117
-
#37 Simán nem, Utopia boot disc-el igen. -
#36 Szerintem igen, legrosszabb esetben boot lemezzel. De ez csak tipp... -
Jinchuu #35 Hali!
Egy USA/Shenmue (eredeti) gamet legjátszik az európai DC? -
karfiol #34 Én se hallottam semmit! -
#33 Sajnos nem. -
karfiol #32 Nincs új hír az esetleges Shenmue 3-al kapcsolatban?Készül a játék? -
NormalisEmber #31 Szerintem inkább maradjon legalább a 3-as rész a mostani xbox-on mint a következő generációján,mivel rá se merek gondolni mennyibe fog kerülni a 2-es xbox.(és hát ha már választani lehet akkor én mindenképpen ps3-ra fogok
beruházni márcsak a xenosaga meg a ff-ek miatt is.) -
#30 Én is bánni fogom, ha X-re kényszerül, de nem fogok habozni. Ez egy olyan játék.
BTW lehet, hogy jobban járna a sorozat, ha a következő generációs konzolok közül választana... -
#29 Semmi sem biztos. Csak pletykák vannak. -
NormalisEmber #28 műlödő=működő -
NormalisEmber #27 Szerintem lesz,én csak azt bánom hogy a Ps2-m és a Gc-m mellé
venni kell majd egy Xbox-ot is(vagy annak a következő verzióját).Mondjuk az is igaz hogy ha már 2 részt végigvittem,akkor a harmadikat se fogom kihagyni(de jó lenne
addig egy műlödő xbox emu). -
balu87 #26 Na,akkor most:Lesz SHENMUE 3,vagy nem? -
#25 A M$ a kiadói jogokat vállalja. De ez azt is jelenti, hogy kizárólag $ szempontból közelít a Shenmue felé. Ez viszont elcseszheti. Persze minden pletyka alapon. -
#24 Ehem, ehem.. a Shenmue-ról van szó. Yu Suzuki álmáról. A microsoft kezében. Azért ez több mint sajnálatos. Nem lehet elég jó a microsoft fejlesztőcsapata egy EKKORA projekthez... -
#23 Nos ha azt nezed hogy a MS mit adott ki Pc-re az utobbi masfel evben azert mesze nemlehet aszondani hogy szarok. Emlitesre melto a Freelancer ami ugye 10/10 es a AOM ami 9/10 es meg egy ket jatek ami kurva jo lett :) -
#22 En is Shenmue II-zok (x-box), baromi jo a jatek! Az egyetlen ami zavar, hogy nem lehet atlepni az animaciokat.. :( -
#21 Meg ilyeneket is találni (sajnos):
-
#20 Jaj, remélem ezeknek a pletykáknak semmi alapja nincs és a Micro$oft nem fog beleszólni a Shenmue fejlesztésébe. /:|
A M$ elég híres arról, hogy nem ad elég szabad kezet a fejlesztőknek és félő, hogy $ projektet csinál a Shenmue-ből...
"However every once in awhile a rumour surfaces that is just so unbelievable, it borders on hilarity. The latest suggests that Microsoft Game Studios has taken over development of ‘Shenmue 3’, with none other then the charismatic Ed Fries overseeing the project.
The rumour goes on to claim that Yu Suzuki will assist on the project and provide the storyline details and a screenplay written by him to conclude the epic saga" -
#19 Másoltan?? Neeem.. úgy NEM éri meg. A Shenmue 2-ben pl. nincs hangja a járókelőknek, és Ryo-nak sem, csak ha anim van. Gáz. Sajnos én is csak így tudtam megszerezni, a poén hogy én olyan helyről szereztem ahol a cd írás ára 1500 Huf/cd... 6000 HuF-omba került MÁSOLTAN. Hát igen, fiatal voltam és tudatlan. Azóta vadászok arra az emberre :) -
#18 Hát, ha eredetiben nem is, de másoltan biztos rá lehet akadni. Esetlteg meg lehet rendelni külföldről.
