Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
... az FPS-ÉRTÉK az ami szép... nekem csak ilyen 60 körül mozog CSS-ben... Érted már hogy gondolom?

sazl : c

Glpetyus
Kissebb a vasigény,mint az elsõ demónak?
Mer' nekem az rendesen belassúlt ha közel robbant vmi :/
A gépem ilyesmi mint a tied ^.^

Glpetyus
Na ez a múvi elég jó már 😊

Hát véleményem szerint ma már ritka hogy egy játék single-ben és multi-ban is jó legyen.Valamelyik oldal mindig kárt szenved,ez alól a CoD kivétel szerintem például,de az ilyen ritka.
Ez a Medal is single-ben jó lehet,de az egész valahogy túl nehézkes ahhoz multiban igazán használható legyen.Az aránylag nagy gépigény szerintem szintén nem kedvez a multi résznek,de mondjuk tecnikailag nem értek hozzá.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

formatuq
le tudnad irni, te miert gondolod igy?
(nekem az elso benyomasom volt ez, egyszeruen nem teccik ahogy kinez, mert szerintem egy jatek, amit multira szannak, annak jonak kell lennie nem szepnek. de ez meg szepnek se mondhato...szerintem)

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

rezsofiz
Az a cs:s az szép érték, akkor nemtom mi a gond.. Mind1
azzal egyetértek hogy életképtelen lesz

formatuq
semmi baj a gepemmel. pl cs:s 120-170 fps.
ez a game meg egy kiforratlan bug-halmaz.
szervert is tudnek inditani, de erre.......

EA: csinalhat amit akar, elb... mar reg. talan a mohaa-nal.
sh, bt megint csak egy nagy uzleti fogas, hogyon huzzunk le meg egy bort valamirol.
Ez se lesz jobb, mert hiaba az a 2015 ceg csinalta mint a mohaa-t, de maga a programozok elmentek mashova, es COD-t irnak inkabb.

Uj jatek, szep, de eletkeptelen lesz, meglatjatok majd.

dr Kotász
Remélem ezekkel már tényleg jó lesz. Nekem 80 fps-nél is késik az egér.
Serpa
ha ki is javítják, akkor hajlandó leszek megint leszedeni az MP -t.

rezsofiz
Nah ez jó lesz

rezsofiz
Sajnos ilyen nincs.

rezsofiz
Igen, ez tényleg így van

Punker
tudtok olyan szervert ahol 100 alatt vannak a pingek és nem jelszavas?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eisenhower
MP Patch coming soon...
Iktatva: @ 2004.10.31. 09:12
Jelentést készítette: Zagash

A MOHTeam tagjai összegyûjtötték az MP demóban fellelhetõ fontosabb hibákat és szép díszes levélben átnyújtották az EALA csapatának, mintegy ajándékképpen. Mivel a MOHTeamet maga az EA hozta létre a MOHAA nemzetközi közösségi táborából, így remélhetõleg hallgatni is fognak a szavu(n)kra. Mint azt tudni lehet, az EALA már gõzerõvel dolgozik az elsõ MOHPA patch-en, remélhetõleg az MP demóban leledzõ hibákat sikerül véglegesen kiirtani (jóllehet, legtöbbje már az augusztusi Community Day-es változatban sem volt benne). Az EALA felé ezidáig továbbított hibák/hiányosságok/bugok, melyek a patch-ben hamarosan javításra kerülnek:

# Szerver CPU használata túl magas... 'server performance' bug.
# Egér lag/késés.
# Type100 fegyver idõnként nem hagyja abba a tüzelést, ha meghal a használója.
# A hírhedt "Seggencsúszós-bug"... szerver lag probléma.
# A fegyverválasztás túl lassú.
# Az "ironsight" (szálkeresztbe nézés) túl lassú.
# Respawnnál esetenként a földet nézi a karakter.
# Haladási sebességbeli problémák (hegymenet vs. sík terep).

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ReTeK
"Ha simán megy akkor tökmind1 hány fps, mivel most az a cél hogy a játék játszható legyen"

1etértek, de ezek szerint a "Simán" az szubjektív

(800x600-low aXP25+,96xt,512ddr <-- ez nekem még nagyon dimbesdombos)

rezsofiz
-Ez az érték játékoként változó, a Codban egy olyan 120 körüli érték az már jónak számít, de doom3ban pl 60 fps fölé a legprobb gépeknek sem sikerült felmenniük..

-télleg na nem mondd 😛

Ezekszerint amit mondok, azt tudod hogy igaz, ennek ellenére amit korábban mondtál(Multi számomra akkor játszható ha 80 és 100fps körül van.. lásd COD 😊 ) az ennek pont az ellentetje. Akkor most nem értem.

rezsofiz
Nem nehéz átírni

rezsofiz
ha elismered amit mondok akkor minek mondtad ezt?

