Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A saját profilod alá a document and settings könyvtárban vannak az eagames könyvtárba ha jól emléxem.
Amúgy két hónappal elõbb kellett volna szólni mert akkor töröltem a mentéseimet.<#mf1>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Falconer
Jaja 😄DD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Az az allied assault<#eplus2>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Falconer
Jol veszed ki, csak azt mondanád meg, hogy hova menti a játék a fájlokat!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DonPapa
huuuu olyat kérnék én is ha lehet

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Lekai
ha jol veszem ki a szavaidból akkor esetleg neked vannak mentéseid ???

Falconer
Hpé is vannak a filék amiket mentettem?

Falconer
Az tök egyszerü szerintem

Lekai
jó neked hogy addig eljutottál

én totál megakadtam a mesterlövészektõl hemzsegõ városban

valaki nem tudna egy mentést küldeni mert elakadtam azon a részen hogy egy reptéren vagyok és lekell vadásznom a japcsi gépeket de mindig megölnek valaki küldjön nekem egy mentést mert meg örülök ettõl a résztõl

Lekai
üdv mindenkinek

keresnék a Medal of Honor-okhoz végigjátszásokat, leírásokat, pályamentéseket

elõre is köszi

Van valhol patch a játékhoz. Rakd fel aztán.. majd meglássuk. Bár azt hiszem, hogy a patch az alap cracket felülírja....

V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD

Mi ennek a játéknak a telepítési kódja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#wilting><#integet2><#duma>
Fonixxx
Senkinek nincs ötlete??

grebber
Hogy tudom a gamen belül futtatni a benchmarkot ??

Next PC upgrade: 2022

Mi ennek a játéknak a telepítõ kódja
Fonixxx
Hello!

Nekem olyan bajom van,hogy az elsõ pályarész után mikor mindenképp meghalunk,utánna jön a Depo v Kiképzõtábor!Csakhogy nekem az átvezetõ filmnél Pauseállodik a játék magátol és nem megy tovább sehogy.
Mi lehet a baj??A Crack rossz?Ha az hol talállok jót?!

A Directors Edition van és Reloaded-es.

Köszönöm a választ elõre is!!<#worship>

Falconer
Meg rajtad kivül szerintem senki nem játszik vele 98con

Falconer
Persze, válts XPre! 98cal csak a szívás van minden téren.

Helló!
A Mohpa Director's megy Win98 alatt?
Sajnos nekem el sem indul, még a setup sem, ez az üzenet:

"Microsoft visual C++ runtime libray runtime error program:...GAMES\MEDALOF HONER PACIFIC ASSAULT \MOHPA_SETUP.EXE. This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team for more information."

Tudnátok segíteni? Köszi

Netrat
Ja, és ez a hibaüzenet:

AppName: mohpa.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 000122ba

Nagyon nem vágom, hogy mi a toszt akar...

Netrat
Jóestét Uraim!

Végre megvan minden feltétel, és felraktam a játékot. Az elsõ betöltésnél azonban rögtön hibával elszáll. Egy nagyon jó állapotú, profi módon telepített és karbantartott XP/SP2 rendszerrõl van szó, minden más fut rajta, ahogy kell is (NF7/Barton2500/512/ATI9550). Eléggé csalódott vagyok, aki tud rá megoldást, írja már meg! Köszönöm.

ÁÁh.Tényleg! Hálás köszönet.<#nyes><#worship>

c:/documents and settings/"neved"/Dokumentumok/EA Games/Medal of Honor Pacific Assault(tm)/save

Na itt megtalálod õket.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Helló!!
Hogy lehet kiszedni a mentéseket?? <#help> PLS

Falconer
Ehh, jó nagyot szívtál... Én is szívtam itt, de öt percnél nekem nem tartott tovább. Tudtam, hogy itt is valami ilyen turpiszság lesz.

Dante73
Na, megoldottam...
Kb 10 percet vártam, én is a bokorban ülve, de nem bírtam tovább.
Elindultam, minden cél nélkül. Egyszercsak az egyik bokorban nekimentem valaminek. Kiderült, hogy maradt egy japcsi... Érdekes, sehonnan sem lehetett látni, még a feje búbja sem látszott ki... Csak ült ott csendesen, várta az erõsítést, ami ugye addig nem jött, míg minden japán el nem patkolt.
Rendesen kicseszett velem a progi! Vagy fél óra játékidõ ráment 1 szerencsétlen japcsira! Játékidõ, mert közben ugye mentettem, meg minden, de már 2 napja itt szerencsétlenkedtem...<#gun>

Mindegy, megvan...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Hali!

Nekem is gondom van. Még valahol az elején meg kell menteni egy pilótát.
Utánna védeni kell a helyet, és senki nem halhat meg. Idáig megvagyok.
Következõ pálya. Itt valami tengerpart, tüzérségi tûz, ezer japcsi...
Lekaszabolom õket, sehol senki, a csapatom meg ül két bokorban, fele itt fele ott, a tüzérségi tüzet kapjuk a nyakunkba, és nem történik semmi...
Hiába megyek az iránytû által jelzett pontra, a csapatom ül a bokorban..., és nem történik semmi...
Ez így normális? hosszú percekig?
A segítségeket elõre is köszi,

Dante

http://www.freetvmaci.info/

helló

Az elözöre nem tudok megoldást mert nálam semmi gond nem volt csak annyi hogy azonnal a torowai pályára rak és ha ott meghalok akkor a kiképzQbe küld. jó jó elvégeztem a kiképzést és nyomtam egy nem game-ét de ugyanugy a tarawa pályára rék ki. Hol a pear harbor? meg ezek?
Ha valaki tudja a megoldást kérewm mondja meg
tHoMaSmAn
Sziasztok!

