The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen bázislehetöség, miröl beszélsz???

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Hmuda
Eh, ott a bázislehetõség a kapuk alatt. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

az király akkor adj valami cheat-et mert egy 7-es szintû samuval 4 ijásszal meg kb 7 lovaggal eléggé nehézkes feladat. <#wow1><#idiota><#wow1><#idiota>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

én ilyenrõl még nem hallotam..., szvsz szar az iso, szedd le ujra...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hát, ha ottvagy ahol gondolom, akkor elkell pusztítani az összes orkot, és épületet. Nemkell továbbmenni, ennyi a feladat 😊

zoli80
sziasztok!volt mar olyan probléma hogy a telepités 12%-nál,az englishaudio.akarminél megáll és hibát ir ki?ha igen mi a megoldás?daemonnal tolom.
elore is koszi!

SPOILER!!!

Hi! Annál a résznél vagyok ahol samuval meg kell találni frodot. Elérek egy ork erõdig és ott nem tudom merre kell menni, gondolom fel a lépcsõkön de ott meg a kamera nem mutatja a helyes utat.
Please hogyan tovább?!

lehet õket klonozni? <#wow1> az melyik fejlesztés? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[Jakuza]
Talan, ha 20-szor. 😛
Mar vagy 10 eves koromban olvastam eloszor.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ezt nem is gondoltam volna rólad.
Könyvet olvastad?😉

Mi ez a "nyilas" szisztéma? Az nem "nyilas" hanem íjász. 😉

[Jakuza]
Mindegy majd antijedi visz meg neked 3 Gandalfot segitsegkent. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

😊

Majd kiderül 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

[Jakuza]
Hat nem tom akkor mi lesz veled Minas Tirithnel, ha ennyire megizzasztott a Helm's Deep. <#eplus2>

Végre megcsináltam. A helped segített 😊 Nehezen, de végre sikerült <#idiota>

most montad a lényeget, akkor meg nem tom mi a problémád...

néstem de ott nem valami olyat mutogat hogy minél több embert csinálok akkor fejlõdik??Légyszi ird már le!
Kösz
tutorial...

mármint az a kis kör marad szürke
hi!!
Na...csak egy kérdésem lenne...hogy lehet a nyilasokat fejleszteni???
Mindig szürke marad(nem lehet rányomni)...mit kell csinálnom???
KÖSZ
hátõ, nem volt elég nyilasod akkor, én arra a mapra gyk csak nyilast vittem, volt egy lovas osztag még de a többi mind nyilas

Kipróbáltam, de k....ra nem jött össze. Maradt 3 nyilas egységem mire megjött a felmentõsereg, akik mondani se kell egybõl meghaltak..

Gabesz amd64
Hali!
Hány giga ez a gém?
Van valami bug a játékkal?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

[Jakuza]
Hat nem tudom nekem meg a kulso varba se tudtak betorni.
A fal ele castoltam egy kis elf erdot igy minden pluszt buknak az orkok. A hid melle epitettem egy kaput, hogy a lovas egysegek kitudjanak oldalrol csapni. Moge egy kutat, hogy ami a koreben van folyamatosan gyogyuljon.
Baloldali falakra a hosoket, a kapuhoz ijaszokat.
A gyogyitassal es Aragorn, Athelas skilljevel meg lehet oket gyogyitani folyamatosan.Hatulrol meg hozni az utanpotlast, ami egyszeru csak ki kell jelolni az epuletet ami termeli az egysegeket es utana jobb klikk a foldre ahova kimenjenek az egysegek belole.
A hid melletti kapun illik kicsapni a lovas egyseggekkel es az orkok epuleteit lerombolni.

Kandurex
Helm szurdok egy viccnek indult, folyamatos ork támogatás, rohamonként 400 ork és van vagy 5, mindezt 10 percen belül és a kezdõ egységeim száma a hõsökkel együtt 20db, hát loal, meg anyád is, szívos volt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Egyébként furi, hogy az elsõ pár pálya gyönyürûûû, aztán meg jönnek a Rohani semmik 😞 kiábrándító!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Na feltettem én is nekem a Clone cd-s verzió van meg.
Elinditottam a game.dat hibát észlelt.Nem csüggedtem leszedtem ezt: LotR: Battle for Middle-Earth No-DVD/Fixed File és perfektül megy elkezdtem archiválni is ,mert eszméletlenül tetszik nekem.

Next PC upgrade: 2022

rezsofiz
Aha oksa köszi.

sazl : c

akkor te fanatikus vagy 😄 énis szeretem a lotr világát de azért enyire nem 😛
amugy gitel probáltad már? müxik egyátalán vele rendesen?
mert én utoljára scpt-vel probáltam 😄

[Jakuza]
Egyenlore gittel, aztan majd ha lemegy az ara akkor beszerzek egy eredetit, mint altalaban az osszes Lotr vilaggal femjelzett DVD, jatek es hasonlo kategoriakbol a gyujtemenybe.

kösz én kihagyom, annyira azé nem izgat ez a game 😊
amugy egm eredetid van vagy gitel nyomod? 😊

[Jakuza]
Gyere akkor elkenem a szadat, hogy tanulj egy kicsit a strategiabol. <#eplus2><#zavart1><#vigyor3><#buck>

csak a vereségbõl lehet igazán sokat tanulni <#eplus2><#hehe>

ez nem megbántás szvsz, szeirntem mind töbre számitottunk, de ettõl még a war of the rings sokkal rosszab nála... 😄

[Jakuza]
De mi inkabb akkor toroljuk a jatekot idegbol, amikor valaki lealaz minket multiban. <#hehe>

na mindegy, senkit se akarok megbántani és lebeszélni, ez az én véleményem volt ennyi, az én álláspontom amúgy is az, hogy mindenki próbáljon ki mindent, aztán lehet törölni, ha valami nem tetszik
kb hasonlo szintû fennakadások mint a te fennakadásaid 😄

precision
Én tudom nagyon jól, de õ nem úgynézki 😊

Bazinga!

természetesen for, tehát BfME, elnézést
szinte tudtam, lol, hogy ezen lesztek fennakadva😄DD
[Jakuza]
De hiszen az nem of, hanem for. LOL3

precision
battle of middle earth akart lenni, gondolom én

Bazinga!

[Jakuza]
Akkor neked igazan erdekes ertekrended van. LOL
Amugy meg mi az a BoME ? LOL2

lol, nem a War of the Ring-et istenítettem, csak mellékes volt, a lényeg az, hogy ez a BoME még annál is szarabb
Hmuda
Meg asszem a tüzesnyíl nem az istállóban, hanem vagy az íjászképzõben, vagy a kovácsmûhelyben van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Akkor viszont fejlõdnie kellett volna. Klikkelj rá és akkor a kisebbik palantiron látszik a csík, hogy menyi kell még a szintlépéshez. Arra figyelj még, hogy csak akkor elérhetõ egy fejlesztés épületfejlõdéssel, ha annak az upgrade-nek a képe eleve ott volt a listában, csak szürkén (h aráviszed a kurzort, akkor kiirja, hogy mi szükségs hozzá). Ha nincs ott, akkor hiába fejleszted, nem fog elõjönni.

rezsofiz
Hát de már gyártottam csomót már limitet is megütöttem és úgyse megy.

Hmuda
A gyártó épületeket úgy fejlesztheted, hogy egységeket gyártasz. Ha nem gyártod, akkor nem fejlõdik.

rezsofiz
Ok. htxvm.