108
ezt nem hiszem el!
-
#108 Jah, egy reklám amibe most futottam bele.
-
#107 -
#106 mét? -
#105 "Dátum: 2007.04.09. 16:44 Adta: Borg
Cigányozás. = BAN" <---- Szánalom -
#104 sok ilyen gagyi van az a baj egyesek be is dölnek nekik :) -
Vlala #103 Ezt én is megkaptam... 1. a T18-as nem is wapos, az R320-as pedig nem igazán új. Nem újkeletű a dolog, kaptam már olyat is, hogy "ha ön továbbítja a legtöbb embernek ezt a levelet, Ön nyeri az autót", de olyat is, hogy "ha nem küldöd tovább, megátkozlak, és el fognak hagyni a szeretteid". Csodálatos a (sz)ámítástechnika, nem? -
#102 És megint Ő az ! (amúgy lehet hogy benézett ide, és azért givafak megint) -
mdo #101 -
Prank #100 szánalmasak a tékelők... -
#99 Szánalmas Emberek: Tihanyi Tamás, Stréber Balázs, laczik ádám stb.. -
#98 Aki mégis bedől olvassa el ezt ! -
#97 ezt az email-t most kaptam:
Sziasztok!
>
>
>Csak arról szeretnélek benneteket informálni, hogy az
>Ericsson cég,
>mobilokat osztogat ingyen, az interneten.
>
>Ennek az az értelme, hogy a NOKIA ellen hasson, aki ugyanezt
>csinálja.
>Ezáltal szeretné az ismertségét növelni. Ezért osztogatja
>most a cég
>ingyen
>
>az új WAP-mobilját.
>
>Amit tenned kell, mindössze annyi, hogy ezt az e-mailt 8
>embernek
>továbbítsd.
>
>Kb. 2 héten belül megkapod az Ericsson T 18-as készülékét.
>Ha ezt az
>e-mailt
>20 vagy több ember részére küldöd tovább egy Ericsson R320 Wap-
>telefont
>kapsz.
>
>
>Fontos: egy másolatot küldjél: [email protected]
>címre is!
>
>Sok sikert!
>
>Tehát, szerezzetek magatoknak egy kedves ajándékot!
szánalmas -
mod #96 ok. -
#95 Én szánalmasnak tartom a m.t. Tihanyi Tamás nevű gyereket.. -
#94 Hmm.. Miért lett kitörölve a hozzászólásom??? Ez nonszenz. Mit vétettem, hogy kitörölték? -
#93 Kétszeres zsákolás a National Geographicnak
Egyrészt megkapták a - gondolom nem kevés - summát a hírdetésért, másrészt ezzel a kis botránnyal ingyen reklámot kaptak. -
#92 geciek -
#91 hülyefasz:| -
djdac #90 Sziasztok! Kérlek titeket a http://www.tui.hu/index.php?foto=0# -n a Szerelemfa címü képre.Azért kérlek titeket erre , mert ha nyerek a szüleim elmehetnek nyaralni a 20. évfordolójuk alkalmából . Kérlek titeket szavazzatok. Ui.: Mivel egy IP címről csak egy szavazat küldhető ezért szívesen várjuk barátaitok szavazatát is. előre is köszönöm. -
#88 Eltanácsol a Firefoxtól a hivatal.
-
#87 5millio?vagy milliárd...nem mind1...ha 5 milliárd akkor az lehetetlen...3 vagy 4 milliárd wolt ha yól tudom.. -
#86 hagyd már abba..én se kötök beléd te se belém...lehet most ujreg vagyok de a régi nikkemet bannolták...ujat reggeltem...ez wan...régi reg.... -
#85 5 milla körül volt újrek! -
#84 246 millio dollár....eh..ez magyar pénzbe yóval tultesz az eddigi legnagyobb lotto fönyereményen...mennyi is volt?3,5 és milliád forint?ez ennek legalább a duplája(nem számitotta át csak tippel)...micsoda debil gyerekek... -
#83 :DD -
obe #82 hatalmas bazári majom a gyerek...konfekcio -
#81 sajnos én is elolvastam :@ -
#80 ehh, még most újra visszaolvasva is teljesen felb*szom ezen az agyam... ilyen tényleg létezik? nem jutok szóhoz komolyan mondom... nem is írok töbet, mert szétb@sz az ideg -
#79 ez meg mellesleg egy torpeszardiniasdoboz -
#78 micsoda topic
aki hulye... -
#77 Sziasztok! 18 éves skac vagyok,s szívesen szerepelnék reklámfilmek ill. egyéb játékfilmekben valamint részt vennék fotózásokon... Vállalnám reklámfotókon,plakátokon való "szereplést".
E-mail:[email protected]
www.hiresakaroklenni.uw.hu
Így reklámozza magát fórumokon -
#76 áh szánalom pff az ilyen emberek ááhh -
#75 Híres akarok lenni... -
#74 Sziasztok. Ma eppen a tori dogamra keszulok es a nepvandorlasrol akartam valami infot letolteni. Nagyban bongesztem, erre azt a kepet lattam magam elottKisse SZANALMAS, hogy ennyit irnak ezen a honlapon a nepvandorlasrol
-
#73 jah hát ez elég szánalmas!gyerek volt a hibás azaz az agyában volt egy kis gáz! -
#72 Az idióta barmoknál megint volt iskolai mészárlás. Ezt is a GTAra kenik.. -
#71 érdemes megnézni a készítők honlapját is, NAGGYON durva -
#70 Send mail to [email protected] with questions or comments about this web site.
Copyright 1995 IHI MultiLogic Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
hát lehetne pár fenyegető levelet írni, hogy több lapot ne csináljanak :D -
#69 -
#68 kis ruházat, kötelező beszerezni