Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azzal egyszeruen le lehet kicsinyiteni,nincs semmi bonyi benne.
sazl : c
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Next PC upgrade: 2022
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
(még meg sem jelent, és egyenlõre még nem is tudni mikor fog 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
nemreg kezdetem el jatszani a MOHA breakthrought-val es latom hogy egyesek cheatelnek?? ezt megis hogy csinaljak??
ÉN nem tom megunni a 2.vh-s játékokat.
Csak azt unom má',hogy állandóan a szövetségesekkel "kell" tolni,pedig yó lenne németekkel,japókkal,olaszokkal,magyarokkal,stb😞((
Aztán a Call of Duty megmutatta hogy lehet igazi háborús hangulatot hozni.Csapatban,együtt többiekkel,stb...Nekem egyértelmûen jobban tetszett mint bármelyik Medal.
Ha itt is nagyrészt egyedül kell bóklászni,bármilyen szép,nekem már nem kell...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"