Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Persze tudom= ujreg(?)...dehát alig utánam regelt,szal akkor én is az vok 😊)
Úgyhogy = <#banplz>#banplz> <#banplz>#banplz>
😊
a játék meg tele van buggal, hidd el, hogy engem is megszopatott trainingen ugyanennél a résznél, csak másképp
Riszpekk
http://thenamelessphoto.com/
attól még, hogy 28 üzim van, lehetek olyan, aki visszajött, más néven.
hát én ilyen vagyok...
Ha a srác elakad,(és normálisan kér segitséget),akkor mi a fasznak ugatod le?
Ne legyél már ovis baz+
nekem meg a 28 üzidbõl kiderül mekkora láma vagy még itt !
figyelj ide a mobicat-hez ha akkora pofád van keressél bazze serialt !
de inkább ne velem törödjél húzzá gamelni !
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
elõszõr is cézé én már ha észrevetted le tom kicsinyíteni ugyhogy kuss
másod× én prominak leírtam a hozzászolásom végére a jó dolgot úgyhogy kuss
inkábbb harcoljatok a game-ben ne itt !<#mf1>#mf1>
1. kérdés: Nektek is bericceg hasonló konfiggal mikor felrobban egy hordó, vagy valami nagyobb robbanás történik (pl. az elején a partraszállásnál), mert ugyebár már elvárhatnám egy ilyen géppel, normálisan fusson...Amúgy minden maxon van és 1024..
2.kérdés: NEKEM SEHOGY SEM SIKERÜLT ANTI-ALIAST ráhúznom, nektek sikerült? .-)
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
http://thenamelessphoto.com/
Vége, kész, uninstall, jöhet Gordon Freeman!
:-)
"Mobicat-hez keresek jó serialt !!!! egyik oldalon sem találtam !!
meg flashfxp is jól mûködöt !! "
vagy Fitutufi servert keres:
"GYERTEK ERRE A HUBRA : DC-N : hellhub.no-ip.com
és ennek keresnék min 10Mbites szervert"
elõtte nem sokkal:
"DC hubszerver !!!! 10Mbit uploados szerveren szeretnék egy hubot futtatni non-stopba ! Aki tud ilyet vagy van neki az itt vagy a hellhub.no-ip.info hubcímen jelentkezzen és megbeszéljük!!!
majd:
"akinek kell megvan a yhub 388 (t1) szerintem jó és sokkal okosabb mint a 387"
mert:
"max user számát fel lehet tenni 10 000-re 😄" ...
úgyhogy nem nézz le másokat csak azért, mert pár héttel elõbb jöttél ide.... a korod sokat elárul 14-18...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Fitu az egyik legnagyobb síró-rívó valaki, aki azt sem tudta mit csináljon, ha egy programot nem talált meg, akkora rinyálást rendezett a Programok beszerzése topicban...
most meg játsza a királyt, amikor nála nagyobb <#lama>#lama> kérdez...
bocs.
mivan
nem tudsz egy képet lekicsinyíteni <#mf3>#mf3><#kocsog>#kocsog>
"mit csinálsz majd bevetésen ? minden lépéskor majd írsz a fórumba merre kell menni ? ez nem bonyolult itt nem lehet eltévedni meg megakadni , itt csak elõre kell menni aztán kész ! de hát vannak emberek akik ....nah nem is folytatom ....sok sikert a további gameben és remlémem rá fogsz jönni mindenre 😉"
Na az ilyen fõokos emberkék miatt nem 'merek' hozzászólni a témához!
Ez a hozzáállás szerintem senkinek nem hiányzik. Nem tudom Téged miért zavar az ha valaki (aki mondjuk a számítógépet játékon kívül másra is használja) nem jön rá olyan dolgokra, amire egy ilyen nagyon okos ember mint Te Fitutufi rájösz a másodperc töredéke alatt. Biztos van olyan téma amiben esetleg te szorulnál segítségre, és nem esne jól ha egy másik fõokos lehülyézne.
További kellemes játékot Mindenkinek!!
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Mivel en soha nem hasznalom a nyilakat, azt hittem az A,W,S,D mozgasokkal kell csinalni valamit, medig nem hanem a nyilakkal.
Meg 1 szer koszi.
Squad Command - Fall Back: Down Arrow
Squad Command - Cover Fire: Right Arrow
Squad Command - Assemble: Left Arrow
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Promi: Szerintem te arra gondolsz amikor a csapatmozgatás parancsokat ismerteti az örmester. Neked annyi dolgod van, hogy a négy irány billentyüt kell nyomkodni a képernyõ jobbfelsõ sarkában megjelenök szerint.