Turok: Evolution

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki segítsen . a játék elején mikor menekülni kell a felrobbant ûrhajóból van egy ajtó amit " E " gomb lenyomosával kell nyitni , de hiába nyomom a fickó csak erõlködik de az ajtó nem nyilik . Valaki tudna segiteni mi lehet a gond ???
Maxtreme
Húzd ki a joyt/gamepadot/kormányt..

hi all!
miért van az hogy a játékot elinditva a karakterem megállás nélkül forog? olyan mintha be lenne ragadva egy gomb, ez kizárva!!
elérhetõ egy E3 trailer (lap alján a link), ha nagy dínók lesznek benne akkor talán elnézem a többi hiányosságát
2007-re mondják a megjelenést, de még alcímet se írnak

A képek alapján fa*za lesz.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

néhány kép a készülõ Turok játékból, ha ilyen sötét lesz akkor inkább hanyagolni fogom
jah, és remélem nem valami Serious Sam klón lesz

Magiszter
Kicsit tudnál pontosítani? Nem vagyok otthon a torrentezésben.

Harly18
torrent

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Magiszter
Meg lehet még ezt a játékot szerezni valahonnan? Mert én nem találtam sehol neten. Valaki mondana valamit errõl?

Shep
asszem dx8.1 es támogatású kártyákon megy csak, szóval MX440-en nem fog elindulni, de lehet rosszul tudom

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ricsi1
Hell!
nekem Geforce 4 MX440 8x-es akártyám..
milyen drivert ajánlanátok,hogy menjen?

Megtörtén söt fix.exe letöltve hozzá de igy is hibával kilép.

Jó kis gém.
Fél órát települt, 1 percet nyomultam vele aztn fél óra uninstall. Hát ezzel is el lehet ütni az iodõt.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

CSOCSO
így van... a másodikis jo.. viszont a második multi része fergeteges volt...több évig nyomtam!... 2-3 magyarral.. egyetlen hun clan😊
Gondolom nem a boltban vetted? A 2. Cd-rõl a game.exe átmásolva?

Nekem runtime erorral leál inditáskor,volt valakinek ilyen hiba?

A turok elsõ rész szerintem a legjobb single fps amit valaha csináltak. Legalábbis nekem annakidején konzolon nagyon bejött. A kettõ se rossz. Annak meg aki azt kérdezi mit lehet ebben élvezni annak az a válaszom hogy a hngulatát bár ezzel még nem játszottam de szerintem jó dinókra meg robotokra lövöldözni.

CSOCSO
én a turok 3 ban csalodtam.. azután ez már kész felüdülés!
a 9. perctõl mát jó

Na, de jó én is ugyanígy gondolom. A játék menet olyan ósdi, hogy nincs is kedve belefogni az embernek, amit meg menünek hívnak nekem a kocsma beli konami gépeket jutatta az eszembe. Szerintem, ezen semmit nem változtattak, pár hónapot porolgatták az enginet egy kis story azt ,fuss turok hozd a pénzt, fuss!
NeoMaN
Úristen skacok. Bazz ez iszonyat szar, valami elképesztõ. Imádtam a Turokot, de ez kiábrándító. Én nem is tudom, hogy mernek ilyet kiadni....
Sokat vártam tõle, de csalódtam....
Titeket mi fogott meg benne?? Én a 8. perc game után letöröltem.

Frank99
azt, hogy vegyenek vissza, és arról ne ugassanak, amirõl halvány lila fingjuk sincs....

egyébként + unreg emberektõl nem kell sokat várni.
ideesik valahonnan beleokád valamibe, oszt lehet soha nem jön ide.. sok kis pöcs sulinetes...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Most, hogy továbbnyomtam a chapter 4-ig, egészen megbarátkoztam vele, egyedül a mentések hiánya miatt dühöngök néha.
Frank99: Mit lehet várni azoktól az emberektõl, akik most kezdtek PC-zni? Fogalmuk sincs a régi nagy nevekrõl, vagy azokról a gamékról, amik forradalmiak voltak a maguk korukban. Én végignyomtam az PC-s evolúciót (C64-tõl), és van viszonyitási alapom.

CSOCSO
szvsz is jo gamez.. 10/7 esre itélném...nem jobb mint a 2.1... a 3 nál mindenképpen!!
Frank99
az unreg emberek szívesen irnak ilyen "lehánynivaló" commenteket.

ez a játék sokak kedvenc játéka volt, és ha rosszabb is lett, mint a korábbiak, akkor is végigjátszák.

sok 4 cd-s játéknál királyabb, jók a fegyverek (sniper ij stb.) és nem is túl könnyû.

aki egy kis lövöldözésre vágyik, TÖKÉLETES....

