3739
  • _Atti_
    az semmi de az a 20 ember is képes ugy harcolni, közelekedni hogy állandoan egymás testén szaladgáljanak át:) generals engine:)
  • Realtibi
    Nemtom mit akart az ea ezzel a gammel mert nem tükrözi vissza középfölde hatalmas csatáit.
    az messze nem csata szerintem hogy 25 ember vagdossa egymást.
    Totalwar stilusban kelett volna megoldani
  • sabodave
    a játékban 1szerre mindenki meghal.és a játék azt mondja hogy sauron sötét árnyéka elért
  • Sil3nt
    nahh a jézuska ( alias FlashGet) meghozta a hoodlum dvd verziot.....3-4 pályát végignyomtam itt a karácsonyi sürgés forgásban és nekem tetszett. Zene az ami igazán magával ragadó, tényleg az amit el lehet várni...beleértve szinkront stb...tehát a grafika normal, nem kiugró, kivéve az effektek melyek gyönyörűek...amúgy nagy átlagba normálnál jobb...irányítás számomra egyszerű, semmi kavarodás...kicsit, sőt nem is kicsit szakít a történetben lévő cselekményekkel, de ha ezt a falatot lenyeljük akkor élvezhető jó játékot látunk....összegezve nekem nagyon bejön, gépigénye normális (amd2000,gf4ti(64mb), 512ram) 1024*768-ban és meduim texturán akadás nélkül simán megy.... Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok
  • Hmuda
    Még a bugok szándékos kihasználását is csitnek tartom. :-)
  • Bandew
    Vagy bug. :-D
  • Hmuda
    Mi az, hogy árnyékba mész? Nem deríti fel neked a FOW-ot?
  • Hmuda
    De az csalás. Ami a játék nem törvényszerű segítését okozza az csit (kódok, trainerek, miegymás).
  • sabodave
    az első pályán már vagy 40szer haltam meg. ha árnyékba megyek mindíg megöl mit tegyek?
  • _Atti_
    figy Google és beirod hogy : cheat lotr bfme
    vagy menj el a www.thecheatersguild.com ra..asszem ez a cim..
  • sabodave
    de a térkép kód nem csalás
  • Hmuda
    Tőlem csalj nyugodtan, de elakadni ebben a játékban már művészet. :P
  • sabodave
    HMUDA! én dolgom! elakadtam és csak 1 térkép kód kéne.
  • Gandibá
    VNGClone, szerintem.
  • Seeker666
    melyik verziót érdemes leszedni?
  • Gandibá
    Viszont!
  • VGQ
    Ha sasok ellen vagy akkor meg azok nézik ahogy leszeded öket a nazgulokkal:))

Én is félve mentem neki a játéknak,mert ahogy a Generalst ismerem sajna sok egység bármekkora gép,de szarrá akadás:(
    Sajnos a sejtésem bejött,és szarrá is akad a gépemen.
    (akadást jelen esetben 2-3-4-500%os lassulásnak értem.)

Az AI tényleg egy fasz.sajna nincs rá jobb szavam,mert magátol nem csinál semmit.Sztem még guard modban sem:)még azt meg sem néztem.

Elsöre nem nagy játék,de azért elég jol el lehet vele az ember.Már 3x toltam végig:))

A legjobb gandalf.
    Jön szembe 1 nagzul meg 300 ork.
    Nazgul-t az elemlámpával lelövöm,aztán az orkok elsö részébe beleeresztek egy lökést,usgyi be a tömeg közepébe és egy nova.A tulálöket meg lekaszabolom kardal.Max 10-20 fö éli tul az meg semmi.Szal azért ez elég nagy lol:))))

Mondjuk Legolas nyilzápora is leszed ugy 50-100 orkot:))
    Szal ha skirmsh van ez a 2 ember böven elég.
  • GeneralsHungary
    www.bfme.hu

