The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

← ElőzőOldal 75 / 75

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne vesszen el a topic emberek! Nagyon jó kis game lesz ez, és már csak nyárig kell várni rá! 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

zaki
esetleg visszaolvashatnál

áh értem, köszi.

Bandew
Állítólag egyenként kell õket a kurzor billentyûkkel. 😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ja erre én is kiváncsi leszek...

na kivancsi leszek milyen gepen lehet ezt jatszani egyaltalan,
a genaralsz engine amugysem valami gyors de ezzel keves gep fog megbirkozni szerintem.

May the force serve you well!

zaki
kijött pár "gusztustalan" kép:

Bandew
Õk nem, de Szarumán és Szauron igen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

jó lesz ez a játék de:

a filmben is sosem értettem hogy honnan tudták az orkok pontosan hogy milyen magas a vár fala?Mért pont akkor létrát vittek?
Sosem értettem....

zaki
miért, milyen a mostani?

magus
na ilyenkor jut eszembe, hogy de jo lenne egy jobb gep... csak mire megjelenik mar az sem lesz eleg.

zaki
kijött egy videjó a gameról, meg pár db cool kép:

errõl is van egy movie, mindjárt a link:
😊

Bandew
Hmmm...
Érdekes!!!
-1Byte a kép mérete??? 😄DD

Bandew
Viccelsz???
Ez egy stratégiai játék több ezer fõs seregekkel. Ez maximális szintü kivitelezés.

(bár tényleg olyan a feje, mint egy süveg 😄)

Esrohnoil
Jahhaj
Inkább ne nagyítgassunk...
Középföldén minden lovagnak fekete szemei vannak?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

zaki
na, pl itt:

zaki
tényleg jól néz ki, de ván pár db közeli kép, amin elég hülyén néz ki szerencsétlen Gandalf 😊

BADE
Nem rossz,már nagyon várom.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Bandew
ESZMÉLETLEN JÓL NÉZ KI!!!

zaki
lemaradtál, mint a borravaló 😊

hát addigra generals motorjánál már 3 részel odébb lesznek a generals12 motorjával ;PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
Pakk el tudom kepzelni milyen lesz a a Generals alkotoi csinaltak ....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
még nincs róla hír, de gondolom kell azért majd vas hozzá

zaki
jövõ nyáron 😊

és mikor fog kijönni? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Ennek kb. mekkora a gépigénye?

Bandew
Ecsém!
Pont most akartam megnyitni.

zaki
Az Electronic Arts a birtokában levõ filmadaptálási jogoknak köszönhetõen a már korábban bejelentett Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth-rõl a bejelentésekor kiderült, hogy nem akármilyen játék lesz. Bár a War of the Ring-hez hasonlóan ez is egy real-time stratégia, a projekt mögött a C&C: Generals és a Zero Hour készítõi állnak. A képekbõl kiderül, hogy itt egy-egy csata hevében akár többszázan is nekiugorhatnak majd egymásnak. A Command & Conquer alatt is dolgozó, ám azóta erõs átalakításokon átesett engine lesz felelõs a megjelenítésért és a játékért, melynek prezentálásaképp egy friss screenshotokból álló galériát szórtak ki EA-ék a netre a mai délután.

Info: 576 Online

← ElőzőOldal 75 / 75