67
Empires: Dawn of the Modern World
-
butcherbay #67 Sziasztok
Látom 5 éve irtak ide utoljára ,de hátha sikerül még valakit találni :)
Játszik még valaki ezzel a játékkal ? Rengetegen játszanak vele , csak nincsen magyar Pedig szerintem ez az évtized legjobb stratégiája :)
Nem tudom ismeritek-e a gameranger-t (gameranger.com) ahol végtelenül egyszerü multizni .
Ha van valaki aki szeretne játszani , vagy akár segitséget kérni :
MSN: [email protected]
skyp: rudiravaszroka -
#66 Én már ez első pályán elakadtam mert van egy pár ember akik mondják védjem meg őket az ellentől jönnek is ők de nem is akárhogyan fák mögül a semmiből és vagy 4 órán kersztül irtom őket és semmi az ég világon nem történik csak jönnek és jönnek.
Van valami itt amit megkéne még csinálni? -
Kockafejes #65 Hali!
Scenariokat lehet valahonnan szedni? -
pietro #64 Hali!
szerintetek multiban a direct IP működik? -
pietro #63 Hali!
Az lehet vazze, de messzemenően a legsuebb-legjobb stratégiai cuccos, az elmúlt 10 évben! -
pietro #62 Hali!
Hogyan lehet ezzel a játszodással multizni??
Más: Átszerkesztettem a random generálós pályákat.Több az arany meg ilyesmi..
Érdekel valakit?
Üdv: Péter -
#61 Huh régen olvastam erről csak akkor még nem volt neten most szedem dc-ről mert fasza game ez. -
#60 na.. jáccik ezzel valaki ?
mert levásároltam a BIN-t meg a CUE-t és a cd1 setupjában kiírja hogy IO error.. ha lenne valaki olyan kedves és egy SVF et csinálna a cd1 bin jéről .. megköszönném neki :] -
#57 Notre-Dame? Ehhe...
Akkor inkább miért nem Eiffel-torony? -
Dns5000 #53 na en meg letoroltem az a 2 amimot a movie konytarban es igy is megy :D
Szerintem gesz jo lett,annak ellenere ,hogy a zoom az nagyon szar miert nem lehet normalisra megcsinalni ezt nem ertem.
-
#51 Nekem is ugyan az volt a problémám mint másoknak. Bejött az egérmutató és aztán sötét képernyő.
A megoldás nekem abból állt, hogy leszedtem az ACE megacodec csomagot. Így már elindul. Mondjuk nem játsza le a kezdő animációt, arra biztos kellene valami kodek, de engem az nem is érdekel.
A játék egyébként az Empire Earth készítőinek munkája és ez nagyon is látszik rajta.
Nekem az egyik legnagyobb kedvencem volt az Empire Earth, hatalmas multikat nyomtunk és a gépi ellenfél is meg tudott izzasztani bennünket.
Ez viszont teljesen más.
Ha a gépi ellenfél a németekkel van szinte semmi esélyed sincs.
Csinál vagy 40 királytigrist és lerohan.
A tömegpusztító fegyverek megint rontanak a játékélményen.
Amíg az első részben egy atombombát hozó repükőgépet le lehetett lőni, vagy egy atomrakétát megsemmisített a radaros kocsi, addig itt jön egy meteor (vagymiapöcsöm) és a kínkeservesen legyártott királytigris hadosztályom már csak por és hamu, majd simán lerohanják a bázisomat.
Az első részben gazdagabb volt a nyersanyag forrás, gyorsabb az egységtermelés, jóval pörgősebb volt a játékmenet.
Ott nem volt igazán vert helyzet, mivel egy félig lerombolt bázison is lehetett annyi egységet termelni amivel visszaverte a gép vagy én is az ellent. Itt erre esélyem sem volt. Végignéztem, ahogy gépi szövettségesem seregét, majd bázisát simán elsodorta egy királytigris roham, majd a felmentő seregemet is lazán befalatozta és irány a bázisom.
Ez még csak a jéghegy csúcsa, sorolhatnám a negatívumokat. -
Dns5000 #46 na nekem sem megy
ha mar ennyi embernek nem megy akkor mar valami baj van a progival
az esc megoldas sem segitett, van valami uj ottlet?
-
#44 Mondjuk a Victoria megérkezéséig szívesen eljátszottam volna vele, dehát ez van. -
#43 Te minek válaszolsz egy unreges gyíkra?
"Amíg nem képes állandó névvel elém toplni a pofáját, addig nekem nem ember!"
Ez a jelmondatom. Úgyis hülyeségeket beszélt. Nekem középkategóriás gépem van. Bárhogy is nézem, nekem egyetlen hozzászólásomból se érződik ki a "nekem nagyobb van" attitűd. Amit mondtam, az ennyi volt:
1: Nem a programozókat kell kreténezni, mert nem megfelelő a konfigod.
2: A konfig nem csupán hardverből áll.
