Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Na,király volt ennyi fasságot' végigolvasni :C

Letöltési helyekrõl NE írjatok már publicra!!!

<#mf3><#boxer><#mf3> akinek nem inge az ne vegye magára...

Aztán meg megy a sírás, hogy honnan szedjem le...

<#conf><#szomoru1><#conf><#szomoru1>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Glpetyus
<#lama>

Forrest Gump
Pont ezért találták ki a passzív csapat orientált FPS-t, hogy menjen mindenki a f***-ba!
Kajak lehúzás az egész, mindenkinek csak gratulálni tudok, aki megveszi jogtiszta példányban!
nagykispeter
De igen vdeokártya cserével

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Glpetyus
Csak 11 oldalt "kell" olvasnom 😛

DonPapa
nekem nem indult el a GeForce 4 MX 440-el

nincsen valami lehetõség mégis elinditani ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Glpetyus
750 új üzenet?!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!

Hülyék vagytok?? <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Sanko
Azé nem rossz a game!!!!!

De a lényeg a multi bigyó lesz.....apropó...van már server?
:-))) reménykedni csak lehet nem?

a mohának mindig a déli oldala fás

donneck
Társak azon kívül, hogy ordibálnak sok mindenre nem jók.
De milyen zavarók tudnak lenni! Rendszeresen a tûzvonalamban rohangálnak, nem tok lõni tõlük. Általában össze vissza rohangálnak, beszorítanak, hogy nem tok elfutni a gránát elõl stb.stb. Parancsokat végrehajtják, de a fedezettûz katasztrófa: kirohannak és szitává lövetik magukat, majd békésen fexenek és várják a dokit. A feladatot meg old meg magad.
Csillivilli game, de úgy szar ahogy van.

Hát én nem tudom,biztos én vagyok a béna,de ebben az istenverte erdõben legtöbbször én azt sem tudom honnan lõnek,csak a találatokat kapom rohamossan.A doki meg 2x segit aztán annyi.Mire igy elérek valami táborhoz,ahol fel kéne robbantani valami fegyvert,hát az már teljessen sansztalan,az ott még meglévõ egyharmad energiámmal.
Lehet nem hard-on kellett volna belekezdeni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

donneck
LoL most meg szellemek ellen harcolok.
Üres a fa teteje. Közelebb megyek megjelenik egy sniper és pofánló.
Vicckategória ez a game, II WH-s star trek.

Eisenhower
#2152 <#rolleyes><#rolleyes><#whatever><#whatever>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

donneck
LoL most meragadtam egy jeep mellé. Se elõre, se hátra, se fel, se le. Gyorsmentés megint bukó. Garanddal bele egy tár a japóba egy méterrõl, az meg vígan russol tovább és lekaszabol. Hát hóóóóóóógyne.

ranGer2
nem ezt mondtam. és azt se mondtam biztosra hogy megy!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Meeegy???? Hasít!!!<#nyes>
ranGer2
Akkor megy asszem...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

magus
kemeny 64!!!

ranGer2
32 mb-os?

magus
elindul gef 2 mx 400on?😄

Ikarus
hgát arra csodálkozhatsz, mert a demóban elég érdekes volt.
a hullák elestek, de annak is több mint a fele animnak tûnt, és utánna még a keze sem csúszott arrébb, amikor belelõttem.
Nemsokára lejön nekem is, de félek, hogy a hangulaton kívül semmi nem lesz benne nagy durranás.
Bár adja az ég, hogy ne legyen igazam.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

gothic1
Azért töltöm lefelé én is, dehogy nem fogom vegigvinni abba már most biztos vagyok... Csak a fizikara akarok egy kicsit racsodalkozni.

gothic1
Nyugi, nem a játék szar, csak egyszerûen beleuntál az FPS mûfajba, talán majd a HL2. Ugyanilyen "szar" a Doom3 meg a Far Cry is szerintem.

donneck
Nohát a grafix gyönyörû. De a többi.....
Lehet egyedül leszek a véleményemmel és nem fog tetszeni, de leírom.
Ez egy fostaliga játék tele buggal.
Egyrészt unalmas mint állat menni a dzsungelban és helyenként elõbukkanó japánokat lõni, vagy falvakat, táborokat megtisztítani.
Realistic fokozaton nyomom és a következõket csinálja:
szanaszét lövöm a csávókat és mintha páncéljuk lenne. Semmi reakció. A harmadik-negyedik fejes után kegyeskednek megsebesülni!
Kb. fél méterrõl beleeresztek egy tárat 3 jappánba, az egyik megsebesül a többi, mintha mi sem történt volna.
Gyorsmentek fedezék mögött sehol senki tök nyugi van. Továbbmegyek kilõnek. Visszatöltöm a mentést és azonnal végem, megmozdulni sem tudok. Buktam a gyorsmentést, brávó. Pedig a hangulata jó lenne de így? Nehogy már attól legyen nehéz, hogy 5 fejes és két melles után kegyeskedik megdögleni egy kurva japcsi.

JohnnySmith
Thx (a Nod32 hálisten fent van ftp-n nem is néztem még 😄)

De azért crack iránt még mindig érdeklõdnék ha lehet. (mert szerintem az a szar)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

vagy hogy pl crc-s a 00-tól kezdve a 83ig az összes és + még a rar 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Már csak az mekkora szopás lenne ha nem tudnám feltenni mert azt irná ki hogy FUCK ÉS NEM... 😄
akkor huzd ki a gép tápcsatiját a konektórbol! 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

még 5 perc!! Nem bírom tovább!! 😄
raziel.
Ezeket tedd fel:

virusirtó - Nod32
firewall - outpost

két legjobb cucc és több virusod nem lesz...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Csuhai G
nekem legkésõbb holnap estig várnom kell

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Még 20 perc és leszenvedtem a wandoorol! PFF Ide sem regelek többet! Még a hátralévõ idõt kihasználom hogy vmit töltök aztán befejeztem ezzel az oldallal! Végre én is tolhatom! Yeah!!! 😄
raziel.
oksa ^^

JohnnySmith
Bár ez csak a keresés eredménye (és mondjuk jobban megnézve nincs is köze hozzá) 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
F-prot

Morpheus
Igen..😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

bon
Nagyon király játék. Nekem idáig 1 valami nem tesztett benne mégpedig a repülõs rész amikor nekem kellet vezetni a repülöt és irtani a célpontokat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nekem el.Ez valam spéci effekt,biztos szétrázódik a katona,vagy mi...<#vigyor4>

JohnnySmith
De a neten találtam errõl valamit egyébként.
ITT

Morpheus
Milyen vírusírtóval?

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

raziel.
meglehet balfasz kérdés lesz de mikor játék elején van a tank és lövünk a géppustkával és zosritom a tüzelõ gombot ugye akkorn nektek is elhomályosodik a kép?😊

különálló.

Morpheus
Gondolom úgy érti vírusos.

JohnnySmith
A virus írtóm megörültõle hogy ismeretlen vírus van a fileban. A win meg leállítja a progit a szokásos "hibajelentés küldése" bal,bal,bal.

Punker
"moha2"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Most ez a moha2 vagy moha kiegészitõ?
Ezen mit kell érteni?Én bemásoltam,megy vele,akár lemez nélkül is,akkor mi a baj?

Sehogy ezt csak nézni lehet a játék késõbb jön ujabb 2 DVD-n...
/már bocs,de hogy lehet ilyen hülyét kérdezni/
Vagy ez is csak vicc vót?<#idiota>

Morpheus
Nekem megy a játék vele. Csak ahogy írtam a multinál fagy ki a játék. De rendesen...

JohnnySmith
Mert virnyákos.