Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy két hónappal elõbb kellett volna szólni mert akkor töröltem a mentéseimet.<#mf1>#mf1>
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
keresnék a Medal of Honor-okhoz végigjátszásokat, leírásokat, pályamentéseket
elõre is köszi
Nekem olyan bajom van,hogy az elsõ pályarész után mikor mindenképp meghalunk,utánna jön a Depo v Kiképzõtábor!Csakhogy nekem az átvezetõ filmnél Pauseállodik a játék magátol és nem megy tovább sehogy.
Mi lehet a baj??A Crack rossz?Ha az hol talállok jót?!
A Directors Edition van és Reloaded-es.
Köszönöm a választ elõre is!!<#worship>#worship>
A Mohpa Director's megy Win98 alatt?
Sajnos nekem el sem indul, még a setup sem, ez az üzenet:
"Microsoft visual C++ runtime libray runtime error program:...GAMES\MEDALOF HONER PACIFIC ASSAULT
Tudnátok segíteni? Köszi
AppName: mohpa.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 000122ba
Nagyon nem vágom, hogy mi a toszt akar...
Végre megvan minden feltétel, és felraktam a játékot. Az elsõ betöltésnél azonban rögtön hibával elszáll. Egy nagyon jó állapotú, profi módon telepített és karbantartott XP/SP2 rendszerrõl van szó, minden más fut rajta, ahogy kell is (NF7/Barton2500/512/ATI9550). Eléggé csalódott vagyok, aki tud rá megoldást, írja már meg! Köszönöm.
Na itt megtalálod õket.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hogy lehet kiszedni a mentéseket?? <#help>#help> PLS
Kb 10 percet vártam, én is a bokorban ülve, de nem bírtam tovább.
Elindultam, minden cél nélkül. Egyszercsak az egyik bokorban nekimentem valaminek. Kiderült, hogy maradt egy japcsi... Érdekes, sehonnan sem lehetett látni, még a feje búbja sem látszott ki... Csak ült ott csendesen, várta az erõsítést, ami ugye addig nem jött, míg minden japán el nem patkolt.
Rendesen kicseszett velem a progi! Vagy fél óra játékidõ ráment 1 szerencsétlen japcsira! Játékidõ, mert közben ugye mentettem, meg minden, de már 2 napja itt szerencsétlenkedtem...<#gun>#gun>
Mindegy, megvan...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Nekem is gondom van. Még valahol az elején meg kell menteni egy pilótát.
Utánna védeni kell a helyet, és senki nem halhat meg. Idáig megvagyok.
Következõ pálya. Itt valami tengerpart, tüzérségi tûz, ezer japcsi...
Lekaszabolom õket, sehol senki, a csapatom meg ül két bokorban, fele itt fele ott, a tüzérségi tüzet kapjuk a nyakunkba, és nem történik semmi...
Hiába megyek az iránytû által jelzett pontra, a csapatom ül a bokorban..., és nem történik semmi...
Ez így normális? hosszú percekig?
A segítségeket elõre is köszi,
Dante
http://www.freetvmaci.info/
Az elözöre nem tudok megoldást mert nálam semmi gond nem volt csak annyi hogy azonnal a torowai pályára rak és ha ott meghalok akkor a kiképzQbe küld. jó jó elvégeztem a kiképzést és nyomtam egy nem game-ét de ugyanugy a tarawa pályára rék ki. Hol a pear harbor? meg ezek?
Ha valaki tudja a megoldást kérewm mondja meg
Most akartam elõvenni a játékot miiután kiÍrtam jó ideje DVD-re, de a már számtalanszor itt megemlített code.exe hibát adja ki, majd az ujabb hibaüzenet után már kinn is vagyok az installerbõl...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem vagyok egy kezdõ, de nem vágom mi lehet a gond, nem voltam rest visszaolvasni sem, de egyszerûen senkinek nem jött válasz, ami legalábbis a korrekt megoldást tartalmazta volna erre a hibára!
Az XP tûzfala nem megy (mert volt írva, hogy esetleg ez segíthet), és havernál is ugyanez a hiba! Az egészben az a legérdekesebb, hogy mikor Daemonnal installáltam semmi hiba nem volt, és gond nélkül tudtam vele játszani (leszámítva azt, hogy a "jó" gépigényt ne igazán érem el...<#wow3>#wow3>)
Nos ezek után írja már meg az, aki ugyanezzel a hibával találkozott és talált megoldást az mégis mi volt! Várom az ötleteket! Nem látok abban sem rációt, hogy a format c: segítene a dolgokon...szal remélem nem ahhoz kell fordulni!
Köszi elõre is!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
LEszedtem gamet
Medal.of.Honor.Pacific.Assault.Directors.Edition-RELOADED_
4 gb
Ha autorunra megyek es install nem jelenik meg semmi se ha setupbol probalom inditani akkor meg ezt irja ki!!

[...] Te romboló állat! Te sátán!
Valaki tudna segíteni Medal of Honor Pacific Assault-ban rögtön az elején a tengerparton elakadtam. Ott tartok hogy partraszálltam és egy stég alól lövöm a japánokat mit kell csinálni?
Megoldás: beszerzés alatt van egy kisebb vinyó, amin csak egy csupasz XP lesz, és a legfontosabb driverek, és rátolom a játékot. Így már majd csak elindul, remélem.
Na, de hátha lesz rá megoldás.
Ha tudnám, hogy kell ide képet feltölteni, akkor beraknám a hibaüzi screenshotját, így csak a címe: A(z) mohpa.exe hibát észlelt, ezért leállt stb.
Belül azután felsorol 36 modult, leginkább dll.-ek, de nem lettem okosabb tõlük.
Itt már volt hasonló probléma, azt hiszem Aspyrinnek, nála az volt a megoldás, hogy kikapcsolta az XP tûzfalat -gondolom tudod hogyan kell-. Nemtudom, mi volt benne a logika, de nála megoldotta a problémát. Sok sikert!