Turok: Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért van az hogy a játékot elinditva a karakterem megállás nélkül forog? olyan mintha be lenne ragadva egy gomb, ez kizárva!!
2007-re mondják a megjelenést, de még alcímet se írnak
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
jah, és remélem nem valami Serious Sam klón lesz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fél órát települt, 1 percet nyomultam vele aztn fél óra uninstall. Hát ezzel is el lehet ütni az iodõt.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Sokat vártam tõle, de csalódtam....
Titeket mi fogott meg benne?? Én a 8. perc game után letöröltem.
egyébként + unreg emberektõl nem kell sokat várni.
ideesik valahonnan beleokád valamibe, oszt lehet soha nem jön ide.. sok kis pöcs sulinetes...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Frank99: Mit lehet várni azoktól az emberektõl, akik most kezdtek PC-zni? Fogalmuk sincs a régi nagy nevekrõl, vagy azokról a gamékról, amik forradalmiak voltak a maguk korukban. Én végignyomtam az PC-s evolúciót (C64-tõl), és van viszonyitási alapom.
ez a játék sokak kedvenc játéka volt, és ha rosszabb is lett, mint a korábbiak, akkor is végigjátszák.
sok 4 cd-s játéknál királyabb, jók a fegyverek (sniper ij stb.) és nem is túl könnyû.
aki egy kis lövöldözésre vágyik, TÖKÉLETES....
mindegy.. mihezképest már végignyomtam GC-n...csaka netgamez miatt szeretem be...de akkor most tuti nincs netesgamez???
mondjuk ettõl még nem kell ezt isteníteni meg talán játszani sem.. a turok 2 is kurva jo volt.. a turok 3 már nem.. viszont ez egy jo amez volt konzolon!...azt hogy itt mennyire bírták átteni at még nemtom de mindjárt meglesem...
Valami patch kellhet?
Ötletek?
Egyáltalán nembiztos hogy az mx a gáz
Valaki kipróbálta már ilyen kártyán?
Pls
Help!
nahhh...nekem sem indul, nem tetszik neki a vidkártya😞
u.A.Geforce4 mx 420, legfrissebb driver, stb.
Any idea?
úgy 5.-re sikerült...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem hajlandó a config se elindulni! :-(
szal szvsz a turok 1-2 volt a legroolzabb!!
de el lehet vele ökörködni..állítólag megjelent egy pc-s verziójú video..
hát akadozott mint atom+effekteket mintha kihagyták volna belõle..pfff...
no mindegy lehet vele neten játszani ?? ez fontos kérdés..pls vki válaszoljon!!!
volt ruok 1...2... n64 re aztán ezek jöttek pc re is... turok rage wars like UT... csak n64..turok 3shadow of ablivion csak n6.. majd jött a turok evo.. ami konzolokra most meg pc re...