3: próbálkoztam azt tanácsolni, hogy legújabb driverek, DX, úgyhogy ha neked ez nem segítség, te vonulj el a
férfizuhanyzóba. Erre izgulsz?
Antijedi (csakhogy neked is mondjak vmit :-)): szerintem meg egész tűrhető gém, de nem egy etalon. Mindenképpen szebb mint az EE, de a játékmenetbe még nem mélyedtem bele. -
KeviN #42 szerintem meg nagyon jo kis strategia...nekem az utobbi idoben ez jott be a legjobban....persze a RT3 mellett :) -
antijedi #41 szvsz nem érdemes még letölteni se hem hogy az installal szarakodni vagy kiprobálni, nagyon kritikán aluli game... -
#39 Hát akkor passz. Nekem mindig a legújabb driverek, DirectX-ek, meg hasonlók vannak fent. -
#38 Na igen csakhogy a jelen esetben kiváncsi lennék milyen konfiggal lehet probléma? Merthogy a készítők szerint ebben az esetben a driver a bűnös. Ki is cseréltem de úgy sem működik. -
#37 A konfig nem csak hardverből áll... :PPP -
#36 Kiváncsi lennék, hogy p4 2.5 ghz ati9700pro 1 giga ram és win xp-nél hogy a fenébe lenne szar a konfigom??? -
#32 Birom, hogy egyesek a programozókat kreténezik le amiatt, hogy szar a konfigjuk. Gratula. Nekem bezzeg tökéletesen fut minden hiba nélkül. Véletlen? -
KeviN #31 nekem 3.8 al megy...csak annyi, hogy a beallitasoknal nem torli a betuket, szoval 1masra irja oket, de a jatek muxik tokeletesen. -
#29 Pontosan én is megcsinálltam, mert egy empire-es fórumban olvastam ahól arra esküdöztek, hogy a 3.7-es driver milyen fasza és a 3.8-at nehogy felrakjuk mert amiatt szar. Nos 3-8-at leszedtem 3.7-et és dx9b-t felraktam, de semmi változás. Szóval azért kicsit nevetséges, hogy ilyen gány munkát végeztek a fiuk. Még azt sem lehet mondani, hogy az ati kártya nem annyira ismert kártya. És még volt pofájuk 92%-ra értékelni ezt a játékot. -
#25 Se íze, se bűze. Az első epizódnál mindenképp jobb, bár ez nem valami nagy érdem. Leginkább a nemrég megjelent Knightshifthez lehetne hasonlítani, ami alapjában véve bukás volt.
A többieknek: DirectX 9.0b-t tessék felrakni, betöltéskor pedig pici várakozási idő. Utána egy ESC- és bejön a menü. -
#24 Nekem is ugyan ez a problémám. Nem értem, hogy ezek a félresikerűlt kretének akik programozóknak merik nevezni magukat, hogy a francba mertek kiadni így a programot. Bassztassák fel másnak az idegeit -
#23 Nem tud valaki egy cd kulcsot hozzá véletlenűl? -
#22 nem vesztesz vele semmit -
antijedi #20 láccik hogy az empire earth folytatása... :P -
#19 egyáltalán nincs kidolgozva,egy két egység,szar az egész... -
mnorbi #18 Nagyon jól ki van dolgozva ! 7 nemzet minden nemzet mást képeségekkel ,más épületek , egységek és mind történelmen alapul ! Nincs elbaszva az I és a II Vh se mint a rise of nationsba ! egyszoval nagyon jó !! Kijött 2 reviev is 90 % fellett - játszottam tegnep interneten és nagyon jo a multi is igazi kihivas amikor pestises tehenet dobok az ellenseég soraiba vagy amikor német rakéták csapodnak be !! -
#17 Na milyen kb? Mármint, a korszakok milyenek? Szal tenyleg nem osszecsapott baromsagok, hogy kb annyit tudnak romarol, hoy nem volt geppuska es ennyi, vagy ki van dolgozva rendesen? -
Coco #16 van már ripben? -
#15 tényleg szép de annyira felületes és sablonos hogy az már borzalom sajna. -
#14 Kipróbáltam és nekem bejön. Sokkal szebb mint az Empire Earth. Vaészeg lesz mivel játszanom. :-) -
#13 Ezt csak egyféleképpen tudhatjuk meg :D
LE VELE! :D -
antijedi #12 de azért reméljük hogy itt nem igy lesz... -
antijedi #11 az a gáz hogy az iylen mindenkorszakot az egybe cimű gaméknál ált egyik rész sincs elégé idolgozva a "mükedvelőknek" és olyan össecsapot hatása van (lásd empire earth, de rise of nation még a jobbik fajta és még az se az igazi) -
#10 thx -
#9 Jó kis ismertető, de sztem az Angoloknak hosszúíjaik voltak nem pedig nehézíjaik :D -
#8 Én inkább a középkori durrbele csatákra gerjedek :D II. vh-ra majd Panzers :)