4775
-
Gabe18 #1094 Először töltsd fel ide ,és akkor azt a cimet rakd ide be. -
MagyaR #1093 Ahh. Hogy szúrjak be olyan képet, amit én csináltam?
Csak interneteset leheT? -
MagyaR #1092 -
MagyaR #1091 -
MagyaR #1090 Jah most olvastam vissza, hogy ez a vége. Akkor ok -
MagyaR #1089 De direkt úgy van a demónak vége, hogy meghalsz?
MErt egy ideig lődözöm a repcsiket aztán meg akárhova megyek kinyírnak.
Csak az a fura, hogyha elmegyek, a lődözőgéptől amikor a repcsik engem lőnek akkor úgy veszi a játék mintha megcsináltam volna a küldetést.
Hameg nem megyek el és ott halok meg akkor újrakezdi a pályát.
Ez mit akar jelenteni :D. -
#1088 up -
#1087 -
#1086 Large-ról nekem jó volt. Redownload. -
Rolee Papa #1085 biztos annyi szabad hely van rajta.... -
#1084 LOL most jó értelmeset kérdeztem... -
#1083 Nem lehet hogy vmiért rossz adatot mutat és nincs is rajta annyi? -
Rolee Papa #1082 Csá. Leszedtem tegnap este a hardwired-röl ma meg a largedownloads.ea.com-ról és mi2-nél aza gixer, hogy megadom neki a d meghajtóm (15gb üres hely van rajta) és azt irja ki, hogy nincs rajta elég hely! Most vagy mind a 2 helyen szar van fenn? (ezt kétlem, mert többen leszedték onnan és ment nekik.) Vagy nálam van a gáz! Valakinek vmi 5let? Thx -
#1081 bazz 10-15perc alatt 2X toltam végig :( pedig azt hittem hogy csak én szívom mindig meg hogy lebombáznak -
#1080 Hát én meg is bántam,hogy letöltöttem...tényleg volt vagy 5 perc :(
Ez a FC demójához képest szar...érdekes ott az egész küldetés + a menü is belefért ugyanennyi megába...
És tegyük hozzá,hogy azt vagy 10x kipörgettem,és mindig máshogy oldottam meg a dolgokat...itt meg...ahhh :( -
#1079 ja kb 3 perc :( -
#1078 Addig tart csak a demo amíg lekell lődösni a repülőket? -
#1077 Fanatikusoknak:
MOH: PA demó extrák
[2004-09-06 @ 09:27 - ZeroCool] (kommentek: 0)
Na, ahogy gondoltam. A több, mint 500 megás Medal of Honor: Pacific Assault demó nem csak annyit tartogat, amit elsőre elérhetünk benne. Bár nem nagy extra, de a PlanetMedalOfHonor csapata rájött, miként lehet előcsalni belőle plusz fegyvereket. A teendőd a következő: a játékot a "+set ui_console 1" parancskiegészítéssel indítod (legegyszerűbb, ha az ikonja tulajdonságában hozzáadod ezt a részt az exe után). Ezután a játékban húzd le a konzolt, és a következő sorokat bepötyögve megérkeznek a kivánt fegyverek:
spawn weapons/JPN_44.hag
spawn weapons/landmine_allied.hag
spawn weapons/US45.hag
spawn weapons/JPN_Model96LMG.hag
spawn weapons/type100_smg.hag
spawn weapons/US_Colt45.hag
spawn items/binoculars.hag
forras: gamestar -
#1076 Vótmá' ...és ki is lett tárgyalva :) -
#1075 "A Medal of Honor Pacific Assault mérete valóban a vártnál nagyobbra sikeredett, illetve hatalmas gépigénye van, de ez csak és kizárólag az egyjátékos demóra vonatkozik, a végleges változat ennél mérföldekkel "felhasználóbarátabb" lesz, melyet egy közepesen jó PC-n a fent említett problémák nélkül futtathatnak majd a játékosok. A demók általánosságban véve nem élveznek teljes körű optimalizálást, és ez különösen igaz a MOHPA SP demója esetében."
