4775
-
#3014 Nyád'
Szal a high = -
Low-high :)
http://www.sg.hu/galeria/10819426601100454813.jpg -
#3012 Mindenképp :P
(bár attól függ) -
#3011 Hát ugylátom igaz amit rólad beszélnek! -
#3010 Mi a problémád? -
#3009 Lenyelem keresztbe :D -
#3008 Fogd már vissza magadat azért egy kicsit Dürhökém! -
#3007 Faszom kapsz egy -t is :D -
#3006 Láccik nem értesz hozzá baz+
Nem azt mondtam,hogy "erős" csak ,hogy 9600...tehát támogat Pixel Shader 2.0 + Directx-9-et...
Nem egy Mx 440,hogy ne tudja az effekteket
Ezért qrvára szét kellett cseszni a topikot ezzel a szarral baz+... -
#3005 Van már szerver vagy milyen a MOHPA multija? -
#3004 Én a 9700 Pro-mmal értem el 1989 pontot! -
#3003 Nézd csak!:
-
#3002 Azért az nem olyan jó,ne haragudj! -
#3001 TÉK :P
Egyébként mindegy,már kivégeztem a cuccot :) -
#3000 9600XT ...kétlem -
#2999 Talán a kártyád miatt?
Kérhetek telefonos segitséget? -
Hmmmm...mitől ilyen okádék az árnyék?
Másnál is ilyen?
-
#2997 -
ACE #2996 Ezt honnan szedted hogy hosszú "ő"? -
#2995 en meg midig ott vagyok hogy nembirom 1024 felbontasba rakni gepet csak 1280 van helllpppp pLS valaki tudja miert ? -
deicide #2994 Mivel időm sem nagyon volt..igy nem tudtam vele foglalkozni sem:((
De akkor ott meg kell halnom...??? -
gilaba #2993 Kőröz bocs! -
gilaba #2992 Hali!Segítenétek?
Ott akadtam meg,ahol köröz felettem 1 bombázó és egy híd van elöttem és csak lövök,lövök de még mindig jönnek és lönek rám a katonák.
Előre is kösz. -
#2991 én meg nem tudtam bombát dobni és soroztam végig de úgy is felrobbant azokat a peremén a löböket kell meg össze vissza :D -
#2990 Anyahajó légvédelmét érdemes először: minkét oldalon 3 AA gun van, ha jól emléxem. -
#2989 Megprobálom így !
- KÖSZI ! - -
#2988 Én a rombolót megtorpedóztam,majd egy kicsit megsoroztam a gépágyúval
Az anyahajóra meg rádobtam az összes bombát + azt is löttem az ágyúval -
#2987 Sziasztok ! Valaki segítsen lécci !
A repülös résznél van 4 db bombám 1 db toropedóm és két ellenséges hajó. Milyen megosztásban kell rájuk ejteni a bombát/torpedot , mert nekem nem igazán sikerül. Mi a megoldás ??? A kicsi hajó nem akar sérülni a nagy hajóra ( nem tom a nevüket ) meg hiába oldom az összes muníciót, sérül, lángol, de nem semmisül meg.
Nektek hogyan sikerült ezt megoldani ???
- KÖSZI ! - -
#2986 Nem tudom, sokan mit vártak tőle, és az előzetes híreket sem nagyon ismerem, de az biztos, hogy a MOH eddigi(PC-n megjelent) részeinél nekem jobban bejött, pedig azokat is szerettem és végig is vittem. Jó a hangulata, pörgős jétékmenet, fizika (ha nem is mindenre kiterjedő), alapvető csapatirányítási lehetőségek, orvosi segitség igénybevétele. Tényleg mi a különbség az alapértelmezésben "B" Bandage Wound és "H" Call Medic között? Sok embernek nem tetszett a nagy gépigény, az eddigi MOH-okhoz képest. Ha az eddigiekhez viszonyítjuk szem előtt kellene tartani azt is, hogy azézért elég szépre sikerült (pixel, vertex shader ), a fizikai számításokhoz is erőforrás kell, meg még ott vannak a mai modern hangrendszereket kihasználő audio lehetőségek, ezek mind, mind fokozzák a gépigényt. Ha viszont nem az eddigi MOH-okkhoz viszonyítjuk, lehet benne igazság, az előbb felsorolt dolgokat figyelembe véve érthető a nagyobb gépigény, de vaóbban talán egykicsit túlzás. -
#2985 igen..azért voltam ideges, mert az éjszakai dzsungeles pályán én maradtam az orvos és 2 katona -
#2984 A főszereplő 3 társad természetesen. -
#2983 Nem. És ez rendkívül kiábrándító a progiban. -
#2982 lenne egy kérdésem:
a társaim meg mtudnak halni? -
#2981 jah kafa -
#2980 A dokumentum filmeket megnézted?
Qrva jók szerintem,főleg a díszszázad bemutatója -
#2979 jaja az uccsó pálya az bebaszott rendessen nekem is ott sok× kilyukattam
én is kiírtam DVD-re :P -
Na végigvittem,JÓ VOLT.
A végén elég kemény volt mediumon,de szvsz qrva nagy fílingje volt...
Nem lett belőle akkora játék szerintem,mint amit sokan vártak,de nekem ez most jobban tetszett,mint annó a mohaa...(pedig azt is csípem)
Szal jó volt na :)
Már ki is irtam DVD-re :) -
#2977 Bug. Nekem is volt ilyen.
Töltsd vissza az utolsó autosave-t -
#2976 követni kell őket.. majd ahhog mondják leszállni az anyahajór. ( ez annit tesz hogy megközelíted természetesen szemből) -
SirArcheer #2975 Sziasztok!
Én ott akadtam el, hogy elpusztítottam a rombolót és a anyahajót, és utána követni kell a srácokat. De mindg kifogy a nafta, egy idő után, és meghalok.
Mit kell csinálni???? Honnan szerzek kerozint??