3739
-
#813 asszem ősszel -
#812 JAJA, mikor is van a megjelenés????? -
#811 Ahogy nézegetem a videókat ugy rájövök hogy ebben a gémben csinálhatunk hasonló csatákat meg katonamenyiséget mint a Rome of Total Warban ,, dEJÓ LECCCCCCCC -
#810 -
Prince007 #809 Én se szeretem a demókat de az enyhítené a teljes játék iránti vágyakozásomat. -
#808 mohpa demot is nagyon vartam,aztan nem kaptam semmit csak 5 perc jatekot irrealis gepigennyel(ami a teljesre ki lesz javitva),sazl mostma inkabb teljest varok,nem demokat -
Prince007 #807 Sajna.
[imádkozik] -
#806 ámen.
[csatlakozik az imához] -
#805 :( [demóért imádkozik.] -
#804 Lassan már itt a megjelenés és demo sehol!
-
#803 -
#802 végbélk-UP :) -
#801 up... -
#800 Medieval a kedvencem:)
ott talán a kémkedés volt amit nagyon utáltam, mert épitkezésre, és hadseregre még volt eröm, de a kémkedés elintézése már tul sok idöbe került volna.
Tény hogy nagyon részletes, de ez a jo benne, nameg ha nincs kedved épiten akkor szépen automatára rakéod, és csak háboruzol -
#799 Jól tudom hogyan kell, de hidd el az már nem jó. Játszottál már a Medievallal? Abban is elveszett a taktika a sokegységek miatt, de a Shogunban még jó volt. -
#798 : ) -
#797 szakaszok helyett századok:) -
#796 Csakhogy azt a 10000 egységet nem külön külön kell irányitani, hanem szakaszokra vannak bontva, és aki még igy se látja át az minek akar stratégiázni? -
Prince007 #795 Eh. -
#794 Hüje :-D -
#793 ez uaz lesz mint a rotkjáték csak roszabb nézőpontbol..
meg megnézheted a mozi Ívil átiratát is:D -
#792 de az 'moria'...:D
ott fut a 'szövetség' a 'balrog' elől nem látod...olyan stratégiai érzék kel majd hozzá hogy kijuss hogy az na!
például olyan sorrendben kell majd a leomló lépcsőknél átugrani mint a Múviban! mert ha nem akko mission failed!:(
alatta az meg a banyapók...picit összement..itt az lesz a stratégia hogy attackolod ezerrel..de lehet hogy még ennyi se mert végignézheted bejátszásbol:DD -
#791 Persze, mert te úgy ismered az EA-t, hogy hajlandó engineeket venni. Neki csak a haszon a lényeg a lehető legkisebb kiadással. -
Braveheart #790 ÉS akkor mi van? Attól még megvehették volna az engine-t... Pl. Half Life2 - Vampire:Bloodlines (egyetlen kikötés hogy az utóbbi csak 1-2 hónappal később jelenhet meg mint a HL2) -
#789 igy van -
#788 Tényleg, most tüzetesebben megvizsgáltam a #694-es képet. Ez nem Mória? -
#787 bár kitudja..
tévedjünk!!
amikor először leszoltam akkor is ezt mondtam:D
-
#786 Igazábol engem nem zavarna, ha "csak" pár száz egységet lehetne irányítani, mert úgy van értelme. Higyjétek el, hogy 10.000 főnél elveszne a taktika meg a harc szelleme, csak egy nagy massza lenne az egész, ahol azt se tudod mit csinálsz. -
#785 50 méter?
Az nagyon durva! -
#784 hat ebben kozel nem vagyok biztos. a rome total war engine mar par szaz egysegnel egy atlagos gepen belassul... (demo). sazl meg kell varni hogy kijojjon bfme demo es akko meg kell nezni -
#783 ...csak sajna párhuzamosan készülnek. :-D -
#782 Jól van na, mi azé' reménykedtünk.
Nem tudom most már mi fog kisülni ebből a játékból, de az szinte tuti, hogy nagy csalódás lesz. -
Braveheart #781 Ha a játékot a Rome Total War engine-ével csináták volna, sztem 2X akkora sikere lenne... -
#780 a morannon is iszonyat kicsi:Dannak 50 méterke magasnak kéne lennie:D -
#779 Muhahahaha:D
én ezt már láttam az elején is!:D
én mondtam:D az küldetések előtti bevezteő animációkban még nyolcszor akkor minas tirith..meg 200 szor annyian vannak az emberek is...de amikor már elkezdődik a játék:Dloller..
CnC generals engine..3 torony 50 ork :D -
#778 Remélem ezt a képet csak elbaszták.Mer tényleg szarok a méretarányok.
Árnyék lehe hogy sok helyen azért nincs mert akkor akadna mint állat :))De ez nem vicces hanem kezd az álomból valoság lenni :( -
#777 Már előre látom az általános várbevételi stratégiát...: Az ork ugrik egy kicsit h. felkapaszkodjon a várfalon, pár társával együtt átverekedik magukat a kapuig és kinyitják a többieknek. V. a többiek is ugranak egy kicsit. :)
De a trollnak pl. ugrania sem kellene csak felkapaszkodni. -
#776 hat kb: ) -
Braveheart #775 Szarok lettek? hiszen nincsenek is arányok! Ekkora égést bazz -
#774 nem fake sajna,aranyok azok eleg szarak lettek