Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. Medal of Honor: Pacific Assault
2. Flat-Out
3. Football Manager 2005
4. Humoros és aranyos képek
5. Need for Speed Underground 2
6. Counter-Strike:Source
7. Aliens vs. Predator film!
8. Jaccunk mi is szoláncot
9.
10. Ki van fent legtovább?
Se FTP-rõl sem pedig simán pl. FlashGet-tel ( Flash Gettel tudom ,hogy amugy sem ajánlatos, de most FTP-rõl sem jön)
Rákattintok a könyvtárra, de üres. Pedig 2 könyvtáron belül is ottvan és mind2 üres <#mf3>#mf3>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Csomagolom, install, new game!
Hangulat óriási, grafika igen szép
Hibátlanul, reccenés mentesen fut , 1024-ben minden maxon
(ATI 9800 Pro kártya)
4.10-es catalyst-tel én nem tapasztaltam grafikai problémákat
Az install legvégén, mikor a readme-t jeleníti meg, kiírta,
hogy a Temp mappában nem találta a firewall.vbs file-t.
Hogy az mi lenne, nem tudom, de mûködik minden, telepítés
hibátlanul befejezõdött.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az elmejoe-n van egy 2 gigás
Egyáltalán mi a különbség a változatok között, itt van van négy féle
pl
Reloaded
Directors Edition
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
De a game váááá nagyon jó
sazl : c
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
nah kipróbálom a multit mûxik-e !
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
majd kell egy peccs amit mondtam ! csak ne hogy elbassza a gémet mint a men of valort majd akkor felteszem ha vki kipróbáltam már<#idiota>#idiota>
WCO ftp. Abban még sosem csalódtam.
Vagy csak simán csak telepíteni kell...??!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A texturák szélein fehér pöttyök,
elég zavaró.
Az elöbbiért bocs.
Aki estig szpojlerezni mer azt az M1 Garandomra feltûzött bajonettel szúrom hasba :-)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lol.
Egy játék miatt 10 Giga szabad hely kell a vinyón!
Beszarás hol tartunk már!
De hogy hova? Pálmafákat láttam ez nem lehet németország
Ha egy mód van rá próbáljátok meg a képeket amiket csináltok majd JPG formátumban, és 800*600-as felbontásban berakni, azért hogy ne csessze szét a topicot!
Köszönöm.
Grafika szép, tréning szabványos!
Azt nem értem, miért a partraszállás után tréningezek...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
graf 10 , fizika 8-9 , hangulat király de még csak a trainingnél vok , hang ais jó , csak egy gond van majd kellene egy patch a körvonalak csikoznak vagyik pöttyöznek , tegyem 85 herzre ? azé csinálja ? különben minden maxon van az elején rezzent valamicskét de amúgy király !!
év játéka jelölt az tuti ! 😊
(má a zoomolást el is felejtettem a left alt de én áttettem mouse 2 -re)