4775
-
#4775 -
#4774 https://www.gamefaqs.com/pc/589724-medal-of-honor-pacific-assault/faqs/34805
Hasznos link. :) -
#4773 Sziasztok!
Kedvet kaptam ismét végigtolni a MOHPA-t, de a következő fogadott.
Sajnos nálam is ugyanez a probléma. Alap játék, 1-es majd 2-es patch.
Én kihagytam a magyarítást, jobban szeretem angolul. Jönnek az emberkék a hídon és kifagy. Próbáltam a felbontást állítani, illetve a winxp sp 3 kompatibilitást beállítani, kifagyott.
Win7 64 bit op rendszerem van.
upd1.: állítólag, ahogy olvasom win7 32 bittel igen viszont 64 bittel nem igazán kompatibilis.
upd2: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-gaming/medal-of-honor-pacific-assault-directors-edition/bfdcd8c6-5e8d-4a7b-bec7-8b1cca93f85e?auth=1
Talán segít
upd FINAL: az Origin verzió nálam is megy simán, kidobálás, akadás nélkül, igaz kemény 3200 HUF volt kb. :)
Sajnos a DVD-s, vagy másolt verzióval, illetve a patchekkel lehet a gond az információim szerint.
M.
-
pozimisi11 #4772 hello baker1! nekem olyan problémám lenne hogy a magyarítást felteszem meg a patch-et is és kifagy a játék kb 5mp után mit kell ezzel tenni h ne így legyen, ja és multizni hogyan lehet vele mert ki szeretném próbálni
(bárki írhat rá) előre is köszönöm -
Baker1 #4771 Szia!
Magyarítást itt találsz:
Medal of Honor Pacific Assault magyarítás -
#4770 -
#4769 A patch letörlésével orvosoltam a problémát. -
#4768 Üdv.
Sok éves szünet után most ismét elővettem a játékot. Win7-re felraktam ám még a "prológusban" leáll a játék. Egész pontosan amikor a bal oldalon lévő stégbe betalál egy bomba akkor kidob, hogy leállt a játék működése.
Ha valaki tud megoldást azt megköszönném. -
pit46 #4767 Nekem megy win7 alatt.
Magyarítást nem tud valaki? -
#4766 Nos ez nem mostani játék és nem win7re írták: "System requirements
Windows 2000/XP, Pentium 4 1.5 GHz, 128 MB RAM, graphics card with 64 MB memory, DirectX 8.1 and Transform and Lightning capabilities, 2 GB hard disk space."
De szerinte megoldható,ha jobb klikk az ikonra és beállítjuk hogy xp-sp3 kompatibilis legyen. -
barnasopiane #4765 én is kiváncsian várom a megoldást -
MORO67 #4764 Szisztok elmondaná valakihogy win 7 alatt miért nem megy a játék???Vagy estleg mi kell hozzá hogy elinduljon???Elöre is köszi -
#4763 Szia!
Részletesebben nem ír hozzá semmit?
Mert így többféle lehet a probléma:
1,nem elég erős hozzá a géped
2,lehet nem kompatibilis az op-rendszerrel
3,... van még.
-
bolka123456789 #4762 Hellosztok!!tudna valaki segíteni? amikor belépek a játékba és bejön a betöltés az elején akkor azt írja ki hogy mohpa.exe hibát észlelt ezért leáll és utánna meg kilép a játékból !!eben kérném a segítséget!... -
#4761 Nincs mit.:) -
#4760 Köszi, ez volt a megoldás :) Ha a "Tomy húzz onnan" mondatig megvan a lelőtt gép kvóta akkor továbbenged. THX -
#4759 Próbálkozz minél több gépet lelőni, akkor nem lesz aki lebombázzon. Ha jól emlékszem én az AA-t használtam, ne ma géppuskát. -
#4758 Help!
A henderson reptér utolsó feladatán nem enged át:
Video, 2:45-nél off
Szóval ebben a videóban lehet látni, 2:45-nél kiabálnak hogy "Tomy, húzz onnan" Ha ott maradok meghalok, ha elhúzok akkor is. ha 100-on van az életem, az sem segít + mindenki a csapatból kinyúlik.
Valaki tud erre valami okosat? -
ottar #4757 De nem ám. :) -
#4756 Azt hiszem egérrel lépegethetsz valamerre az időpontoknál.
Online szerintem kevés ember maradt. -
#4755 Bocs, nem írtam. Felraktam, bejön a térkép az idővonallal...és semmit nem csinál.
Valaki játszik még online? -
#4754 Az adott tengeri csata adatai időrendben. Egy idővonalon vannak jelölve ki hol volt, melyik hajón mi volt stb. Miből tartana felrakni és megnézni? -
#4753 Zenék,képek,bejátszások az eddigi összes moha-ról azt hiszem.Ilyen bónusz pack. -
#4752 MOHPA Interactive Timeline amit telepít a DVD az mi? Nem tudja véletlenül valaki? -
#4751 -
#4750 1990,- a jubileumi kiadás. 7 lemezért talán nem sok.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/07/pcg_medal_of_honor_10th_a.jpg -
hertel3 #4749 sziasztok
lenne e gy kérdésem hozzátok srácok
azt hogy nem tudjátok honnan lehet le tölteni a medal of honor pacific assault sima részét -
Deathskull #4748 Nekem fel sem engedi tenni a magyarosítást:S (a 20 megás változat van meg, ami már korábban be volt ide linkelve) -
#4747 Jó az alappal is, csak nem tökéletes, legalábbis nekem hellyel közel jó volt. -
Deathskull #4746 Köszönöm, így megy simán. Pedig jó lett volna a magyarítást is feltenni, ami persze csak az 1.2-vel jó:S -
#4745 Nem kell patchelni és akkor jó lesz. -
Deathskull #4744 Miután feltettem a játékot, felpatcheltem és rátettem egy magyarosítást, beállítottam a legmagasabb grafikát, a küldetéseket elindítva rögtön az elején az első lövés után kifagy (fekete lesz a kép). A hiba részleteinél a hnetcfg.dll-t írja. Mit lehetne tenni? -
nono28 #4743 Sziasztok!Valakinek megvan hozzá a magyarositás?Elküldhetné nekem erre az email címre:[email protected]öszönöm. -
#4742 A D sztem a cd/dvd meghajtódat akarja jelölni.Mivel ahogy írtad,csak ez az egy "C" meghajtód van.
Viszont ha a dvd-re írja ki a hibát,akkor az gyári hibás.Szerintem vidd el oda,ahol vetted,vagy írd le nekik emailben,hogy ez van. -
nono28 #4741 Köszi.Figyelj ott mikor kiirja hogy
File: D:/Setup na itt nekem nincs D csak C meghajtó -
#4740 üdv!
feltettem a játékot feé is patcheltem ha crackelem és felteszem a magyarítást nem működik
olvastam hogy kell mini image de nem találom sehol szóval valaki elmagyarázhatná hogy hogy van mert már mindent kipróbáltam de semmi!
köszi -
#4739 Megnézted a rendszerkövetelményeket?Lehet,hogy a géped nem bírja. -
#4738 Keresek még,utána járok,de egyenlőre még nem találkoztam ilyen hibával. -
#4737 Olyan gondom van ,hopgy a játék elindul, de ahogy elkezdek lőni a csapatszállító .50 -esével egyből szabálytalan művelet bla-bla-bla. XP, Win7 ugyanaz, annyi ,hogy xp-n tudok lőni vagy 2-t aztán fagy ki. -
nono28 #4736 Itt a kép a hibáról: