Turok: Evolution

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos el sem indul a config. Az kiabál, hogy nem stimmel valami.
A Turok Configot belõtted??

G-FORCE MX440-es videókártyám van (64 Mb RAM) és nem akar elindulni. Mi lehet a gond? Azt mondja, hogy nem tud ezzel a Direct3D-s kártyával dolgozni. Tudtok valami megoldást?
Ez ama konzolokon már lefutott Turok Evolution ? A képek alapján ugy tünik..
Frank99
sztem nagyon jó, lehet sniperkedni a nyíllal is, egy régi kedves játékom újrakeverve.

kellemes szórakozás...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

M@TriX
A táj kidolgozottsága hagy némi kivetni valót maga után és a dinók sem a legszebbek, de a fegyverek szépek, csakhogy mondjak valamit. 😉
A dínókért oda vagyok, de most jelent meg a H&D2 és a MP2, szóval szerintem semmi esélye. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azokból a 320x200-as shotokból mondjuk 😊)
Szerintem az eddigi összes Turok-rész szép volt, igaz nem egy világmegváltó, de jól nézett ki. Nem gyönyörû 2048-as textúrák, de hangulatos volt.
Meg a fegyverek, mozgások, hangok jók voltak. Szerintem.. 😄
Terra
A gém kijött, lehet keresni.

Ha valaki tesztelte, írjon.
Elsõsorban az Engine-re vagyok kíváncsi, mozgásokra, és a fizikai megvalósításra.

What I do, and what I listen.That defines me.

Kandurex
Már a harmadik?? 😄 Fejlõdik...

õõõmm...átlag grafika nálam...hmmm...kb valahol a P-IGI szintjén van, és ez a játék a shootok alapján nem éri el az IGI szintjét se.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Ez nem a második rész...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Régen nagyon szerettem a Turok-ot!Most is bejön...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bocs, hogy megkérdem, de szerinted mi az "átlag" grafika?
És legyen már szemed plz..

Meg ez nem a második rész, hanem tán már a 3.
Kandurex
Shootok alapján valami henti játék, átlagon aluli graffal.

Az elsõ rész emlékeim szerint viszont nadon fasza volt, bár az is közre játszhatott, hogy az elsõk között volt ami kihasználta a 3D kártyák (Voodoo1) lehetõségeit.

Ahogy el nézzem a második részt meg is maradt azon a színvonalon 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Crem
Nahhh... Ez a PC-sweb oldal...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Web oldal

Ahogy elnézem a hétvégén jól fog jönni ez a kis "löddésznélkül" game...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

← ElőzőOldal 2 / 2