Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Reggelt 😊

Hát kipróbáltam a demót...nem rossz...
De aki ezt összehasonlitotta múltkor a FAR CRY-al az megörûlt szvsz 😊
Ez a játék ugyanaz mint a korábbi MOH játékok,csak a graf szebb szinte...
Egy kis fika=
Az ellenfelek hülyék...fizikájuk nincs...néha a levegõbe maradnak miután meghaltak...az egész gém full szkript...semmibe nincs "beleszólásunk"...a fegyver váltás iszonyat lassú...a fél-autómata fegyverek túl lassúak...stb..
Ha ezeket kijavítanák a játék csak 2007-ben jelenne meg szvsz....tehát tartik tõle = ez már így marad...
Pár pozitívum =
Játék menet pörgõs,grafika szép
Bár remélem a robbanásokkal kezdenek valamit mert nálam akkor igencsak lassú lesz...amúgy a gépigény nem vészes nálam minden maxon 4x-es AA-al jó volt...(a nagy robbanásokig 😛)
Szal várom a fullt nagyon,de nem ez lesz az év legnagyobb játéka,az már biztos...

Serpa

bántani nem szabad.

köh... HALO multi köh...
valami gáz van a gépeddel haver

fitutufi
nah ,én most tettem fel a demot minden ok volt a game tetszett amilyenre vártam olyan , grafika okés , jöhet a full gamma én már naon várom gonodolom ti is !!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Kandurex
Az biztos, néha még bele is rúgok kettõt a gépházba, csakhogy tudja hol a helye!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
az AI gagyi, a fegyverek ereje gagyi, és mi a faszért nem lehet célozni?????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grebber
Szerintem ugyanez lesz a full is csak kisebb gépigénnyel.

Next PC upgrade: 2022

Haat nem tom, nem rossz csak elegge messze all a realitastol.
1 szamurajkarddal 2 suhintas utan + 5 japo zarotuze utan meg 25-os a eleterom ?!?
Meg vhogy hianyzik benne nekem az a regi hangulat, de majd meglatjuk milyen lesz a teljes...

Punker
XP frissítések fent vannak? ha DX9b-d van annak a javítása fent van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
lehet be kell "melegednie" az XP nek.
😊

grebber
Nem szinte soha sem!

rezsofiz
Más jateknal jelentkezett ilyen problema?

sazl : c

grebber
Nem tom mér nem megy 2 napos Xp csak a driverek vannak fennt meg gamek.

rezsofiz
nekem is,bar tenyleg felesleges: )

Punker
nekem is DX9C van fent és tökéletesen megy

rezsofiz
:- ))))))))

Kandurex
Nem kell a mellé duma, egyáltalán nincs rá szükség. Egyébként kicsit költõinek szántam a kérdést, hisz ha már a C. version van neki, akkor az is feltételezhetõ, hogy egyéb más értelmetlen programok is bõvítik szerencsétlen Zixpéjét, ami önmagában horodozza a "nem fog futni" lehetõséget. . Már pedig Arsenal gépének tökéletesen kellene futtatni a játékot.

Eisenhower
játék közben ESC és ott options^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
pl hogy így is ugy is fel kell raknod elõbb utóbb mert az uj gamesok nem fognak elindulni amig fel nem rakod dx9.0c-t ^.^

Kandurex
Egy jó okot mondj a DX."C" felrakására.

grebber
9600Pro 4.8-as Catalyst DirectX 9.0c

Serpa
egérérzékenységen lehet vhogy állítani ?

rezsofiz
Up

tier
Hang sem volt a fekete képernyõ alatt?

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

rezsofiz
milyen videokartyad van?milyen driver van rajta?

grebber
Nekem a full marad mert letöltöttem feltelepitettem elinditottam fekete képernyõ és csak resettel zárhattam be a demót 😞

SuperCow
igen egy Radeon 9500pro.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

rezsofiz
gondolom dx9es kartyad van,mer nekem geforce ti 4200 van,es azzal enyhen szolva sokkal rondabban nez ki... meg szerencse hogy most fogok valtani radeon 9600xt-re: )
tenyleg valaki okos tudja mar hogy hogy lehet elohivni konzolt,meg fpst kiirtani?

