4775
  • Wreck86
    sztem itt is be kell állítani az opcióknál talán,aztán játékban lehívni a "0"-val.(nulla)

de miért nem viszed végig csít nélkül?
  • elitehun
    Ok beírtam a cél-hez de mivel lehet megnyitni a konzolt?
  • Wreck86
    nem használtam sose,de gondoltam a kitett parancsikonhoz kell adni.
  • elitehun
    Hogy kell aktíválni singel-ben a csíteket? Azt írja hogy indítsam ezekkel a paraméterekkel +set developer 1. ezt hogy lehet?
  • Evin
    1.2-es patch kell,a magyarításhoz, magyarításból pedig 1.1a a legutolsó verzió.
  • Wreck86
    Ezt találtam. Ez az egyetlen magyarítás és ahoyg elnézem 1.1 a vége,tehát szerintem elnéztél vmit :)

Magyarítás ,M betűnél.
  • Wreck86
    Szia!
    Ezeket a patcheket találtam.Biztos,hogy 1.5-öt kéri a mohpa,kicsit furcsak,mert nem emlékszem,hogy lenne,meg nem is találtam.
  • Evin
    Megvenni, vagy nem crack-et, hanem mini-imaget-t használni.
  • johnny08chelsea
    Hello!

Van egy kis bajom, remélem tudtok segíteni. feltelepítettem a játékot, és crackeltem, elakarom indítani, de azt írja ki, hogy Az eljárás belépési pontja (_GrannyTransformFile@20) nem található a DLL-ben (granny2.dll).
    Ha meg felrakom a patch-okat, meg a magyarosítást, akkor meg azt írja ki, hogy a granny2.dll nem található. Mit kell ilyenkor csinálni?
  • Solyom2
    Nem tudja valaki hol találom hozzá az 1.5 patchet mert kell a magyarosításhoz.Amúgy az egyik kedvencem.
  • Wreck86
    na,akkor a kurzor(nyilak) billentyűket nyomogasd.
  • szuharol
    így van ez lesz az, de nem villan fel semmilyen billentyű.Ott a felső sarokban mutatja a befelé mutató nyilakat.
  • dopki88
    hy valaki tudna key linket küldeni vagy vmit mert az enyémet nem fogadja el
  • Wreck86
    a dokis résznél vagy,mikor a főnökkel álltok szemben,háttérben sátrak?
    mert ott van egy iylen gomnyomogatós ordibálós rész,felvillan hogy melyik kurzorbillentyűt kell megnyomni,melyik ordibáláshoz.
  • szuharol
    hát pontosan bootcamp b a mentett neve. A kiképzésnek az utolsó előtti feladata ez.
  • W B
    pontosan hol tartasz?
  • szuharol
    sziasztok, kellene egy kis segítség alakadtama a moha pacific assaultnál.A kiképzésnél vagyok a vége felé valamit pofázik a csávó nekem de nem tudom mit kell csinálni, van még melettem három társam is.Ha valakinek van valami ötlete az legyen szíves megosztani velem .
    Előre is köszönöm
  • Rolly
    pls valaki segítsen végre megszereztem a gémet csakpersze kódot kér nézem vissza a komikat és vagy 3 szor is megtaláltam azt a torrentes keyloggert amit bemásoltak egyefene letöltöm és nem akarja letölteni ..... Valakinek ötlet honnan szerezzek kódot?
  • Evin
    Szedd le újra és újra, amíg jó nem lesz.
    Talán próbáld meg másik gépről, hátha a tieden vmi el van állítva, és azért nem jön le jól. Mert a magyarítás biztos, hogy jó. Próbáld a Magyarítások Portálról.
  • bujty
    ok megvan mi a baj.már csak annyi gondom van hogy ha leszedek egy magyarítást (bárhonnan) mindíg amikor ki akarom csomagolni valami hibát ír ki.mit csináljak????
  • bujty
    Bocs nem ENNYEK hanem ENNEK .Bocsesz
  • bujty
    figyu letöltöttem az 1.2-es crac-et, feltettem, átmásoltam a granny2.dll-t a főkönyvtárba,ÉS MÉG MINDÍG KÉRI A CRACKET !!!!!!!!!!MI A FENÉT KELL ENNYEK ....NI????????
