3739
  • Hmuda
    Jaja. Én például már túltettem magam azon, hogy szarik a történetre és jókat szórakozok vele.
  • magus755
    Szerintem töltsd le mert megoszlanak a vélemények és döntsd el magadtol!
  • Timbo
    Sziasztok, jó a játék? Érdemes letölteni?
  • woody
    olyan farkasszerű faltörőt lehet venni skirmish-ben, ha lehet akkor hogyan?
  • magus755
    Köszi szépen!
  • NiGhTM4R3
    Egyetértek, ebből lehetett volna jobb játékot is csinálni, de ezt MINDEN játékra elmondhatjuk, nem? Tudsz olyan játékot ami minden embernek bejön, teljesen megvan vele elégedve, egyszóval tökéletes? Nemhiszem, és nem is fogsz tudni mondani egy darabig...
    Lehet lesz hozzá patch, ami sok hibát orvosol, és akkor élvezetesebb lesz a játék. Remélem...
  • _Atti_
    "Azt útálom, ha vki fikáz egy játékot, olyan hibáért, amiről nem a játék tehet, hanem az user. De persze attól még a játék hibája!"

és bocsi de én nagyon nem fikáztam a játékot a gépigénye miatt...csak megjegyeztem hogy lowon is ugy lassul be mint ultrahighon és nem tudtam hogy mi okozza.azthittem vmi crackfix kell hozzá vagy ilyesmi..nem fikáztam..

• _Atti_
    hát jol van..figyelj ha neked ez kell :) amig van az ilyenre vevő addig ugyis lesz belőle bőven..

csak azért gondolj bele hogy mi mindent lehetett volna csináni ebből..
    én nem fikáztam bocsi..csak elszomorit..

• Bandew
    Vitasd nyugodtan, de a jó ízlés határain belül!
  • GeneralsHungary
    Nem tudom mit fikázzátok a gépigényt. nekem PIV 2000 (cerka) 512 MB DDR ATi 8500 128 MB DDR van. És maxon megy a játék.
  • NiGhTM4R3
    Ezt had vitassam meg azzal akinek írtam.
    Köszi.
  • NiGhTM4R3
    Nagy élvezet, arra nem gondoltál h a géped gagyi a játékhoz? Szeritned nekem miért megy zökkenőmentesen maxon?
    Az egy dolog h nagy a gépigénye, ami elég nagy negatívum, meg magának a játéknak is vannak hiányosságai, ezt elismerem, de attól még nagyszerű játék.
    Azt útálom, ha vki fikáz egy játékot, olyan hibáért, amiről nem a játék tehet, hanem az user. De persze attól még a játék hibája!
    Grat.
  • Bandew
    Nem kell a flame, ok?
  • NiGhTM4R3
    Jó, nemtetszik, nemjátszol vele, ennyi. Elmondtad a véleményed, meghallgattuk, viszlát.
    Vedd már észre magad, ha ennyire nemtetszik a játék mit keresel itt? Szerinted én mértnem vagyok a Rome: TW topicban? mert az a játék akkora szar, h megsem érdemli h koptassam a billentyűzetet miatta.
    Jobb lenne ha te is ezt tennéd...
  • _Atti_
    jah..lowon bullettimeban nagy élvezet...közben meg a rome félvállrol mozgat ezreket ultrahighban...

• Kumesz
    Van egy jó ötletem néz bele a filmbe aztán utánna pár órára ugy ülsz oda játszani hogy nem bírsz magaddal és akkor nem érdekelnek a hibák
  • _Atti_
    mitn mondtam magasrol teszek rá hogy otthagyja a könyvet meg mindent de ez amugy is röhej..