"Multi számomra akkor játszható ha 80 és 100fps körül van.. lásd COD 😊 "

Mert akkora ellentmondás van...

ranGer2
jajj mer nagyon nehéz átirni a cfg-t ha brutális géped van ugyebár...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

dr Kotász
Tekintve, hogy az engine-ben 60-ra maximálva az fps, ez érthetõ is...
ranGer2
télleg na nem mondd 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Serpa
magyar serverrel hogy állunk ?

rezsofiz
Ez az érték játékoként változó, a Codban egy olyan 120 körüli érték az már jónak számít, de doom3ban pl 60 fps fölé a legprobb gépeknek sem sikerült felmenniük..

ranGer2
Multi számomra akkor játszható ha 80 és 100fps körül van.. lásd COD 😊

rezsofiz
Zsíros: )

rezsofiz
Az tök mind1... Ha simán megy akkor tökmind1 hány fps, mivel most az a cél hogy a játék játszható legyen, nem pedig az hogy minél több fpsem legyen

ranGer2
jó a simán az lehet 30 frame\sec is meg 60fps is...

Goodwill
Nekemis simán fut fullon, amd2600+, radeon 9800se@pro, 512 ram. Már csak magyar szerverek és emberek kellenek, akik jáccanak is 😄

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

rezsofiz
Szal Formatuq, a Te gépeddel lazán kéne mennie, mert a readmében leírt igény, és a Te géped között akkora az eltérés a Te géped javára, hogy egyszerûen Neked simán kéne mennie, szóval ott más gondok lesznek.

rezsofiz
A Multidemonak a readméjében van:

RECOMMENDED CONFIGURATION

= Windows XP or Windows 2000
= 2.0+ GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 512 MB RAM
= 3D video card with 128+ MB video memory which fully supports
DirectX 9.0
= At least 1GB free space on your hard drive

És ez nem a minimum, hanem a recommended

rezsofiz
Sztem a gépetekre ráférne egy formázás

rezsofiz
Aláírásomban ott van a gépigény, 1024*768, minden max, aa kikapcsolva, SIMÁN megy, amikor sokan vagyunk, akkor a modelleket vissza kell vennem közepesre mert akkor kicsit belassul, és emellett hibátlanul fut...

rezsofiz
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ranGer2
IGAZA VAN!! 😄DD azé az a 6800 gt igencsak odabaszós kártya.. amugymeg feltünt mikor a single demoval játszottam olyan volt mintha egy 800 ac cerka és gef2 essel játszottam volna.. pedig nagyonnem olyan gépem van 😄

formatuq
rezso, me mondod?
eszmeletlen gepigenye van, es eszmeletlen server-eroforras igenyes is.
nem hinnem hogy sok admin fog inditani szerver port-t, mert ugy nez ki, egy (1db) 32 playeres portnak 3.0 ghz-s cpu kell........
mas szoval: igen OCSKA a jatek.
(miert? mert nem tudnak programozni, csak futoszalagon gyartjak az igenytelen jateknak nevezett vackokat)

konfig, mielott fikaznal:
P4 [email protected], 2gb ram, 6800GT (OC) 1024x768-ban szaggat!

Lacc
Úgy látom nincs ilyesmi a demohoz sajna.
és 10 perc után leállitod mert nicnsen "scene" ? ;PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Ha van linux server része a dolognak, akkor tudok inditani. Minnyá meg is nézem.
ReTeK
ja akkor nincs

rezsofiz
Nincs nagy igénye

ReTeK
van ám gépigény rendesen (bár ez csak 1 demo)

barret
Jó kis lagtest 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

grebber
Nem löne fel valaki legalább csak 2 órára magyar szervert??
Mert jó lenne igazából kiprobálni mert amit én láttam az nagy laghegy volt játszatatlan fos.

Next PC upgrade: 2022

Én nem tudom ezek a gamespy-os szerverek hol vannak,milyenek,de ez nálam egyenlõre a játszhatatlanság közelében van.Olyan lag van hogy egy ajtón nem tudok bemenni,ha egy dombra fel akarok menni akkor 3x visszarak a domb aljára,stb...
Nagy nehezen találtam egy aránylag elfogadhatót,fél perc után ledob.
Na errõl egyenlõre ennyit...

rezsofiz
GameSpyban geciek

dr Kotász
Ezen a szerveren nem volt senki amikor ott jártam. Amúgy a game akár nagyon jó is lehet, de kéne néhány óra játék alacsony pinggel. Ha van még jelentkezõ, este 7-8 felé benézek majd.

Vidam
csa gyikok, szervert hol talalni? means, magyar szervert...?
rezsofiz
Nálunk most itt van család ünnepelünk, de olyan 11 fele leszek, azt mehetünk valahova nyomni, meg holnap is egész nap mohpazni fogok, szal zsír a game, worship

Ja asszem valahogy igy van.
Medal of.... néven mindig csinálnak valami közepes valamit,aztán elmennek és megcsinálják a maguk tuti kis fps-ét.

aham, tehát akkor végülis a cod is iylen, õk is dolgoztak anno alap medalon nem? 😛
medal gamek lerusholják a komplett fps ipart majd ha már csak õk lesznek ujra egyesülnek és õk lesznek az fps microsoft 😛PP dejó kis összeesküvéselmélet 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)