Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
olyan mint a "spaceace" aki meg emlekszik ra,felpercenket jobbra katt balra katt a jatek meg ment magatol.
szerintem
btw: szerintem azért az öt percért NAGYON nem érdemes letekerni a fél gigát, csalódni fogsz.
Kipróbáltam, mielõtt felraktam, mûködik.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nah tegnap este letoltotem nagyon vartam!
és nekem is jott a csalodas 😞
nekem is kb 1 percet var mire betolti es nekem meg akkadozik is a game!
Nah de ilyen konfigal?????
a CoD TOKELETESEN FUTT minden EXTRA 1024*768 es ott 125-300a FPSem!
Itt meg akkadozik???????????????????? lol
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Nem nagy fajlmeretuek, ugyhogy gyorsan letoltodik nem kell senkinek se duzzogni. Mert modemeseknek ugyis csak a kepek maradnak, hiszen a demo 500 Mb-t.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Az FPS nem ment egyszer sem 30 ala de inkabb 40-50 volt.
Mindjart csatolok kepet is.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
csont nelkul lejott
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/medal_of_honor_pacific_assault_demo.exe
aztan az install is teljesen jol mukodott, semmi problema sehol
aztan jatekinditas es minden rendben volt beallitasok stb minden egyszeru
aztan tolti a jatekot, hat ez volt vagy 1 perc kb.
aztan jott a csalodas
szepnek szep, gyorsnak gyors, sehol se akadt, meg robbanasoknal se
1024x768 minden fullon
gepem: 2.8 P4 - 1 Gb RAM - Ati 9800 Pro 128 - eger - billentyuzet :-)
Nemtudom, nekem mostanaban nem igazan jonnek be az egyjatekos gamek miota jatszok a BF-el. Engem ne korlatozzanak le hogy merre megyek.
Pl itt is egyszeruen siman el lehetne menni egy haz vagy egy kerites mogott, hogy hatukba keruljek, erre ott van mindenhol a lathatatlan fal.
Nagyon gagyi
A jatekmenet meg semmivel se jobb mint a regiek, nem is lehet, mert itt is mi van?
mesz aztan jonnek es lovod oket, de hogy honnan is bukkannak fel, azt mar nem lehet tudni, mert mogottem ugyebar nem johettek, mert arra en se tudtam elmenni sehol.
Szoval monotonak mar ezek a tipusu jatekok.
Az FC ugye teljesen mas, mert lopakodhatsz es kerulhetsz alig vannak korlatok.
Bar ettol fuggetlenul a teljes meg jo lehet,meg a multi is.
Hát... vegyes. Jobb mint amit vártam, de még mindig arcade.
Multiban egy realmoddal egész jó lehet.
De a 3Dgamers-rõl meg csak az tölthetõ...
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Emberek
Akkor ez a moh_pacific_assault nevû nem müködik??
Mert nekem csak ezt hajlandó tölteni...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Addig is vki tegyen be egy-két képet,mert kiváncsi vok tényleg szebb-e mint a FC

(azt megnézné)
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
huzzunk le meg egy bort a mohaa-rol.
elt 10 percet, uninstall
ha a multi is ilyen lesz benne...... eszmeletlen egy szar, egyszeruen jacchatattlan.
igen messze van ez a doom3-tol, vagy a far cry-tol.
gepem elbirna, de jacchatattlan igy is ez a fos
configom: P4 3.2 @ 3.8 2GB ram FX 6800 GT
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Update #2: hogy az a.... nálunk nem indul a telepítõ. A probléma a jelek szerint nem a mi készülékünkben van, lehet, hogy hibás installer került ki a netre. Ha valakinek elindult, jelezze. Megpróbálunk felhajtani egy mûködõ verziót.
Update #3: Kicseréltem egy másikra. Remélem, ez mûködik. Ha nem, holnap én rendezek háborút... :-)
Update #4: az installer teljesen random módon megy, vagy éppen nem megy, személytõl függõen. Zuhan a morál erõsen, de azért még nyomozunk, hátha van valami okos megoldás.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.