3739
  • Bandew
    Sajnos nem fake. :-(
    Ezzel van a problémám nekem is. Az arányok! Minden kicsi.
  • Kandurex
    Hát nagyon remélem, h fake, két ork egymás vállára áll és beveszik Minash T.
  • toMpEr
    csak nekem tunikez a kep kurva aranytalannak?
    Meg hogy nez mar ki, hogy az egyik egysegnek ilyen a masinak meg olyan arnyeka van
  • grebber
    Még nem odébb van.
  • piamania
    HI!Nem vagyok tisztában,de már megjelent ez a játék?
  • rezsofiz
    : ))))))))))
  • SZEG007
    Nem mondom hogy rossz, de nem egy kategoriába sorolom a R:TW-al
  • Braveheart
    ez igaz!
    bár én megvárom a BfME demot is, mert a Rome az most per pill a kevencem lenne de adok ennek is egy esélyt...
  • _Atti_
    van egy villanyoszlop..
    rugjál bele..Semmi.. ha 200an kezdik rugdosni akkor se lesz semmi...
    miért?mert nem vagy hatékony egy villanyoszlop kidöntéséhez:)
  • _Atti_
    Filmadaptáció..Stratégiaálarcban:)
  • Braveheart
    mert annyira nem tetszett?
    amúgy nekem eddig a Rome TW jobban bejött, de nem a demo miatt!
  • SZEG007
    Az uj video láttán már egyáltalán nincsenek kétségeim, hogy ez inkább az Exigonak lesz versenytársa, és nem a R:TW-nak...
  • Esrohnoil
    Űrszimulátor.
    Mer' szép nagy helyek vannak benne.
  • Bandew
    Ja és ha aa BfME nem stratégia, akkor mi a jó nyavalya?
  • Bandew
    Ok akkor én tovább bővíteném a RTW (bár az igazat megvalva inkáb TW, de nem hinném, higy itt másként lesz)szimulációja fogalmat :-D:
    600 kezdő nehézgyalogos nyílt terrepen minden oldalról nekiront 20 db tapasztalt lovagnak. A 20 lovagból csak 1 hal meg, míg a 600 gyalogosból kb 100 marad életben.

Sőt nem csak ez az egy tapasztalatom van! Egyszer a Medievalban 1 db lovagrendi lovaggal meghátrálásra késztettem 200 hűbéri fegyverest!!!

Amúgy meg a lotrban is van morál. Egyik videóban mutatták, ahogy meghátrálnak a katonák a trolltól.

De én most nem BfME vs. RTW-t akarok, csupán csak azt akarom mondani, hogy ez a két játék, most igenis nagy konkurencia lesz egymásnak, ahogy a HL2 sem olyan mint a Doom3, de mégis nagy vetélytársak.
  • Esrohnoil
    Ezt hozzátenném:

Quake III: Egy katona rohan.
  • Kandurex
    Mit nevezek szimulációnak?

Rome:

Egy katona rohan felfelé a dombon, esik az eső a szél süvit, sötét van. Fél úton megáll és felnéz, töb ezer vasba öltözött harcost lát akik orkán üvöltést hallatnak és a pajzsukat verik ütemes. Fogát össze szorítva kikerülve a nyílzáport haladt tovább, de egyre fáratabb és kétségbe esett, hátra pillant....

Lotr:

Egy katona rohan felfelé a dombon,...és felért és harcol.
  • Kandurex
    Stratégia??? Staratégiának KÖZEL nem nevezném a LOTR -t!

Rome: Harci szimuláció, gazdasági szimuláció, politikai és diplomáciai szimuláció, stratégia szimuláció.

A Rome -ba a szokásos: Egység eltérések, valamint a ADD -nek megfelelő harcon kívül van még : Morál, időjárás figyelés, egység erőnlét és környezeti viszonyok.

Lotr: Ásvány anyag termelés és harc szimuláció (nagyon jó indulattal), valamint kaland elemek.