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
  • Rusy
    hááááát játszottam vele 2 órát, de úgy fogalmaznék ahogy te valahogy nem fogott meg, de azért még nem törlöm, adok neki még egy esélyt, egyébként nem is tudom mit vártatok tőle, a c&c generals készítői csinálták, ez már eleve rossz pont nálam, nem arra akartam célozni, hogy a generals rossz, csak én nem szeretem már az olyan gyártsunk sok tankot és rush stratégiát, és ha jobban megnézem ez is olyan, és ahogy valaki írta is az ellen várja hogy lemészárolják, na mindegy nem fikázni akartam, csak a véleményemet írtam le, azért még próbálkozok vele, egszer kijátszom és delete, tényleg sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, szerintem nem volt sokkal jobb próbálkozás mint a war of the ring...
  • Hmuda
    Igaz. Csak bántja a jóérzésemet, hogy már vaktában csitelni akar, közben még a játékot se ismeri. :P

Két óra alatt nem lehet kitapasztalni egy játékot annyira, hogy már azonnal csitekért fusson az ember. Ráadásul easy-n olyan szinten könnyű a játék, hogy az már nevetséges (Gondorral egy easy skirmisht egyetlen egységgel le lehet játszani, csak tudni kell, hogy mit kell alkalmazni és mikor).
  • Bandew
    Ő dolga...
  • Hmuda
    Sabodave: ha már csuklóból csitet kérsz akkor szerintem ne is játszás semmivel. Ki se próbálod, de máris csitelni akarsz? :PPP
  • _Atti_
    basszus..ehhez cheat? öhh tudok egy jót! tedd a dificulty-t easybe!:)
  • Bandy11
    Bocsi Srácok hogy ennyit töketlenkedtem!de most már vágom a témát köszi mindent.
  • sabodave
    Cheatet valaki
  • TANKboy
    Warez verzióval lehet neten nyomulni? Úgy értem tudtok Kani-hoz hasonló serverről?
    Nekem a kegyetlen buta AI nem tetszik a játékban. Remélem hamarossan orvosolják. Mert ahogy a Nazgulok végignézik ahogy szétmarcangolja őket egy sas, az baromira idegesítő! Meg úgy mindenki leöleti magát a játékban, nincs reakció, csak néznek ki fejükből a lények.
    A játék grafikája eszméletlen, legalábbis a terep, az egységek már nem annyira. Mikor a küldetésben Lothlorienben voltam az pazar látvány volt.
  • sabodave
    valaki nem tüd cheat-et a battle for middle eart-hez
  • sabodave
    kösz már megy. akinek a gépén clonecd van az törölje le mert amiattnem fog működni,és ezért kéri a crack fájlt.
  • mixk
    Azt szeretném kérdezni a pok barlangban mit kell csinálni a katonákat kiszabaditotam a pokot megöltem már csak Frodot kéne megtalálni ö mere van illetve valami kém tornyot kell elfoglalni ez merre van?
  • Kumesz
    Hát ugy hogy 2. szintünek kell lenned az íjjász kiképzőnek és ezt ugy érheted el hogy kb 4-5 db íjjász csapatot legyártasz és utánna már rangot lép az épület!
  • Tatyla
    na hogy lehet tüzes nyílas íjászokat késziteni?
    mert már sima íjjászom van!
  • _Atti_
    ha dvds verzió akkor hoodlum mappában a dvdn nem exe hanem .dat file
  • Tatyla
    és hogy kell azt csinállni hogy tüzes legyen a nyíl?
  • NiGhTM4R3
    atyaég..
  • sabodave
    vagy az is elég ha elmondjátok hogy kell feltörni az exe fájlt
  • sabodave
    vagy valaki tud adni 1 cracket?
  • sabodave
    valaki tudja hogy holvan a crack?
  • dolfy #2902
    tüzes nyíllal lődd őket az majd nem tetszik nekik
  • Tatyla
    miért van az hogy az orkokkal a második pályán amikor el kell pusztitani szilszakállt meg az ent bázist,hogy az entek nagyon lassan sebzödnek?
    taktika?
  • Kandurex
    Töröltem. Meguntam, pedig a jókkal még Minas T. se jutottam el. Nem fogott meg.