Egyébként nagyon megéri! -
KeviN #17 1 kerdes....en is sokat olvastam errol a jatekrol, es az 1ik haverom most akarja eladni a dc-je...szoval a kerdes a kov. : be lehet-e ezt a jatekot meg szerezni valahonnan ? mert en csak e miatt vennem meg a dc-t -
#16 Hmm...(felfogja)... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Oldern immáron egy megtört ember. -
#15 Rincewind. Gratulálok. Végre van topikja a játéktörténelem két legjobb játékának. Shenmue és Shenmue2. Az a két játék, mellyel bármennyit lehet játszani. Melynek a legjobbak a zenéi. És melyben a legjobban megismerhetjük a távol-keleti FEELINGET. Gratula, Am2! :) -
NormalisEmber #14 Szerintem legeslegvégsőbb esetben adja ki könyben a maradék történetet Suzuki úr:)).(a semminél ez is jobb,pénz nélkül gondolom CGI-s filmet se tudna csinálni) -
#13 azt már sokszor végignyomtm. Jó volt, mindmáig az egyik kedvenc (ha nem egyenesen a kedvenc) játékom, de már nem nagyon veszem elő. Ez még az nekem új, plusz azért nagyon más, mint a Gothic. -
#12 Te még a biztos vásárlást jelentő leveleimre se válaszolsz, előbb azt kéne megdumálni... :P -
#11 A lényegen nem változtat. :) -
#10 maradjunk a Gothicnál :) -
#9 Nalam nagy biztonsaggal kapsz franko memoval DCt szep jo allapotban garival.
-
#8 Sokmindent lehet csinálni benne, de az nem azért van, hogy neked olyan hűdenagy szabadságérzeted legyen, hanem hogy jobban bele tudd élni magadat (hogy sokkal valósághűbb környezetet adjon).
BTW a zenéje a leges-leg. -
#7 Ami engem rohadtul megfogott benne az az, hogy szinte bármit lehet csinálni benne. Mikor haverom mutogatta még annyira nem fogtam fel, de most visszagondolva már leesik az állam!
Odamész az italautómatához és veszel egy kólát. Megiszod és a dobozával játszhatsz egy nyereményjátékban. Játékteremben végigjátszhatod a sega legnagyobb neveit. Elmehetsz dolgozni, pénzt kereshetsz. Minden emberrel beszélgethetsz, mindenki külön egyéniség. Egyszóval élheted az életed. És mellékesen, ha van kedved, akkor még törődhetsz a történeti szállal is, de ez egyáltalán nem kötelező. Mint a GTA-ban, bár tudom kicsit erős a GTA-t ehhez hasonlítani. :) -
#6 Halottam am rola de nem jacottam soha... mirol is szol? Tudom hogy a hapinak megolik az apjat de mast nem :) -
#5 BTW én csak emiatt vettem DC-t. -
#4 Semmi esély jelen pillanatban. Yu Suzuki saját stúdiót nyitott (Digalrex) miután otthagyta az AM2-t és egyelőre biztos, hogy nincs pénze a valaha készített legkölcségesebb játék folytatásához (amit a Sega a teljes csőd előtt még képes volt megfinanszírozni). -
#3 Tudom, hogy megéri!
Sőt még azon is elgondolkodtam, hogy csak emiatt veszek egy DC-t! DE, az gáz. Nem azért, mert nem éri meg a pénzt, de az a játék, amivel jó esetben hónapokig el tudsz szórakozni simán megéri. Csak a DC ma már elég gázos dolog, régi. Haverom mikor vette, egyszerűen nem talált az egész országban működőképes memóriakártyát hozzá. elment vagy 4 boltba, mindenhol volt, de egyik se működött már vagy mire hazavitte mondta fel a szolgálatot.
szerintetek PS2-re mennyi az esélye egy Shenmue 3-nak vagy ne adj Isten egy Shenmue összevont változatnak? X-boxot azért nem veszek emiatt...
-
#2 A (C64-es Last Ninja után) ez a leges-leges-leg játék!!!
BTW emulátor (egyelőre) nincs, ami működne (és kilátásban sincs). Kérj kölcsön egy DC-t! Megéri! -
#1 No kérem rengeteget jót (csak jót) hallottam eme játékról. Sőt, egyszem még láttam is egy DC-s havernál és egyből kurvára megtetszett. aztán valahogy elfelejtettem, de most újra előjött nálam.
DC-m nincs csak PS2-őm meg PC-m. Tud valaki ajánlani egy jó DC-s emulátort? A játékot talán én is be tudom szerezni, de ha valakinek arra is van tippje, az se baj.