3739
-
#773 Sajnos nem fake. :-(
Ezzel van a problémám nekem is. Az arányok! Minden kicsi. -
#772 Hát nagyon remélem, h fake, két ork egymás vállára áll és beveszik Minash T. -
#771 csak nekem tunikez a kep kurva aranytalannak?
Meg hogy nez mar ki, hogy az egyik egysegnek ilyen a masinak meg olyan arnyeka van -
#770 Még nem odébb van. -
piamania #769 HI!Nem vagyok tisztában,de már megjelent ez a játék? -
#768 : )))))))))) -
#767 Nem mondom hogy rossz, de nem egy kategoriába sorolom a R:TW-al
-
Braveheart #766 ez igaz!
bár én megvárom a BfME demot is, mert a Rome az most per pill a kevencem lenne de adok ennek is egy esélyt... -
#765 van egy villanyoszlop..
rugjál bele..Semmi.. ha 200an kezdik rugdosni akkor se lesz semmi...
miért?mert nem vagy hatékony egy villanyoszlop kidöntéséhez:) -
#764 Filmadaptáció..Stratégiaálarcban:)
-
Braveheart #763 mert annyira nem tetszett?
amúgy nekem eddig a Rome TW jobban bejött, de nem a demo miatt! -
#762 Az uj video láttán már egyáltalán nincsenek kétségeim, hogy ez inkább az Exigonak lesz versenytársa, és nem a R:TW-nak... -
#761 Űrszimulátor.
Mer' szép nagy helyek vannak benne. -
#760 Ja és ha aa BfME nem stratégia, akkor mi a jó nyavalya? -
#759 Ok akkor én tovább bővíteném a RTW (bár az igazat megvalva inkáb TW, de nem hinném, higy itt másként lesz)szimulációja fogalmat :-D:
600 kezdő nehézgyalogos nyílt terrepen minden oldalról nekiront 20 db tapasztalt lovagnak. A 20 lovagból csak 1 hal meg, míg a 600 gyalogosból kb 100 marad életben.
Sőt nem csak ez az egy tapasztalatom van! Egyszer a Medievalban 1 db lovagrendi lovaggal meghátrálásra késztettem 200 hűbéri fegyverest!!!
Amúgy meg a lotrban is van morál. Egyik videóban mutatták, ahogy meghátrálnak a katonák a trolltól.
De én most nem BfME vs. RTW-t akarok, csupán csak azt akarom mondani, hogy ez a két játék, most igenis nagy konkurencia lesz egymásnak, ahogy a HL2 sem olyan mint a Doom3, de mégis nagy vetélytársak. -
#758 Ezt hozzátenném:
Quake III: Egy katona rohan. -
#757 Mit nevezek szimulációnak?
Rome:
Egy katona rohan felfelé a dombon, esik az eső a szél süvit, sötét van. Fél úton megáll és felnéz, töb ezer vasba öltözött harcost lát akik orkán üvöltést hallatnak és a pajzsukat verik ütemes. Fogát össze szorítva kikerülve a nyílzáport haladt tovább, de egyre fáratabb és kétségbe esett, hátra pillant....
Lotr:
Egy katona rohan felfelé a dombon,...és felért és harcol. -
#756 Stratégia??? Staratégiának KÖZEL nem nevezném a LOTR -t!
Rome: Harci szimuláció, gazdasági szimuláció, politikai és diplomáciai szimuláció, stratégia szimuláció.
A Rome -ba a szokásos: Egység eltérések, valamint a ADD -nek megfelelő harcon kívül van még : Morál, időjárás figyelés, egység erőnlét és környezeti viszonyok.
Lotr: Ásvány anyag termelés és harc szimuláció (nagyon jó indulattal), valamint kaland elemek.
Lotr a szokásos: ADD szabályokra épülő harc. -
#755 nem is irom le inkább hogy mit gonodolok mert nem akarom rontani a játékra várakozók kedélyét:) -
#754 Amúgy megsasoltam a videót. Kicsit szokatlan ez az egységenként való kijelölés, de majd meglátjuk. Szvsz azért van csak ilyen kevés egység a képernyőn, mert ez csak bemutatja az irányítást stb. Sok egységnél ez kicsit nehezen kibogarászható lenne. Lehet, hogy a sok videó után majd ez lesz a végső "meglepi" a játékban, hogy hogy is néz ki egy ilyen nagy csata. -
#753 Persze, hogy különbözőek, de attól még egy kategória. -
#752 Össze lehet hasonlítani, viszont úgy RTS-en belül szerintem kicsit más kategóriát képviselnek, de mondom majd meg kell nézni amikor kijön a teljes, és akkor lehet összehasonlítani őket. -
#751 Ne fárassz már te is. :-)
"gazdasági és katonai szimuláció"
Talán a RTW annyira reális lenne, hogy már szimulációnak kéne hívni?
Az is stratégia, ez is stratégia, igaz a RTW nem teljesen real time, de emiatt nem lesz ez a két játék TELJESEN más stílusú.
Ne érts félre, sztem a RTW sokkal jobb lesz, mint ez, csak már idegesít, hogy mindenhol lebasznak, hogy én minek akarom ezt a két játékot összehasonlítani. -
#750 Igen is meg nem is. Annyira nem érdemes lehúzni.
Egyébként megerősödött benne az a tény, hogy ez a játék közel nem akar konkurenciát teremteni a Rome: Totalwar -nak. A stílus is különböző. Ez egy RTS, az meg egy gazdasági és katonai szimuláció, két külön gyerek. -
#749 Van benne valami új? -
#748 Azért lehúztam :) -
#747 o hogy rohadjanak meg eleg a qrva videoikbol -
#746 új (?) videó (ne mközvetlen link -
#745 aztat ; | johetne mar na mind1 -
#744 DEMOT AKAR A NÉP -
#743 igy igaz:) végre valakinek szeme is van:) -
#742 nevessek vagy sirjak? -
#741 igy van -
#740 ez igaz:) -
#739 Szerintem ez a BfME vs. R:TW csata csak akkor fog eldolni, ha ebbol a jatekbol is latunk legalabb egy demot -
#738 hát néztem már vagy 3 videot, de általában 100 v 200, meg ehez hasonlo ütközetek voltak
pl.: Gondor ostroma is annyi volt(2 ballista, meg 3 fatorony, és pár 100 ork)
talán a pár másodpercnyi átvezetö volt ez alol kivétel, de ingém jeleneteknél 100v200 volt mindig.
Ezt leszámitva lehet hogy nagyon hangulatos, a film izét viszaado játék lesz, de akkor sem kéne R:TW-al együt mérlegelni a két játékot. -
Braveheart #737 bár sajna biztos vagyok benne hogy tuti nem :( ... -
Braveheart #736 kíváncis vagyok hogy vissza tudja adni-e azt a hangulatot ami a LoTR3-ban van a végső rohamnál!!! :)
-
#735 Láttad te már akármelyik nagyobb csatát bemutató filmet? Pl Gondor ostrománál akkora sereg van felsorakozva, hogy felveszi aversenyt a RTW-vel sereglétszámban. -
#734 "Little is known about this game, but there's just enough info to suggest that you should be creaming your jeans in anticipation of it. First, it's a real time strategy game that uses the Command & Conquer Generals engine. The C&C Generals engine is probably the best RTS engine out there, so using it for this project is about as good as it gets."
És a C&C Generals enginel nem is fognak sokra menni, mert nagyobb létszámnál az brutálisan gépzabálo