Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Van benne, ugyanolyan mint a CoD-ban.
Nyers
Szvsz, te már tudod mi lesz a CoD2-ben? Az OU csak egy kieg, ez meg egy tök új játék, nem lehet összehasonlítani a kettõt.

My Life for Freedom!

rezsofiz
sztem nem: )

sazl : c

Punkerwork
akkor ok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

fitutufi
én is 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Én igen 😊

Punkerwork
én nem találtam meg a demo-ban

Van benne oan célzás mint a CoD-ban 😊
asszem altal lehet

Punkerwork
nekem MOH😛A-ból legjobban a célzás hiányzik, nem értem miért nincs benne már a Vietcong-ban is az volt pedig az se egy új game.

fitutufi
nah megnéztem a videót
egy szóval kira 😊
ilyet se lehet szerintem a codba

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
háááááát nem tom
a demoból ugy láccik nem de az demo nem full game
majd meglátjuk de nekem nagyon teccik az új cod

Hát szerintem Moh😛A nem fogja felül mulni a CoD: Uo-t...

Punker
szerintem meg nem, és fölösleges összehasonlítani a 2-õt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fitutufi
szerintetek a mohpa lefogja alázni a cod uo-t ?
szerintem fullra ! 😊

Serpa
MOH: PACIFIC ASSAULT CSC VIDEÓ (16,8M😎

Combat Squad Control
A kisfilm bemutatja mennyi féle lehetõségünk adódik a csapat irányítására a harctéren.

Extraboy
Hulye lama... szokas szerint az okos hozzaszolasaid...

rezsofiz
meg nem jelent meg

grebber
Mire gondolsz a full-ra??

Next PC upgrade: 2022

CLINT EASTWOOD9
nem tudjátok még melyik honlapon lenne fent ez a játék?????

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

rezsofiz
: )))

Punkerwork
szpemmerek.....

Glpetyus
^.^

rezsofiz
1101

dr Kotász
1100
Punkerwork
ha haza érek kezdem az 5. részt most hajóztak ki Új-Zéland-rõl másodszor.

Glpetyus

Qrva nagy könyv

Punker
én sokszor olvastam már, csak szombathelyi rokoné volt a könyv és most tudtam újra elkunyerálni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Én már 3x elolvastam 😛
"Huxley kurvái" 😄D

Punker
elkezdtem a hangolódást a game-ra olvasom a Meghalsz Tengerészt.

Elõször töltsd fel ide ,és akkor azt a cimet rakd ide be.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ahh. Hogy szúrjak be olyan képet, amit én csináltam?
Csak interneteset leheT?

Jah most olvastam vissza, hogy ez a vége. Akkor ok

De direkt úgy van a demónak vége, hogy meghalsz?
MErt egy ideig lõdözöm a repcsiket aztán meg akárhova megyek kinyírnak.
Csak az a fura, hogyha elmegyek, a lõdözõgéptõl amikor a repcsik engem lõnek akkor úgy veszi a játék mintha megcsináltam volna a küldetést.
Hameg nem megyek el és ott halok meg akkor újrakezdi a pályát.
Ez mit akar jelenteni 😄.

Punker
up

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

dr Kotász
Large-ról nekem jó volt. Redownload.
biztos annyi szabad hely van rajta....

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Adam5
LOL most jó értelmeset kérdeztem...

Adam5
Nem lehet hogy vmiért rossz adatot mutat és nincs is rajta annyi?

Csá. Leszedtem tegnap este a hardwired-röl ma meg a largedownloads.ea.com-ról és mi2-nél aza gixer, hogy megadom neki a d meghajtóm (15gb üres hely van rajta) és azt irja ki, hogy nincs rajta elég hely! Most vagy mind a 2 helyen szar van fenn? (ezt kétlem, mert többen leszedték onnan és ment nekik.) Vagy nálam van a gáz! Valakinek vmi 5let? Thx

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Adam5
bazz 10-15perc alatt 2X toltam végig 😞 pedig azt hittem hogy csak én szívom mindig meg hogy lebombáznak

Glpetyus
Hát én meg is bántam,hogy letöltöttem...tényleg volt vagy 5 perc 😞
Ez a FC demójához képest szar...érdekes ott az egész küldetés + a menü is belefért ugyanennyi megába...
És tegyük hozzá,hogy azt vagy 10x kipörgettem,és mindig máshogy oldottam meg a dolgokat...itt meg...ahhh 😞

Punkerwork
ja kb 3 perc 😞

Adam5
Addig tart csak a demo amíg lekell lõdösni a repülõket?

ssc-suni-hu
Fanatikusoknak:

MOH: PA demó extrák
<2004-09-06 @ 09:27 - ZeroCool> (kommentek: 0)

Na, ahogy gondoltam. A több, mint 500 megás Medal of Honor: Pacific Assault demó nem csak annyit tartogat, amit elsõre elérhetünk benne. Bár nem nagy extra, de a PlanetMedalOfHonor csapata rájött, miként lehet elõcsalni belõle plusz fegyvereket. A teendõd a következõ: a játékot a "+set ui_console 1" parancskiegészítéssel indítod (legegyszerûbb, ha az ikonja tulajdonságában hozzáadod ezt a részt az exe után). Ezután a játékban húzd le a konzolt, és a következõ sorokat bepötyögve megérkeznek a kivánt fegyverek:
spawn weapons/JPN_44.hag
spawn weapons/landmine_allied.hag
spawn weapons/US45.hag
spawn weapons/JPN_Model96LMG.hag
spawn weapons/type100_smg.hag
spawn weapons/US_Colt45.hag
spawn items/binoculars.hag

forras: gamestar

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Glpetyus
Vótmá' ...és ki is lett tárgyalva 😊

Breki33
"A Medal of Honor Pacific Assault mérete valóban a vártnál nagyobbra sikeredett, illetve hatalmas gépigénye van, de ez csak és kizárólag az egyjátékos demóra vonatkozik, a végleges változat ennél mérföldekkel "felhasználóbarátabb" lesz, melyet egy közepesen jó PC-n a fent említett problémák nélkül futtathatnak majd a játékosok. A demók általánosságban véve nem élveznek teljes körû optimalizálást, és ez különösen igaz a MOHPA SP demója esetében."

Gépigény-összehasonítás (SP Demo vs. retail (kereskedelmi) változat):

SP Demo minimális gépigénye:

Windows XP

2.0 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon processzor

512 MB RAM

ATI vagy Nvidia videokártya 128 MB videomemóriával

A Medal of Honor Pacific Assault™ "High End" demója DirectX 9 támogatással ellátott videokátyát igényel!

Kereskedelmi verzió minimális gépigénye:

Windows XP, Windows Me, Windows 2000 vagy Windows 98

1.5 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon processzor

512 MB RAM

ATI Radeon 8500 vagy Nvidia GeForce3 64 MB videomemóriával

DirectX 8.0 kompatibilis hangkártya