és pontosan.. a játék azért játék mert bármi megtörténhet..de nézz rá erre..
  • Hmuda
    Ezért mondtam, hogy ha túlteszi magát rajta az ember, akkor egész türhető tucatjáték sül ki belőle. :-)
  • Prince007
  • Gandibá
    Így van.
  • Bandew
    Nem értelek titeket.
    Én nem húztam fel magam ilyeneken, mert tudtam, hogy ilyen lesz. Hogyan is lehetne elvárni egy bandától, hogy csináljanak egy olyan stratégiai játékot, ami pontról pontra hűen követi a regényt? Ez annyira korlátolta volna az egészet, hogy meg sem közelítette volna a stratégia fogalmát. Így azért valamicskét.
    De kár ezért dühöngeni. Ok tényleg nem egy nagy durranás a játék, még akkor sem ha elnézünk ezek felett, de azért el lehet vele szórakozni.
  • Gandibá
    Azért ez már elég durva nemgondolod? Azért játék a játék mert bármi megtörténhet. Mondjuk abban igazad van hogy vannak iszonyatosan szar részek (frodót meg samut kisérni gondori katonákkal a banyapók ellen), de attól még szvsz ez egy jó játék.
  • Gandibá
    Hát majd egy 5-6 pálya után nem ezt mondod :D
  • Esrohnoil
    Jahh... eddig is szar volt a logom, de most...
  • _Atti_
    jah:) ugylátszik ma mindenki nyert:D
  • Kandurex
    csillaghullás :p
  • _Atti_
    hát engem elkeseritett ez a játék de nagyon...azthittem azért el lehet majd vele jáccogatni..rohan lovasai olyanok mint a tank...csak el kell velük "ütni" az ellent:D

áhh..siralmas...a filmbevágások nemhogy javitanak de sztem csak még tovább rontják a nevetséges helyzeteket..egyedül a zene harcol a röhejes összhatás ellen..
    most komolyan..nem azért töltöttem le ezt a 4 gigát hogy ezt leirhassam hanem mert reménkedtem hogy szorult beléjük némi értelem..
    az ijászok a nevetséges 8 an egyet lövünk szisztéma alpján lőnek..
    de minden film és köünyvbeli eltérést megbocsátottam volna mééég a balroggyilkolászást is ha legalább szabad kezet adtak volna a dolgok felett...

basszus...

• _Atti_
    nagyon lol.. gimli jáccadozik a baltájával balin sirja előtt...
  • Bandew
    Nekem f9-el mindig rendbe jött, bár ha nagyon sokan vannak (Helm's Deep) akkor már az sem használ.
    Amúgy igen, az első pályán nem lehet forgatni a kamerát.
  • Hmuda
    Kamera első pályán nem forog, de azután már megy.

Amúgy ha túlteszed magad azon, hogy porbatiporja Tolkien életművét és táncol egyet a sírján, illetve ráköp egy párat, akkor egész türhető tucatjáték sül ki belőle.
  • _Atti_
    öh..na lejött...3 crc után sikerült kitömöriteni/felinstallálni is:)

intro:lol sauron ugy nézett ki mint egy legoemberke:) siralmas..ha már ugyis van licenszük miért nem a filmből vágtak?

játék. első pálya moria..mission objectives: destroy balrog
    nemaz hogy avoid getting killed by vagy defend yourself against..nem.. destroy..gandalf móriai 'to do' listája:)

technikailag: amit eddig láttam szép..valóban szép a hangok is jók..
    csak azt nem értem miért ilyen bullettimeos még low!!on is ugyanugy mint ultrahighon!! on is..
    hiába veszem le f9 el a kezelőfelületet akkor is..vmi ötlet?ez igy játszhatatlan..
    amugy a kamera se akar forogni nekem...numlockal se sehogy...vagy első pályán le van tiltva?

Öszzhatás: röhej és siralom..paródia.. ( számomra )
  • Bandew
    Nem igazán értem, mit akarsz mondani (írásjelek :-D), de a bfme.hu-n fent vannak az eredeti inik. Azt töltsd le, majd másold vissza és újra menni fog.
  • Bandy11
    nem megy ez a k*** va ini sőt most már el se indul és ha ujra rakom akkor is hibát észlel a game .dat ban ment minden addig amig meg nem kellett volna nyitni a game.dat ot azt hogy lehet mer a haverom nem progival csinálta hanem beleirogatott a file ba de a game.dat olyan kódolással van hogy nem tudta megcsinálni
  • NiGhTM4R3
    Ha jól emléxem a szövegek 99%-a levan fordítva.
  • _Atti_
    nah ha nem megy tönkre a filelist, nem hal le az összes torrent vagy robban fel a gépem akkor egy-két órán belül megvan:D

• Viktor01
    Kösz megnyugtatott :)
  • Gandibá
    Nem.
  • Viktor01
    Tényleg!Kell hozzá SP2?
    Mert érdekelne:)
  • Hmuda
    Akkor jó. :-)
  • Viktor01
    Ők mások voltak én én vagyok :) egyébként nem izgat túlzottan :).
    Túl jó ez a fórum ahhoz hogy ilyeneken fennakadjak.