Lotr a szokásos: ADD szabályokra épülő harc.
  • _Atti_
    nem is irom le inkább hogy mit gonodolok mert nem akarom rontani a játékra várakozók kedélyét:)
  • Bandew
    Amúgy megsasoltam a videót. Kicsit szokatlan ez az egységenként való kijelölés, de majd meglátjuk. Szvsz azért van csak ilyen kevés egység a képernyőn, mert ez csak bemutatja az irányítást stb. Sok egységnél ez kicsit nehezen kibogarászható lenne. Lehet, hogy a sok videó után majd ez lesz a végső "meglepi" a játékban, hogy hogy is néz ki egy ilyen nagy csata.
  • Bandew
    Persze, hogy különbözőek, de attól még egy kategória.
  • rezsofiz
    Össze lehet hasonlítani, viszont úgy RTS-en belül szerintem kicsit más kategóriát képviselnek, de mondom majd meg kell nézni amikor kijön a teljes, és akkor lehet összehasonlítani őket.
  • Bandew
    Ne fárassz már te is. :-)
    "gazdasági és katonai szimuláció"
    Talán a RTW annyira reális lenne, hogy már szimulációnak kéne hívni?
    Az is stratégia, ez is stratégia, igaz a RTW nem teljesen real time, de emiatt nem lesz ez a két játék TELJESEN más stílusú.
    Ne érts félre, sztem a RTW sokkal jobb lesz, mint ez, csak már idegesít, hogy mindenhol lebasznak, hogy én minek akarom ezt a két játékot összehasonlítani.
  • Kandurex
    Igen is meg nem is. Annyira nem érdemes lehúzni.

Egyébként megerősödött benne az a tény, hogy ez a játék közel nem akar konkurenciát teremteni a Rome: Totalwar -nak. A stílus is különböző. Ez egy RTS, az meg egy gazdasági és katonai szimuláció, két külön gyerek.
  • rezsofiz
    Van benne valami új?
  • Kandurex
    Azért lehúztam :)
  • rezsofiz
    o hogy rohadjanak meg eleg a qrva videoikbol
  • Hentes Bill #746
    új (?) videó (ne mközvetlen link
  • rezsofiz
    aztat ; | johetne mar na mind1
  • Hentes Bill #744
    DEMOT AKAR A NÉP
  • _Atti_
    igy igaz:) végre valakinek szeme is van:)
  • _Atti_
    nevessek vagy sirjak?
  • rezsofiz
    igy van
  • SZEG007
    ez igaz:)
  • toMpEr
    Szerintem ez a BfME vs. R:TW csata csak akkor fog eldolni, ha ebbol a jatekbol is latunk legalabb egy demot
  • SZEG007
    hát néztem már vagy 3 videot, de általában 100 v 200, meg ehez hasonlo ütközetek voltak
    pl.: Gondor ostroma is annyi volt(2 ballista, meg 3 fatorony, és pár 100 ork)
    talán a pár másodpercnyi átvezetö volt ez alol kivétel, de ingém jeleneteknél 100v200 volt mindig.
    Ezt leszámitva lehet hogy nagyon hangulatos, a film izét viszaado játék lesz, de akkor sem kéne R:TW-al együt mérlegelni a két játékot.
  • Braveheart
    bár sajna biztos vagyok benne hogy tuti nem :( ...
  • Braveheart
    kíváncis vagyok hogy vissza tudja adni-e azt a hangulatot ami a LoTR3-ban van a végső rohamnál!!! :)
  • Hmuda
    Láttad te már akármelyik nagyobb csatát bemutató filmet? Pl Gondor ostrománál akkora sereg van felsorakozva, hogy felveszi aversenyt a RTW-vel sereglétszámban.
  • SZEG007
    "Little is known about this game, but there's just enough info to suggest that you should be creaming your jeans in anticipation of it. First, it's a real time strategy game that uses the Command & Conquer Generals engine. The C&C Generals engine is probably the best RTS engine out there, so using it for this project is about as good as it gets."

És a C&C Generals enginel nem is fognak sokra menni, mert nagyobb létszámnál az brutálisan gépzabálo