Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
^.^

rezsofiz
:- )))

sazl : c

Glpetyus
lejött má' ...holnap próba 😊

Eisenhower
OFF
hiba ezekszerint az elõzõ feladatoknál nem jegyeztél meg semmit 😛 amugy meg majd próbáld ki hogy egy apro kavicsos uton satufékezel hogy majd mennyire elindul a hátulja.... és akkor ugyanez 160-170-el? ON

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hiba

hiba
bugos ez a forum 😊

hehehehe igy igaz😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Eisenhower
a richard burns rally topik máshol van ^.^

na végre sikerült szerintem hangulat jo ai buta de ezt meg szoktam,nem lesz ez rossz de nem lesz nagyon nagy durranás!!!

Eisenhower
hát már kb 5x nyomtam végig az utobbi 2-nél felvettem az összes stukkert minden található lõszert felvettem de ez a game egyre szarabb. néha gondol egyet és zoomol a stukkerrel. amikor meg rábökök zoomra akkor meg eltelik 3-4mp mire rámozdul.... utánafe lehet ugrani az ilyen ponyvával leterített hordókra dobozokra stb. namármost ha oda felugrok nem lát az ellenség vmiért.... szal egyenként simán le tom õket szedni^.^ és nagy a gépigénye ill a vga. meg kéne tanulni optimalizálni....

Hiba hol ralitál a dzsungelben????

rezsofiz
:- )))
MEGÉRI!!!
😄

rezsofiz
jah egyetértek elégge kiraly lett en nem kapok levegot most nyomtam vegig: )

Glpetyus
Na még megbánom,hogy letöltöm...mindegy már 90%.... ://

skorpio7
És ez melyik játék ember?!?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

rezsofiz
en 6 perc alatt nyomtam vegig kb mertem: )

hiba
Nah kb 20xra sikerult a schoolba 1:23at mennem...
meg igy es az utolso arokba be is csusztam, nehez ez, nem erzem ezt, neha olyan erzes mintha alig lenne tomege kocsinak megis ugy csuszikm mintha jegen mennek, mindent 50-60al 😞
en ugyan meg nem ultem rally autoba dehat csak stabilabbnak kene lennie az uttartasnak
gyakran olyan mintha vizeznek a kereket 😊
a kisebb bukkanok, meg netom 50-el fejreallni ugy hogy menetiranyba orral elore borul egy 10centis godorbe, ha ez igy lenne akkor a moszkva terre se ernek le mer 3x ekkor gondrok vannak de siman lehet 80-al menni rajtuk nem borulok semerre 😊
neha egy kicsit eltuzott vagy tulerzekeny de mondom rally autoval meg nem mentem soha...

Glpetyus

Bazz,csak nekiálltam én is tölteni 😛

dr Kotász
Fullban szerintem korrigálják.
Eisenhower
na jah de annyi ész nem volt hogy uyg oldják meg a gombokat hogy ha lehasalok mondjuk a g bill-el akkor azzal fel is tudjak állni ugyanugy ne kelljen az ugrás gombját is még hozzá megnyomni.....

dr Kotász
Na hát lenyomtam én is a demót, és eléggé tetszett. A full mindenképp megér egy próbát. Egyébként szerintem átvették a Call of Duty-ban sikert aratott elemeket: fekvés, irányzékkal célzás, két fõ fegyver lehet nálad. Egész jó multi játék is kisülhet ebbõl. Vajon lesz killcam is?
Glpetyus

Milka
milyen gépigénye lessz a MOH😛A nak?!

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Ezt találtam a videokártyákról a readme-ben.

The Medal of Honor Pacific Assault(tm) Demo has been tested on the
following 3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:

= ATI Radeon 9500, 9600, 9700 and 9800
= ATI Radeon x300, x600 and x800
= Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5900 and 5950
= Nvidia GeForce 6800

While other cards that fully support DirectX 8.1 may work well with
the demo, they have not been tested.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Glpetyus
Lehet,hogy épp elfogyott a töltényük 😊

tommmyv
Valaki megtudná mondani, hogy a játék míért nem engedí hogy 1280*900-as felbontás alatt futtassam.

