3739
  • Hentes Bill #813
    asszem ősszel
  • Johnyy
    JAJA, mikor is van a megjelenés?????
  • Johnyy
    Ahogy nézegetem a videókat ugy rájövök hogy ebben a gémben csinálhatunk hasonló csatákat meg katonamenyiséget mint a Rome of Total Warban ,, dEJÓ LECCCCCCCC
  • rezsofiz
  • Prince007
    Én se szeretem a demókat de az enyhítené a teljes játék iránti vágyakozásomat.
  • rezsofiz
    mohpa demot is nagyon vartam,aztan nem kaptam semmit csak 5 perc jatekot irrealis gepigennyel(ami a teljesre ki lesz javitva),sazl mostma inkabb teljest varok,nem demokat
  • Prince007
    Sajna.
    [imádkozik]
  • Kandurex
    ámen.

[csatlakozik az imához]
  • grebber
    :( [demóért imádkozik.]
  • Bandew
    Lassan már itt a megjelenés és demo sehol!
  • Bandew
  • Esrohnoil
    végbélk-UP :)
  • Kandurex
    up...
  • SZEG007
    Medieval a kedvencem:)
    ott talán a kémkedés volt amit nagyon utáltam, mert épitkezésre, és hadseregre még volt eröm, de a kémkedés elintézése már tul sok idöbe került volna.
    Tény hogy nagyon részletes, de ez a jo benne, nameg ha nincs kedved épiten akkor szépen automatára rakéod, és csak háboruzol
  • Bandew
    Jól tudom hogyan kell, de hidd el az már nem jó. Játszottál már a Medievallal? Abban is elveszett a taktika a sokegységek miatt, de a Shogunban még jó volt.
  • rezsofiz
    : )
  • SZEG007
    szakaszok helyett századok:)
  • SZEG007
    Csakhogy azt a 10000 egységet nem külön külön kell irányitani, hanem szakaszokra vannak bontva, és aki még igy se látja át az minek akar stratégiázni?
  • Prince007
    Eh.
  • Bandew
    Hüje :-D
  • _Atti_
    ez uaz lesz mint a rotkjáték csak roszabb nézőpontbol..
    meg megnézheted a mozi Ívil átiratát is:D
  • _Atti_
    de az 'moria'...:D
    ott fut a 'szövetség' a 'balrog' elől nem látod...olyan stratégiai érzék kel majd hozzá hogy kijuss hogy az na!
    például olyan sorrendben kell majd a leomló lépcsőknél átugrani mint a Múviban! mert ha nem akko mission failed!:(
    alatta az meg a banyapók...picit összement..itt az lesz a stratégia hogy attackolod ezerrel..de lehet hogy még ennyi se mert végignézheted bejátszásbol:DD
  • Bandew
    Persze, mert te úgy ismered az EA-t, hogy hajlandó engineeket venni. Neki csak a haszon a lényeg a lehető legkisebb kiadással.
  • Braveheart
    ÉS akkor mi van? Attól még megvehették volna az engine-t... Pl. Half Life2 - Vampire:Bloodlines (egyetlen kikötés hogy az utóbbi csak 1-2 hónappal később jelenhet meg mint a HL2)
  • rezsofiz
    igy van
  • Bandew
    Tényleg, most tüzetesebben megvizsgáltam a #694-es képet. Ez nem Mória?
  • _Atti_
    bár kitudja..
    tévedjünk!!
    amikor először leszoltam akkor is ezt mondtam:D
  • Bandew
    Igazábol engem nem zavarna, ha "csak" pár száz egységet lehetne irányítani, mert úgy van értelme. Higyjétek el, hogy 10.000 főnél elveszne a taktika meg a harc szelleme, csak egy nagy massza lenne az egész, ahol azt se tudod mit csinálsz.
  • Bandew
    50 méter?
    Az nagyon durva!
  • rezsofiz
    hat ebben kozel nem vagyok biztos. a rome total war engine mar par szaz egysegnel egy atlagos gepen belassul... (demo). sazl meg kell varni hogy kijojjon bfme demo es akko meg kell nezni
  • Bandew
    ...csak sajna párhuzamosan készülnek. :-D
  • Bandew
    Jól van na, mi azé' reménykedtünk.
    Nem tudom most már mi fog kisülni ebből a játékból, de az szinte tuti, hogy nagy csalódás lesz.
  • Braveheart
    Ha a játékot a Rome Total War engine-ével csináták volna, sztem 2X akkora sikere lenne...
  • _Atti_
    a morannon is iszonyat kicsi:Dannak 50 méterke magasnak kéne lennie:D
  • _Atti_
    Muhahahaha:D
    én ezt már láttam az elején is!:D
    én mondtam:D az küldetések előtti bevezteő animációkban még nyolcszor akkor minas tirith..meg 200 szor annyian vannak az emberek is...de amikor már elkezdődik a játék:Dloller..
    CnC generals engine..3 torony 50 ork :D
  • grebber
    Remélem ezt a képet csak elbaszták.Mer tényleg szarok a méretarányok.
    Árnyék lehe hogy sok helyen azért nincs mert akkor akadna mint állat :))De ez nem vicces hanem kezd az álomból valoság lenni :(
  • Esrohnoil
    Már előre látom az általános várbevételi stratégiát...: Az ork ugrik egy kicsit h. felkapaszkodjon a várfalon, pár társával együtt átverekedik magukat a kapuig és kinyitják a többieknek. V. a többiek is ugranak egy kicsit. :)
    De a trollnak pl. ugrania sem kellene csak felkapaszkodni.
  • rezsofiz
    hat kb: )
  • Braveheart
    Szarok lettek? hiszen nincsenek is arányok! Ekkora égést bazz
  • rezsofiz
    nem fake sajna,aranyok azok eleg szarak lettek