Most akartam elõvenni a játékot miiután kiÍrtam jó ideje DVD-re, de a már számtalanszor itt megemlített code.exe hibát adja ki, majd az ujabb hibaüzenet után már kinn is vagyok az installerbõl...<#fejvakaras>

Nem vagyok egy kezdõ, de nem vágom mi lehet a gond, nem voltam rest visszaolvasni sem, de egyszerûen senkinek nem jött válasz, ami legalábbis a korrekt megoldást tartalmazta volna erre a hibára!

Az XP tûzfala nem megy (mert volt írva, hogy esetleg ez segíthet), és havernál is ugyanez a hiba! Az egészben az a legérdekesebb, hogy mikor Daemonnal installáltam semmi hiba nem volt, és gond nélkül tudtam vele játszani (leszámítva azt, hogy a "jó" gépigényt ne igazán érem el...<#wow3>)

Nos ezek után írja már meg az, aki ugyanezzel a hibával találkozott és talált megoldást az mégis mi volt! Várom az ötleteket! Nem látok abban sem rációt, hogy a format c: segítene a dolgokon...szal remélem nem ahhoz kell fordulni!

Köszi elõre is!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Ombika
A franc vigye el pedig mar ugy vartam! 😞

Nem merek megesküdni rá. A legtisztább megoldás az lenne ha másvalakinél ki tudnád próbálni, hogy fel megy-e rendesen. Ha ott is elõjön a probléma akkor valszeg csak az lehet a rossz.

Ombika
3.95 Gb jah dvd-s!!

Akkor ez most buko valszeg?

Passz. Azonban az a gyanúm ,hogy sajna az a rossz amit leszedtél. Nekem a 4 cd-s verzió van meg. Gondolom ez DVD-s nem? Fogalmam sincs mi lehet.

Ombika
udv!!

LEszedtem gamet
Medal.of.Honor.Pacific.Assault.Directors.Edition-RELOADED__
4 gb

Ha autorunra megyek es install nem jelenik meg semmi se ha setupbol probalom inditani akkor meg ezt irja ki!!

batman
Ezt én is beszoptam 😊. Nekem nagyon bejött a játék, ráadásul most vettem új konfigot, úgyhogy rakom fel izibe meló után, mert most szeretném látni a graf-ját is, amit az elõzõ konfig nem tett lehetõvé 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Semmit meg kell várni még lelõnek. Aztán visszaemlékezve kezdõdik csak a játék.

Sziasztok

Valaki tudna segíteni Medal of Honor Pacific Assault-ban rögtön az elején a tengerparton elakadtam. Ott tartok hogy partraszálltam és egy stég alól lövöm a japánokat mit kell csinálni?
panther112
Mentéseket honnan tudok letölteni, ez a repülös dolog nagyon nem tetszik...

Netrat
Az én gépemre onnantól, hogy még 39 perc van hátra -- az elsõ újraindításig 16 perc alatt megy föl az XP. De aztán másfél nap, mire behangolom és mindent föltelepítek, amire szükségem van... Na ezt nem vállalom.

Megoldás: beszerzés alatt van egy kisebb vinyó, amin csak egy csupasz XP lesz, és a legfontosabb driverek, és rátolom a játékot. Így már majd csak elindul, remélem.

Falconer
Nálam is volt valami játéknál, hogy win reinstall kellett, ezért tartom a win másik particion, és a dokumentumok, meg programok nem vesztek el. De megvolt egy ora alatt driverek installjával együtt is. Csak az volt dühitö, hogy utána folyamatosan kellett dolgokat felrakni....

forza milan
meg lehet hogy az a zone alarm zavar be!

forza milan
nekem csak igy volt jó!mindent csináltam,és érdekes,nekem is teljesen ujrarakott windows volt amikor feltettem!nekem a játék dobott ki hibaüzit!de mivel nagyon jáccani akartam vele,nem álltam meg,ezért már tanuzltam a dologból,formatáltam!és jó lett!jó hogy ha nincs idöd ok,meg ha nincs kedved,gondolom senki se szivesen formatál!

Netrat
Hát, ugye a ZoneAlarm mellett nem használom az XP beépített tûzfalát, vagyis ez kiesik.

Netrat
Nekem se kedvem, se idõm nincs az egyébként tökéletes rendszerem újratelepítésére, inkább uninstallálom a MOHPA-t...

Na, de hátha lesz rá megoldás.

Falconer
Neki sem ZA volt a gond, hanem az Xp beépitett tüzfala, de ott nem ez a hibát észlel ablak volt, de most nincs kedvem visszaolvasni.

forza milan
nekem a format segitett!

Netrat
Nálam a tûzfal (ZA) kikapcs nem segít. És tényleg semmi logikus nincs benne...

Ha tudnám, hogy kell ide képet feltölteni, akkor beraknám a hibaüzi screenshotját, így csak a címe: A(z) mohpa.exe hibát észlelt, ezért leállt stb.
Belül azután felsorol 36 modult, leginkább dll.-ek, de nem lettem okosabb tõlük.

Falconer
Lehet, hogy segítene, ha megmondanád mi a hiba.
Itt már volt hasonló probléma, azt hiszem Aspyrinnek, nála az volt a megoldás, hogy kikapcsolta az XP tûzfalat -gondolom tudod hogyan kell-. Nemtudom, mi volt benne a logika, de nála megoldotta a problémát. Sok sikert!