Na csak sikerült leszenvedni a mûködõ verziot.
Hát ahhoz képest pozitiv amit elõször vártam ettõl a játéktól,de ahhoz már kicsit negativ amit az ugyenrrõl a pályáról látott videó után vártam.
Például hol a fizika az ellenfelekrõl?/nem tudom a Max Payne 2 óta nagyon kényes lettem erre..../Ugyanis a földön heverõ ellenfére hiába lõttem,az meg se moccant a találatokra ha egyszer már meghalt.Az meg kicsit hülyén néz ki amikor 3-4 ellenfél rohan felém,aztán minden áron ütni akarnak a fegyverükkel,én meg nyomom beléjük a tárat,de nem érdekli egyiket sem...Na majd ráfogják hogy ezek fanatikusok....
De a grafika szép,és jó a harci hangulat.Szóval összeségében jöhet a full...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bazza
A játék támogatja az MX440-es videokarikat?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Eisenhower
mondjuk valjuk be az optimalizálás en maz erõsségük.... ^.^ de az is lol hogy akárhogy állítom be a felbontást részletességet ugyanannyi az fps-em.... a japcsiknál levõ rifle nagyon teccik^^

Kandurex
LOL, egy pS.2 játéhoz Gef3 -t és panaszkocc hogy szaggatt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Eisenhower
csodálkozol? gf3 ti200-al? mondjuk tény hogy van még mit optimalizálni a játékon de multiba ugyis leveszek mindent legbénábbra^>^

Nem szívesen irom le a véleményem de ez tény:
Számomra csalódás a játék... Olvasgattam a hozzászólásaitok és próbáltam lajiuks maradni mindvégig és hinni a saját szememnek.
p4 2.6HT, 2*256ddr400, Gef3 ti200 tuningolt
A gépem alatt 800*600 all low detail melett jácchatatlanul szaggatott... 😞

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Eisenhower
gém nem rossz de azért van még mit optimalizálni ^>^

Mr Manson
mert rosszat szedtél le

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

magus
az meirt vna hogy rakattintok a setup.exe-re es nem tortenik semmi?

Mr Manson
Hát nem mutat semmi áttörést...

DONGUBA
Ha ilyen hosszu a demo akko milyen a jatek??😄DD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Glpetyus
Mert szar a demó

Mr Manson
Annyira viszont nem jó!

Miért van az hogy mikor bejönne az intro után a játék akkor egyszerûen újraindul a gépem. Létszi segítsetek már az idegeimre megy.
magus
ugye ugye😊)) csokorba kene szedni oket😊

Extraboy
Plz help mar vegre vki!!!
Elinditom az installert es amikor kivalasztom hogy hova telepitse (D:\MOHAA PA) akkor kiirja hogy nincs eleg hely a winyon pedig meg van tobb mint 8GB!!!!
Segitsetek plz

DarkJedi
Hi

Nem tudjátok hogy nekem miért csak ezek a felbontások választhatóak?

FX5900 Ultra, 61.77-es driver

nah én is most probaltam ki, mûködik, HW rulz. magáról a demorol viszont vegyesen vagyok, eléggé "nesztek örüjjetek, csak kiköptük" erzése van. nincs menü, árkádos filing, mintha félkész lenne (jo vagom csak demo..). 5 perc tényleg, de megállás nélküli, féktelen és akciodús 5 perc, max 3szor lenyomható, és itt ütt vissza a nagy méret. 500 MB, de minek? a FarCry nagy méretû demojával többet lehetett szórakozni, annak minden oka megvolt rá.. nade ennek.. ez a demo akármennyire hangulatos is, az EA mélyrepülése. ráadásul még vegyük ide azt, hogy ezzel az 1etlen 1 kis pályával késnek miota? julius 18 óta.. khm

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Hentes Bill
játsz végig 5X egymás után, és akkor nem is oly rövid

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ehh, kegyetlen dúva a gém... grafikailag a far cry-hoz tudnám hasonlítani, nagyon szép a játék. kegyetlen hent van a játékban, dúva csak kicsit lassú a gém, lehet, hogy vissza kéne kicsit vennem a grafból na meg a gef3-am se a legújabb kari

Boldog Karácsonyt!

Mr Manson
Szánalmasan rövid a demo...

M313R
Megvárom Mágus benyomásait a demóról, meg a képeket, addig le sem szedem nálam az õ kritikái az etalon!

►►^._.^◄◄

nekem mmeg kiirta hogy nem hajlandó elindulni a gef2-mön

Glpetyus

NEM