TrackMania Original

Oldal 1 / 22Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gépigénye nincs is ami elég fura.
Egy CD-vel sajnos csak 1 profilt lehet létrehozni, és aki megveszi az általában meg is csinálja. Bár személy szerint nekem nem is adtak hozzá kódot. De egyébként Trakmania: Originalt már nem is árulnak, csak "trackmania: united"-et ami benne van, és sokkal fejlettebb.

Sziasztok!

Egy kis segítség kéne!Megvan valakinek a Trackmania Originál teljes verziója?Kisfiamnak keresem már régóta,nagyon tetszik neki!Nekünk sajnos csak a netrõl leszedett demo van meg.Sehol nem találom a játék teljes verzióját,se neten,se online boltokban!Ki tudná nekem valaki írni s feladni utánvéttel?Elõre is köszönöm.Üdv Nóra
ömmm kösz de akkor mi a ködom? mer amikor megnyitom a játékot akkor 1 un. mésolás végõ rendszerrel találkozok amihez nem adtak kódot :@ mer ha jól értettem akkor most nem kiegészítõket vettem hanerm alapjátékot meg +power up!-ot... de a kódot hol toom megtalálni?

Gosthy töröltem a hozzászólásod, mielõtt valaki lenyúlja a kódodat...

Ezt írtad: "na nekem van 1 oan cd-m ami nek a neve:TrackMania + POWER UP! de nemtom h ez mosz csak a kiegészítõ v a játék is...mer a kódnak meg azt adták meg h ****-****-****-****-*** de nem jó.... meg amúgy is 1 hosszú cuccba kell írni és nem 5 különállõba....tud vki adni vmi segítséget vagy kódot?"

Szóval ez egyben az alapjáték, és a kiegészítõ is. Ugyanis csak az alapjáték kerül pénzbe, a kiegészítõk ingyenesek. Van a Power UP!, az volt az elsõ kiegészítõ, de Magyarországon eleve már azzal együtt került forgalomba a játék. És akkor arra telepíthetõ még a TrackMania Original nevû kiegészítõ.

Ha jól emlékszem 2 kód van. Egy a másolásvédelmi rendszerhez, elõször azt kéri, egy pedig az úgynevezett player key, ami az online játékhoz kell. Amit te beírtál ide, az a player key, tehát kell lennie egy másik kódnak is, valószínûleg azt kell beírnod elõször.
Sziasztok, tud valaki segíteni a tört verzió beindításában? Próbáltam már crack-et, kihúztam a meghajtót, többféle cd-kulcsot is kipróbáltam,de egyik sem mûködött. Tudom hogy van rá megoldás,mert régen behoztam valahogy,de az már elég régen vót...
Szóval plz help ha tudtok
Kösz
ngcsnet
neked nem ajánlott kipróbálni tms utáni véleményed alapján. kkthxbye.<#smile>

Igen
ez mibõl más mint a tm sunrise? gondolom az elõdje, de mások is a pályák és akocsik?:

ColdFire
ejj honap megjön a tom (H)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Igen.
ColdFire
TM original csak eredetivel megy neten? :S

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hol? én nem találtam <#nemtudom>
ngcsnet
TM Exchangen vannak map-packok is

tehát, hogy pl. 20 pálya van egy .rar fájlban
nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni .zip vagy.rar formátumokban pályákat?
ngcsnet
bazs1 meg én mindjárt kezdünk játszani, keress minket (bazs1, NGcs)
és csatlakozz oda ahol mi is vagyunk;)

lesz szerver?<#confused>
ok, köszi<#worship>
A legújabb, legjobb az Original. A régebbi változatok pályái szerintem mûködnek az újabb változatokkal. Az autók nem hiszem, mert az Original-nek új engine-je van.
tehát úgy értem, hogy a leg népszerûbb....szóval hogy melyikhez van több skin, pálya,kocsi,modok,stb letöltés?
Melyik a legjobb kiegészítõ?
ngcsnet
level up kiegészítõ (original) - link a bannerban

speed upot (power up) minek akarod letölteni? hisz magyarországon nem is forgalmazzák a TrackManiát Power up kiegészítõ nélkül.

nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a speed upot és a level upot
2000-3000 forint körül kapható a legtöbb boltban, vagy itt 1990(+990 postaköltség) forintért megrendelhetõ: http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=1315
ngcsnet
Bolt bolcáról

Sima Trackmaniat honnan lehet szerezni?

ngcsnet
sima trackmaniát nem is lehet kapni már boltokban, csak a power upot

Gerisone
mér van az h az alap trackmania-ba telepítem a poweruppot és többet nem indul el? és mér van az hogy a harmadik versenyszéria 1. pályájánál exe hibával kilép! pls help

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

ngcsnet
TMO-ban mindenkit szeretettel vár a HTMT szerver, jelszó: funkyrace5

ngcsnet
"ottani fórum" < az mit jelent?

Ha Forumban beakarok lépni,ott is uj regisztrációt kéne irni?
Nemelég,ha hivatalossan a TrackMania.comon Regisztrálom magam?
Ottani forumban priviben akartam irni,de a fö reg et nemfogadta el.
Mit tegyek?

Elöre is köszi
#1051 törölve
ngcsnet
1, ez tmo topik
2, no warez
3, nincs warez, nincs crack, nem csináltak cracket

ngcsnet
del plz

ngcsnet
magyar szerver nyitva van most 7-ig.

ngcsnet
hát szerintem van sok futó szerver a nap bármelyik idõszakában.
magyar szerver: kedd 17-19 és péntek 18-19-ig fut, HTMT néven.

sikmina
valaki csináljon egy servert mer nagyon unatkozok

ngcsnet
ahogy gondolod, nekem jóez így is:p

OK
Szerinted csináljak ide is flashes bannert?
ngcsnet
Dodo plz nevezd át a topikot a TMN topik mintájára, TrackManiaOriginal-á

ngcsnet
természetesen beleegyezek<#smile>

Szeretnék ennek a topicnak + a TrackMania Nations topicnak a házigazdája lenni mert:
-Se ennek a topicnak, se annak a topicnak nincs még házigazdája, pedig jó lenne, ha lenne nekik, én pedig szívesen lennék
-Eléggé értek mindkét játékhoz
ngcsnet
már csak helyre kéne pofozni a topikot, amúgy a topiknyitó átengedi a házigazdasági jogot

Lammer
<#taps><#vigyor2><#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Akkor én vagyok a 3. akinek megvan eredetibe itt az SG-n. Ma megvettem.
Lammer
es a foLOAL, hogy a nationst kiprobaltam miutan beirtam... ott a settingsbe egybol lehuztam a zenet... <#idiota> meg vissza is valtottam a TMOra, de egyszeruen atsiklottam rajta... szeirntem ideges voltam... <#idiota>

Lammer
LOÁÁÁL!!!!!
mentsegem, hogy projektoron nyomtam Svideo kabelen keresztul, nem vettem eszre... <#idiota>
most VGA 15 pinnel mar tueles, csak igy meg a TFT moncsit kell ugye lehuznom(direktbe nyomtam a projektorba)... :CCC

azert koszIIII... ez annyira a fatol az erdot volt, hogy loaaaal... :DDDDDDD
(vegulis kiszurta a szememet, mindent speckon beallitok... ehhh nembaj feleves bebenazasom akkor pipa :DDDDD)
szerk: ahogy elnezem itt a skilleket, szerintem nekem meg nagyon sokat kell gyakorolnom... :DDDDD
szerk2: ize a "rogtonelkanyarodokjobbraszetb4szazideg" megoldasra tudsz valamit??? (btw hun a gamez es 1.2.6os patch van fenn)

ngcsnet

büszke is lehetsz arra hogy megvetted, ugyanis az sg-n én vagyok az egyetlen akinek tmo is megvan<#idiota>
msn-en felvehetsz és játszhatunk online:
[email protected]

Oldal 1 / 22Következő →