Mindig bizok a japánokban hátha!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Én már a végét is tudom... a gringók gyõznek.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

RTL clubon amcsi japo háborús film most megy!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

SuperCow
akik még nem látták a demot vagy nem szedték le azoknak itt egy kis ízelítõ.

Méret : 22 MB
Hossz : 2 perc
kodek : DivX 5.0
Link :

MOH : PA demo video_by_SupaCow.zip

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

Punker
hát nagyon remélem hogy a játék nem ilyen lesz, az ellenfelek agyatlanok, a fegyverek pedig iszonyat gyengék + nem értme miért nem lehet velük célozni, ja és szerintem nem volt 3 perc a demo 😞((

Punker
na lejött 😊

Punker
van, én azt 576-ról szedem

Rambo [OBI]
Van valami játszható demo vagy ilyesmi?

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Jól emléxel Gabe...benne is van, de nem az igazi. Kicsit fura

Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont

grebber
Szerintem csak ebben is egy dolog volt a fejlesztõknek a lényeg a graf.

Hát most lehet hogy hülyeséget mondok,de mintha abban a vidóban a Hawok motort is hirdetgették volna a fizikával kapcsolatban,hát én nem sokat láttam belõle a demóban...
/de lehet rosszul emlékszem és nem Hawok volt,csak igy rémlik/

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

õszinten megmondva igen. de érted a video-ban maga a producer mondta el, miközben valami gameplay demonstrálva lett. nem papiron lett leirva, hogy ezt+azt igérjük, hanem pofatlanul elénktárják videoban a kamut, és utana kiadják azt, ami tisztán mutatja, hogy oltári baromság volt az egész, ergo semmi értelme nem volt..ez szomorít el

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Eisenhower
te még hiszel a mesékben? meg az EA-nek?

csomoszor vegigvittem ma, és sajnos eszembejutottak a walkthru video alatt Rick Giolto producer szövegei, amik eszméletlen kamunak tûnnek így a demo végigjátszása után.. a reptéri lövöldözésnél azt mondta a nagy akciozás közben, hogy nem szkriptelt az egész, hanem dinamikusan, a mi cselekedeteinkhez hûen folynak az események, nem történik ugyanaz 2szer (pontosan ienkor lõtt le egy gépet, ami a nagy õrtoronyba zuhant be, és állitása szerint csak véletlen mûve volt).. hehh. az õrtoronyba bezuhano és azt teljesen leromboló repülögép mindig odazuhanik, független attól, hogy lelõjük elõtte, vagy sem. a légvédelmi gépágyú mellé bezuhano gép mindig oda zuhanik. Állitása szerint a gépek nem szkriptesen fognak ránklõni, hanem észrevesznek minket a földön, és bármelyik pillanatban ránklõhetnek gépágyuzás közben. igen? akkor miért csak mindig a demo utolsó fázisában kezdenek ránklõni, amikoris az a feladat hogy védjük meg magunkat? az egész reptéri csetepaté egy elõre legyártott, szkriptteli rész. nemértem miért kellett ilyeneket mondani.. ezekutan mar nehezen hiszem el hogy minden dinamikus.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Rövid a demo nagyon legalább is nálam a repülõgépek lelövése után vége lett.
Nálatok nem ?
Egyébként szépen fut egy Gf4Ti4200-n is!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Nyers
Thx

My Life for Freedom!

Mr Manson
Szép grafika, de nagyon gyenge a demo!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Eisenhower
The Medal of Honor Pacific Assault(tm) Demo has been tested on the
following 3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:

= ATI Radeon 9500, 9600, 9700 and 9800
= ATI Radeon x300, x600 and x800
= Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5900 and 5950
= Nvidia GeForce 6800

While other cards that fully support DirectX 8.1 may work well with
the demo, they have not been tested.

Nyers
Mi a minimum grafkártya a PA-hoz? A demo indításánál hiányolja a d3d9.dll file-t.

My Life for Freedom!

Amse
=(
Most raktam fel, de amikor magamhoz léne térni akkor megjelenik a Hud de a kép az csak egy villgó szürke kép lesz.Gondolom lófakk neki a gépem.Asusp4b533e, p4 1.8, gef.3ti200, 512 ddr.Azzal van gond ugye?

rezsofiz

rezsofiz
aa meg nem