Turok: Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellemes szórakozás...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A dínókért oda vagyok, de most jelent meg a H&D2 és a MP2, szóval szerintem semmi esélye. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szerintem az eddigi összes Turok-rész szép volt, igaz nem egy világmegváltó, de jól nézett ki. Nem gyönyörû 2048-as textúrák, de hangulatos volt.
Meg a fegyverek, mozgások, hangok jók voltak. Szerintem.. 😄
Ha valaki tesztelte, írjon.
Elsõsorban az Engine-re vagyok kíváncsi, mozgásokra, és a fizikai megvalósításra.
What I do, and what I listen.That defines me.
õõõmm...átlag grafika nálam...hmmm...kb valahol a P-IGI szintjén van, és ez a játék a shootok alapján nem éri el az IGI szintjét se.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
És legyen már szemed plz..
Meg ez nem a második rész, hanem tán már a 3.
Az elsõ rész emlékeim szerint viszont nadon fasza volt, bár az is közre játszhatott, hogy az elsõk között volt ami kihasználta a 3D kártyák (Voodoo1) lehetõségeit.
Ahogy el nézzem a második részt meg is maradt azon a színvonalon 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?