  • zsqlty
    1.2-es crack
    http://www.bakeronline.hu/download.php?view.38
  • TYÜTYI2006
    Sziasztok! Én most vittem végig először a Pacific Assaultot legnehezebb szinten, talán kb. 4-5 nap játszottam vele valamennyit, változó időket. Nem vagyok erős játékos úgyhogy életfeltöltő kódot rendszeresen használtam, ha kellett. Tetszett nagyon, csak az a baj hogy sok rejtett küldetés nincs megcsinálva, ezeket szeretném megtudakolni, vagy azt hogy biztonságosan hol tudok magyarul utánna nézni, mert azokat is szeretném megcsinálni. Ami biztos hogy megvan: talán 2 térkép, vagy dokumentum (persze lehet hogy 3, de inkább 2), meg kivan szabadítva a 2 hadifogoly.
    Bujty, talán még aktuális. Én mindíg külön partícióra telepítek játékokat (GAMES (E:)), és valamikor talán Január körül telepítettem, és azóta már újra lett rakva az xp, a játékot meg nem raktam újra, de cracket én a fertőzésveszély miatt nem mertem keresni. 1.2 patch meg kell a magyarításhoz. Viszont magyarítás után le kell szedni a patchet, általánosan vezérlőpult, programok telepítése és törlése, ha jól emlékszem akkoriba onnan töröltem, aztán nem fertőzött normál crack-elés, és magyarul megy a játék gond nélkül.
  • Szarka Péter
    Sziasztok!Tudom Hogy ez a PACIFIC ASSAULT de tudtok segíteni ebben Vista van a gépemen és nem indul az Allied Assault mert ezt írja ki:GLW_StartOpenGL()-could not load OpenGL subsystem tudnátok segíteni mi a baj? Előre is köszönöm! Üdv Nektek!
  • bujty
    tud valaki 1.2-es crack-et küldeni nekem? fontos lenne: [email protected]
  • elitehun
    szeretnék használni néhány cheatet és azt írja hogy úgy kell hogy a játékot indítsam a +set developer 1 paraméterrel nem tudná valaki megmondani hogy hogy lehet ezzel a paraméterrel indítani?
  • bujty
    Na akkor elmondom hogyállok : letöltöttem az 1.2-es patch-et, rátettem a játékra,elakarom indítani, de nem tudom mivel nincs crack-elve , úgyhogy kéne az 1.2-es crack.
  • bujty
    Az 1.2-es patch meg van .Csak a crack kéne nekem.
  • Evin
    4616-os hozzászólás, BakerOnline, vagy innen.
  • bujty
    Rendben ,akkor békénhagylak ha megmondod honnan tudok 1.2-es patch-t leszedni
  • bujty
    Ha temondod . De akkor annyit mondj meg hogy honnan tudok 1.2-es crack-et leszedni
  • Evin
    Mivel én csináltam a magyarítás telepítőjét textúráit és videóit, bizton állíthatom, hogy sosem volt 1.0-ra magyarítás. Viszont volt 1.0-ás magyarítás, ami viszont a magyarítás verziójára utal, nem a játékéra.
    Magyarítások Portál letöltés
  • bujty
    http://magyaritasok.hu/?func=pages&page=baker&subfunc=news&id=115 FENT VAN
    1.0-RA A MAGYARÍTÁS csak nem tudom hogy kell leszedni
  • Evin
    1.0-ra nincs, csak 1.2-re. Szóval vagy felfrissíted, vagy angolul kell játszanod.
    És nem hinném, hogy 2helyen is hibásan lenne fent. Próbálgasd, amíg le nem jön az a 176MB körüli telepítő.
  • bujty
    ja és 1.0-ra kéne
  • bujty
    WinRAR:diagnosztikai üzenet a fájl sérült ,nem futtatható
  • bujty
    mind a 2 -t próbáltam de azt irta ki indításkor hogy hibás
  • bujty
    mind a 2 magyarítást próbáltam már, de amikor elindítottam volna azt irta ki hogy sérült
  • Evin
    www.magyaritasok.hu vagy www.bakeronline.hu