Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3> akinek nem inge az ne vegye magára...
Aztán meg megy a sírás, hogy honnan szedjem le...
<#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1>
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Kajak lehúzás az egész, mindenkinek csak gratulálni tudok, aki megveszi jogtiszta példányban!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
nincsen valami lehetõség mégis elinditani ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Hülyék vagytok?? <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
De a lényeg a multi bigyó lesz.....apropó...van már server?
:-))) reménykedni csak lehet nem?
a mohának mindig a déli oldala fás
De milyen zavarók tudnak lenni! Rendszeresen a tûzvonalamban rohangálnak, nem tok lõni tõlük. Általában össze vissza rohangálnak, beszorítanak, hogy nem tok elfutni a gránát elõl stb.stb. Parancsokat végrehajtják, de a fedezettûz katasztrófa: kirohannak és szitává lövetik magukat, majd békésen fexenek és várják a dokit. A feladatot meg old meg magad.
Csillivilli game, de úgy szar ahogy van.
Lehet nem hard-on kellett volna belekezdeni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Üres a fa teteje. Közelebb megyek megjelenik egy sniper és pofánló.
Vicckategória ez a game, II WH-s star trek.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a hullák elestek, de annak is több mint a fele animnak tûnt, és utánna még a keze sem csúszott arrébb, amikor belelõttem.
Nemsokára lejön nekem is, de félek, hogy a hangulaton kívül semmi nem lesz benne nagy durranás.
Bár adja az ég, hogy ne legyen igazam.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Lehet egyedül leszek a véleményemmel és nem fog tetszeni, de leírom.
Ez egy fostaliga játék tele buggal.
Egyrészt unalmas mint állat menni a dzsungelban és helyenként elõbukkanó japánokat lõni, vagy falvakat, táborokat megtisztítani.
Realistic fokozaton nyomom és a következõket csinálja:
szanaszét lövöm a csávókat és mintha páncéljuk lenne. Semmi reakció. A harmadik-negyedik fejes után kegyeskednek megsebesülni!
Kb. fél méterrõl beleeresztek egy tárat 3 jappánba, az egyik megsebesül a többi, mintha mi sem történt volna.
Gyorsmentek fedezék mögött sehol senki tök nyugi van. Továbbmegyek kilõnek. Visszatöltöm a mentést és azonnal végem, megmozdulni sem tudok. Buktam a gyorsmentést, brávó. Pedig a hangulata jó lenne de így? Nehogy már attól legyen nehéz, hogy 5 fejes és két melles után kegyeskedik megdögleni egy kurva japcsi.
De azért crack iránt még mindig érdeklõdnék ha lehet. (mert szerintem az a szar)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
virusirtó - Nod32
firewall - outpost
két legjobb cucc és több virusod nem lesz...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ITT
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
/már bocs,de hogy lehet ilyen hülyét kérdezni/
Vagy ez is csak vicc vót?<#idiota>#idiota>