelenesi datum? -
#513 Ja sztem kicsit hülyén is nézett ki. Na mindegy ezt még simán elnézem. :-D -
#512 na mind1 szerintem ebben biztos lesznek pókok is garmadával..amugy banyapók túl kicsi volt a filmben:D
-
#511 Elnézést! Megsebesítette! -
#510 nem is ölte meg:D -
#509 Meg aztán kicsit hülyén nézne ki, ha Samu egy Megyéből való hobbit öl meg egy akkora pókot, amitől még maga Morgoth is félt. :-D -
#508 Csak ivadéka. Volt szó róla a Gyűrűk Urában. -
#507 mármint Melkor(mert uygebár Ungoliant olyan hatalmas és sötét lett hogy még ő is félt tőle) menekült meg Ungoliant elől a balrogok segítségével
nem tudok érthetően irni:D -
#506 Ungoliant maga volt egy pók, Melkort segitette, de utána Melkor elárulta mert nem akarta odaadni neki a szilmarilokat.fellázadt Morgoth ellen de a balrogok segítségével megmenekült...azt megmondom őszintén nem tudom hogy A cirith ungoli pók (banyapók) maga ungoliant vagy csak egy fentmaradt ivadéka(ezeket is ungoliantoknak hívják mint faj).. -
#505 Az nem a Banyapók volt. Ő csak annak a hatalmas póknak egy ivadéka. -
#504 ezek az ungoliatok ezek pontosan kik is? mer nem emlékszem már rá, nem ez a banyapók ? aki sötétségével megvédte és elrejtette melkort ? -
#503 Mindegy, remélem a játékban bekövetkezhet. :-) -
#502 nagyon nem..az ungoliantoknak se parancsol...
bár valszeg ha szauron visszaszerezte volna a gyűrűt érdekük oda vitte volna őket is;) de mivel ez nem következett be ezt nem fogjuk megtudni:D
-
#501 Az uralkodó gyűrű bárkinek parancsol -
#500 MInas Tirithben SOHA nem jártak Balrogok
Másrészt a Balrogoknak Melkor óta nem parancsol senki...
Semmi közük a gyűrűkhöz...
ahogy Bandew is mondta te Gondolint láttad..az tudod nem fehér város hanem rejtett város(birodalom)..oda Maeglin árulása után mentek balrogok na mind1 ez nem ilyen viták helye...ennyi
-
#499 Mondom, engem játéknál ez nem zavar. AZ zavart volna, ha pl a filmbe raktak volna ilyet. -
Gandibá #498 Igaza van Kandurex-nek.. ki nem szarja le hogy volt e Minas Tirith-ben balrog vagy nem? A lényeg hogy ultragigamegatunk legyen a játék :D -
#497 800X600 képek:
-
#496 azzé -
#495 Nekem nincs azzal bajom, csak felvilágosítottam RangeRt. :-D -
#494 Van oszt kész! A kazamatákban megbújt 2 oszt kész!
csak jönne már ki...méééér fall? Mééééér?