18
-
Inquisitor #18 A Nintendo azért maradt le a sunyiba a Sony-tól, mert ők is a gyerekeket vették alapúl a piaci stratégiához. A Sony meg rendes felmérést végzett, hogy milyen stílusú játékokkal mely korosztály szokott többet játszani, és közben kiderült, hogy a játékosok vagy 70%-a 18 év feletti ... aztán erre alapozták a kínálatot és bejött nekik. -
#16 Esetleg valami hiteles forrást is megjelölhetnél, hogy elhiggyük...
Én inkább az ilyesminek hiszek, ha nem baj:
"Raiskinen szerint azonban Európában és Ázsiában a felhasználók körében is igen népszerű az új modell, és egyes forgalmazók már újabb szállítmányokat is rendeltek a készülékből"
-
Cat #12 de, karácsonyi szezon van ne feledd
szerintem többszázezer gyerek kap ilyet karácsonyi ajándéknak
igyis ugyis kell venni a gyereknek valamilyen telefont, akkor meg már mér ne ilyet... előfizetéssel egész olcsó lesz 2 hónap mulva, figyeld majd meg -
Zsoccc #11 Véleményem szerint ez nem a 8-10 évesek szórakozása lesz. -
Inquisitor #8 Senki nem olvasta el?
Szezonon kívül, két hét alatt 400.000-et adtak el!
Tekintve a zéro szoftverellátottságot, a várakozást a PSP-re, az elterjedt GameBoy-t ... ez brutális.
Azt meg kötve hiszem, hogy a 400e-ből csak 5e ment el amerikában, ki van zárva. -
#7 Hát, ha az amcsik meg a japánok nem veszik, akkor ennek annyi. Bár nem tudom mire számított a Nokia. -
Emmegki #6 Bukás lesz. -
#4 igaz.benne van minden.számold össze mennyibe kerül 1 mp3 lejátszó(rádiós!),szines mobil,konzol(GBA)stb... nem 300 euró lesz. -
#2 Nem csak az gép árával van a gond, hanem azzal is, hogy qrva drága hozzá egy game! -
#1 Nah úgy látom lőttek a 200 dolcsis árnak.