CSOCSO
pffffff .. most vagy a gépem van lerohadva és kéne egy restart vagy tényleg 40 perc egy rohadt uninstall
CSOCSO
ppfff.. 30 perc install.. majd kiderül hogy nem is fut ez a szemét game...most meg 30 perc uninstall...fasza😊))
mindegy.. mihezképest már végignyomtam GC-n...csaka netgamez miatt szeretem be...de akkor most tuti nincs netesgamez???
CSOCSO
öcsém enneka játék élettartama kb 1 hét.. abbol 1 napa telepítés....komoly gépeken is 30 perc a telepítés?
CSOCSO
😊)... talán igen.. egy rakás fos lett a negyedik része csak ne feledd hogy anno majdnem 10 éve ennek az elsõ része volt az ami alázta n64 en a pc-s kvéket!!!!
mondjuk ettõl még nem kell ezt isteníteni meg talán játszani sem.. a turok 2 is kurva jo volt.. a turok 3 már nem.. viszont ez egy jo amez volt konzolon!...azt hogy itt mennyire bírták átteni at még nemtom de mindjárt meglesem...
Ha a rip fut egy gf2 mx-en akkor a 2CD-snél mi lehet a gond, ha a GF4 mx-en miért nem müxik?
Valami patch kellhet?
Ötletek?
Skynet
Jah igen fõleg nem hogy haverom leszedte ripben és fut a gépén a gef2mx400-asával😊
Skynet
Manapság szinte minden progiban van pixel shader és elindulnak mx-el max nem rakja ki a ps textúrákat,effekteket.Annyi.
Egyáltalán nembiztos hogy az mx a gáz
Gf2 Ti Kártyával elindul a game?
Valaki kipróbálta már ilyen kártyán?
Pls
Help!
gyanítom hogy pixel shader (DX8)-el dolgozik a program, és az MX-ek nem tudják.

Hoi!

nahhh...nekem sem indul, nem tetszik neki a vidkártya😞
u.A.Geforce4 mx 420, legfrissebb driver, stb.

Any idea?
Frank99
meg lehet csinálni, inkább a széle felé(ls. szikla) kell kormányozni, mert középen mágnesesség vagy mi a fene van, amikor meg zuhanni kezdesz, meg kell próbálni kihozni.
úgy 5.-re sikerült...

Most nem, holnap meló, azért thx

CSOCSO
fogalmam incs.. képet tudsz berakni rola?
Mittudom én, Mikor kinyílik a bazi nagy zsilipkapu, ott nem tudom kormányozni a madárkámat. Kicsit uncsi mindig újrakezdeni

CSOCSO
nem emléxem rá😞 mé zuhansz le?😊
Megy vele valaki?? Amikor sárkánnyal repülök, és szét kell lõni két ágyútornyot, minek következtében kinyílik a zsilipkapu, na ha azon átmegyek, mindig lezuhanok. Van valami taktika?

Szerintem nem lehet, legalábbis nem láttam. De nekem sem jött be igazán.

Mayday
Hat, en nehany perc jatek utan ezt uninstallaltam es delete. Nem igazan jott be...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CSOCSO
van benne netes online??? csak ez érdekel?? lehet le se szedem ha nincsen...
Milyen kártyta? ATI 9100-on elindul.

A hibára Született megoldás?
Nem hajlandó a config se elindulni! :-(
CSOCSO
a gam amugy jol néz ki... a dinok nem néznek ki olyan jol😞 közel sem olyan brutál mint a turok 2😞((
szal szvsz a turok 1-2 volt a legroolzabb!!
de el lehet vele ökörködni..állítólag megjelent egy pc-s verziójú video..
hát akadozott mint atom+effekteket mintha kihagyták volna belõle..pfff...
no mindegy lehet vele neten játszani ?? ez fontos kérdés..pls vki válaszoljon!!!
CSOCSO
ez a 4 id😊 de ha nagyon kötözködni akarok akkot az 5😊)))))))
volt ruok 1...2... n64 re aztán ezek jöttek pc re is... turok rage wars like UT... csak n64..turok 3shadow of ablivion csak n6.. majd jött a turok evo.. ami konzolokra most meg pc re...
Ja nekem se indul..😞ua.a kártya,legfrisebb driver
Oldal 1 / 2Következő →