KOREA: Forgotten Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
please valaki help me!
Valaki help me! Elakadtam a játékban, pontosabban a második pályán. Nem tudom, hogy lehet berakni a jeepbe az altatóval elaltatott tisztet. Ha egyáltalán ezt kell Csinálni?!Kösz ha segít valaki!
Egészen hangulatos kis játék. Nekem leginkabb a Commandosra hasonlit.
Nektek sikerült menteni a játékban?
Mert én a tutorial missionben próbáltam, de amikor tölteném be akkor nincs egy mentett állás sem 😞(((((
Mert én a tutorial missionben próbáltam, de amikor tölteném be akkor nincs egy mentett állás sem 😞(((((
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
tényleg? csak mer tkao nem szedem le... 😞
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ti honnan töltöttétek le?
engem leginkább az egyre emlékeztet. fõleg, hogy küldözgeted az embered ide-oda, és ugyanazokat is mondja, mint anno a commandos pali az egyben. csak a grafika más természetesen
melyik commandos? sajna már ezt is meg kell kérdezni 😛P
1és2 vagy pedig olyan mint a 3 ? 😛PP
1és2 vagy pedig olyan mint a 3 ? 😛PP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Letöltöttem, de az intro után lefagy egy hülye hibaüzenettel. "E" meghajtón Typhoon könyvtárban (nincs semmi az E-ben és semmi Typhoon könyvtárat nem installált)
valamit nem talál.
Mintha a crack nem ehez a játékhoz készült volna.
Másnál is van ilyen hiba?
valamit nem talál.
Mintha a crack nem ehez a játékhoz készült volna.
Másnál is van ilyen hiba?
közbe eszembe jutott shadow company 

Ittvannak róla képek egész jók nekem erröl egy régi game jut eszembe sajna a cime nem ugrik be nem a commandos 

OFF:
swg-t hanyagold nem jó az 😛
h&d2-t meg törd fel hogy menyen neten 😛
swg-t hanyagold nem jó az 😛
h&d2-t meg törd fel hogy menyen neten 😛
OFF:
SAJNOS, amikor idõm van, az SWG-t nyomom. Max akkor nem ha dolgozom, vagy server down van. Most jönnek a player cityk, bányászni kell, fejlõdni impként, szóval van dolgom elég ott is. Aztán Max Payne is itt van, ma jött a H&D2, tsb. stb.
Örülök, ha nem úgy nézek ki reggel, mint a mosottszar ...
Talán, ha több idõm lesz ...
SAJNOS, amikor idõm van, az SWG-t nyomom. Max akkor nem ha dolgozom, vagy server down van. Most jönnek a player cityk, bányászni kell, fejlõdni impként, szóval van dolgom elég ott is. Aztán Max Payne is itt van, ma jött a H&D2, tsb. stb.
Örülök, ha nem úgy nézek ki reggel, mint a mosottszar ...
Talán, ha több idõm lesz ...
A medve nem játék.
OFF
Lehet, hogy túl sok felesleges topicot nyitottál, és megvonták a jogodat a topicnyitásról.
ON
Lehet, hogy túl sok felesleges topicot nyitottál, és megvonták a jogodat a topicnyitásról.
ON
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én is akartam egy ilyen topicot nyitni, de valamiért nem tudok topicot nyitni, hiába nyomok rá a mehet gombra, de nem történik semmi...
anyira azért nem a bõség zavara 😛P
amugy ez valamis trat game vagy mi?
ui.: a.carkey : néha kapcsold ma be icq-t pls 😛PP
amugy ez valamis trat game vagy mi?
ui.: a.carkey : néha kapcsold ma be icq-t pls 😛PP