Gépigény-összehasonítás (SP Demo vs. retail (kereskedelmi) változat):
SP Demo minimális gépigénye:
Windows XP
2.0 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon processzor
512 MB RAM
ATI vagy Nvidia videokártya 128 MB videomemóriával
A Medal of Honor Pacific Assault™ "High End" demója DirectX 9 támogatással ellátott videokátyát igényel!
Kereskedelmi verzió minimális gépigénye:
Windows XP, Windows Me, Windows 2000 vagy Windows 98
1.5 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon processzor
512 MB RAM
ATI Radeon 8500 vagy Nvidia GeForce3 64 MB videomemóriával
DirectX 8.0 kompatibilis hangkártya
-
#1074 Reggelt :)
Hát kipróbáltam a demót...nem rossz...
De aki ezt összehasonlitotta múltkor a FAR CRY-al az megörűlt szvsz :)
Ez a játék ugyanaz mint a korábbi MOH játékok,csak a graf szebb szinte...
Egy kis fika=
Az ellenfelek hülyék...fizikájuk nincs...néha a levegőbe maradnak miután meghaltak...az egész gém full szkript...semmibe nincs "beleszólásunk"...a fegyver váltás iszonyat lassú...a fél-autómata fegyverek túl lassúak...stb..
Ha ezeket kijavítanák a játék csak 2007-ben jelenne meg szvsz....tehát tartik tőle = ez már így marad...
Pár pozitívum =
Játék menet pörgős,grafika szép
Bár remélem a robbanásokkal kezdenek valamit mert nálam akkor igencsak lassú lesz...amúgy a gépigény nem vészes nálam minden maxon 4x-es AA-al jó volt...(a nagy robbanásokig :P)
Szal várom a fullt nagyon,de nem ez lesz az év legnagyobb játéka,az már biztos... -
bántani nem szabad.
-
haxoror #1072 köh... HALO multi köh...
valami gáz van a gépeddel haver -
#1071 nah ,én most tettem fel a demot minden ok volt a game tetszett amilyenre vártam olyan , grafika okés , jöhet a full gamma én már naon várom gonodolom ti is !!! -
#1070 Az biztos, néha még bele is rúgok kettőt a gépházba, csakhogy tudja hol a helye! -
#1069 az AI gagyi, a fegyverek ereje gagyi, és mi a faszért nem lehet célozni????? -
#1068 Szerintem ugyanez lesz a full is csak kisebb gépigénnyel. -
Smokk #1067 Haat nem tom, nem rossz csak elegge messze all a realitastol.
1 szamurajkarddal 2 suhintas utan + 5 japo zarotuze utan meg 25-os a eleterom ?!?
Meg vhogy hianyzik benne nekem az a regi hangulat, de majd meglatjuk milyen lesz a teljes... -
#1066 XP frissítések fent vannak? ha DX9b-d van annak a javítása fent van? -
#1065 lehet be kell "melegednie" az XP nek.
:) -
#1064 Nem szinte soha sem! -
#1063 Más jateknal jelentkezett ilyen problema? -
#1062 Nem tom mér nem megy 2 napos Xp csak a driverek vannak fennt meg gamek. -
#1061 nekem is,bar tenyleg felesleges: ) -
#1060 nekem is DX9C van fent és tökéletesen megy -
#1059 :- )))))))) -
#1058 Nem kell a mellé duma, egyáltalán nincs rá szükség. Egyébként kicsit költőinek szántam a kérdést, hisz ha már a C. version van neki, akkor az is feltételezhető, hogy egyéb más értelmetlen programok is bővítik szerencsétlen Zixpéjét, ami önmagában horodozza a "nem fog futni" lehetőséget. . Már pedig Arsenal gépének tökéletesen kellene futtatni a játékot.
[unatkozik és okoskodik] -
#1057 játék közben ESC és ott options^>^ -
#1056 pl hogy így is ugy is fel kell raknod előbb utóbb mert az uj gamesok nem fognak elindulni amig fel nem rakod dx9.0c-t ^.^ -
#1055 Egy jó okot mondj a DX."C" felrakására.