Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sazl : c
Mer' nekem az rendesen belassúlt ha közel robbant vmi :/
A gépem ilyesmi mint a tied ^.^
Ez a Medal is single-ben jó lehet,de az egész valahogy túl nehézkes ahhoz multiban igazán használható legyen.Az aránylag nagy gépigény szerintem szintén nem kedvez a multi résznek,de mondjuk tecnikailag nem értek hozzá.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(nekem az elso benyomasom volt ez, egyszeruen nem teccik ahogy kinez, mert szerintem egy jatek, amit multira szannak, annak jonak kell lennie nem szepnek. de ez meg szepnek se mondhato...szerintem)
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
azzal egyetértek hogy életképtelen lesz
ez a game meg egy kiforratlan bug-halmaz.
szervert is tudnek inditani, de erre.......
EA: csinalhat amit akar, elb... mar reg. talan a mohaa-nal.
sh, bt megint csak egy nagy uzleti fogas, hogyon huzzunk le meg egy bort valamirol.
Ez se lesz jobb, mert hiaba az a 2015 ceg csinalta mint a mohaa-t, de maga a programozok elmentek mashova, es COD-t irnak inkabb.
Uj jatek, szep, de eletkeptelen lesz, meglatjatok majd.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Iktatva: @ 2004.10.31. 09:12
Jelentést készítette: Zagash
A MOHTeam tagjai összegyûjtötték az MP demóban fellelhetõ fontosabb hibákat és szép díszes levélben átnyújtották az EALA csapatának, mintegy ajándékképpen. Mivel a MOHTeamet maga az EA hozta létre a MOHAA nemzetközi közösségi táborából, így remélhetõleg hallgatni is fognak a szavu(n)kra. Mint azt tudni lehet, az EALA már gõzerõvel dolgozik az elsõ MOHPA patch-en, remélhetõleg az MP demóban leledzõ hibákat sikerül véglegesen kiirtani (jóllehet, legtöbbje már az augusztusi Community Day-es változatban sem volt benne). Az EALA felé ezidáig továbbított hibák/hiányosságok/bugok, melyek a patch-ben hamarosan javításra kerülnek:
# Szerver CPU használata túl magas... 'server performance' bug.
# Egér lag/késés.
# Type100 fegyver idõnként nem hagyja abba a tüzelést, ha meghal a használója.
# A hírhedt "Seggencsúszós-bug"... szerver lag probléma.
# A fegyverválasztás túl lassú.
# Az "ironsight" (szálkeresztbe nézés) túl lassú.
# Respawnnál esetenként a földet nézi a karakter.
# Haladási sebességbeli problémák (hegymenet vs. sík terep).
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
1etértek, de ezek szerint a "Simán" az szubjektív
(800x600-low aXP25+,96xt,512ddr <-- ez nekem még nagyon dimbesdombos)
-télleg na nem mondd 😛
Ezekszerint amit mondok, azt tudod hogy igaz, ennek ellenére amit korábban mondtál(Multi számomra akkor játszható ha 80 és 100fps körül van.. lásd COD 😊 ) az ennek pont az ellentetje. Akkor most nem értem.
"Multi számomra akkor játszható ha 80 és 100fps körül van.. lásd COD 😊 "
Mert akkora ellentmondás van...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
RECOMMENDED CONFIGURATION
= Windows XP or Windows 2000
= 2.0+ GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 512 MB RAM
= 3D video card with 128+ MB video memory which fully supports
DirectX 9.0
= At least 1GB free space on your hard drive
És ez nem a minimum, hanem a recommended
eszmeletlen gepigenye van, es eszmeletlen server-eroforras igenyes is.
nem hinnem hogy sok admin fog inditani szerver port-t, mert ugy nez ki, egy (1db) 32 playeres portnak 3.0 ghz-s cpu kell........
mas szoval: igen OCSKA a jatek.
(miert? mert nem tudnak programozni, csak futoszalagon gyartjak az igenytelen jateknak nevezett vackokat)
konfig, mielott fikaznal:
P4 [email protected], 2gb ram, 6800GT (OC) 1024x768-ban szaggat!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mert jó lenne igazából kiprobálni mert amit én láttam az nagy laghegy volt játszatatlan fos.
Next PC upgrade: 2022
Nagy nehezen találtam egy aránylag elfogadhatót,fél perc után ledob.
Na errõl egyenlõre ennyit...

Medal of.... néven mindig csinálnak valami közepes valamit,aztán elmennek és megcsinálják a maguk tuti kis fps-ét.

medal gamek lerusholják a komplett fps ipart majd ha már csak õk lesznek ujra egyesülnek és õk lesznek az fps microsoft 😛PP dejó kis összeesküvéselmélet 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)