26
Ilyen sem volt még ...
-
tomi111 #26 please valaki help me! -
tomi111 #25 Valaki help me! Elakadtam a játékban, pontosabban a második pályán. Nem tudom, hogy lehet berakni a jeepbe az altatóval elaltatott tisztet. Ha egyáltalán ezt kell Csinálni?!Kösz ha segít valaki! -
vrob7173 #24 Egészen hangulatos kis játék. Nekem leginkabb a Commandosra hasonlit. -
#23 a shadow companyra hasonlit leginkabb sztem -
Mr. Perfect #22 Nektek sikerült menteni a játékban?
Mert én a tutorial missionben próbáltam, de amikor tölteném be akkor nincs egy mentett állás sem :(((((( -
antijedi #21 tényleg? csak mer tkao nem szedem le... :( -
#20 3. ... :( -
#19 én megvettem bótba -
otiq #18 Ti honnan töltöttétek le? -
#17 a zöldsapkás katonára gondoltam :) -
#16 engem leginkább az egyre emlékeztet. főleg, hogy küldözgeted az embered ide-oda, és ugyanazokat is mondja, mint anno a commandos pali az egyben. csak a grafika más természetesen -
antijedi #15 melyik commandos? sajna már ezt is meg kell kérdezni :PP
1és2 vagy pedig olyan mint a 3 ? :PPP -
#14 na kipróbáltam. szerintem 1az1be commandos feeling :) -
otiq #13 Letöltöttem, de az intro után lefagy egy hülye hibaüzenettel. "E" meghajtón Typhoon könyvtárban (nincs semmi az E-ben és semmi Typhoon könyvtárat nem installált)
valamit nem talál.
Mintha a crack nem ehez a játékhoz készült volna.
Másnál is van ilyen hiba?
-
#12 na kipróbálta már valaki? -
MrTressy #11 közbe eszembe jutott shadow company -
MrTressy #10 Ittvannak róla képek egész jók nekem erröl egy régi game jut eszembe sajna a cime nem ugrik be nem a commandos -
#9 A Korea egy Commandos stílusú game. Khm.
Jópofa. -
antijedi #8 OFF:
swg-t hanyagold nem jó az :P
h&d2-t meg törd fel hogy menyen neten :P -
#7 OFF:
SAJNOS, amikor időm van, az SWG-t nyomom. Max akkor nem ha dolgozom, vagy server down van. Most jönnek a player cityk, bányászni kell, fejlődni impként, szóval van dolgom elég ott is. Aztán Max Payne is itt van, ma jött a H&D2, tsb. stb.
Örülök, ha nem úgy nézek ki reggel, mint a mosottszar ...
Talán, ha több időm lesz ...
-
#6 nem hiszem, nem rám jellemző -
#5 OFF
Lehet, hogy túl sok felesleges topicot nyitottál, és megvonták a jogodat a topicnyitásról.
ON -
#4 1ébként jó kis game lehet, láttam belőle pár db képet -
#3 én is akartam egy ilyen topicot nyitni, de valamiért nem tudok topicot nyitni, hiába nyomok rá a mehet gombra, de nem történik semmi... -
antijedi #2 anyira azért nem a bőség zavara :PP
amugy ez valamis trat game vagy mi?
ui.: a.carkey : néha kapcsold ma be icq-t pls :PPP -
#1 Ez is kijött ma.
H&D2 és a Dawn of the Modern Empires mellett.
Na ez a bőség zavara! :)