Nokia: 400 ezer N-Gage két hét alatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Nintendo azért maradt le a sunyiba a Sony-tól, mert õk is a gyerekeket vették alapúl a piaci stratégiához. A Sony meg rendes felmérést végzett, hogy milyen stílusú játékokkal mely korosztály szokott többet játszani, és közben kiderült, hogy a játékosok vagy 70%-a 18 év feletti ... aztán erre alapozták a kínálatot és bejött nekik.

Pheel
Esetleg valami hiteles forrást is megjelölhetnél, hogy elhiggyük...

Én inkább az ilyesminek hiszek, ha nem baj:

"Raiskinen szerint azonban Európában és Ázsiában a felhasználók körében is igen népszerû az új modell, és egyes forgalmazók már újabb szállítmányokat is rendeltek a készülékbõl"

de, karácsonyi szezon van ne feledd
szerintem többszázezer gyerek kap ilyet karácsonyi ajándéknak
igyis ugyis kell venni a gyereknek valamilyen telefont, akkor meg már mér ne ilyet... elõfizetéssel egész olcsó lesz 2 hónap mulva, figyeld majd meg

Véleményem szerint ez nem a 8-10 évesek szórakozása lesz.

www.gamepod.hu

Senki nem olvasta el?
Szezonon kívül, két hét alatt 400.000-et adtak el!
Tekintve a zéro szoftverellátottságot, a várakozást a PSP-re, az elterjedt GameBoy-t ... ez brutális.
Azt meg kötve hiszem, hogy a 400e-bõl csak 5e ment el amerikában, ki van zárva.

Rincewind
Hát, ha az amcsik meg a japánok nem veszik, akkor ennek annyi. Bár nem tudom mire számított a Nokia.
Bukás lesz.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

WiNters
igaz.benne van minden.számold össze mennyibe kerül 1 mp3 lejátszó(rádiós!),szines mobil,konzol(GBA)stb... nem 300 euró lesz.

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Csudri
Nem csak az gép árával van a gond, hanem azzal is, hogy qrva drága hozzá egy game!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Lacc
Nah úgy látom lõttek a 200 dolcsis árnak.