1088
-
JonasSandor #1088 Gépigénye nincs is ami elég fura. -
gosthy #1087 Egy CD-vel sajnos csak 1 profilt lehet létrehozni, és aki megveszi az általában meg is csinálja. Bár személy szerint nekem nem is adtak hozzá kódot. De egyébként Trakmania: Originalt már nem is árulnak, csak "trackmania: united"-et ami benne van, és sokkal fejlettebb. -
nkasi #1086 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne!Megvan valakinek a Trackmania Originál teljes verziója?Kisfiamnak keresem már régóta,nagyon tetszik neki!Nekünk sajnos csak a netről leszedett demo van meg.Sehol nem találom a játék teljes verzióját,se neten,se online boltokban!Ki tudná nekem valaki írni s feladni utánvéttel?Előre is köszönöm.Üdv Nóra -
gosthy #1085 ömmm kösz de akkor mi a ködom? mer amikor megnyitom a játékot akkor 1 un. mésolás végő rendszerrel találkozok amihez nem adtak kódot :@ mer ha jól értettem akkor most nem kiegészítőket vettem hanerm alapjátékot meg +power up!-ot... de a kódot hol toom megtalálni? -
Dodo55 #1084 Gosthy töröltem a hozzászólásod, mielőtt valaki lenyúlja a kódodat...
Ezt írtad: "na nekem van 1 oan cd-m ami nek a neve:TrackMania + POWER UP! de nemtom h ez mosz csak a kiegészítő v a játék is...mer a kódnak meg azt adták meg h ****-****-****-****-*** de nem jó.... meg amúgy is 1 hosszú cuccba kell írni és nem 5 különállőba....tud vki adni vmi segítséget vagy kódot?"
Szóval ez egyben az alapjáték, és a kiegészítő is. Ugyanis csak az alapjáték kerül pénzbe, a kiegészítők ingyenesek. Van a Power UP!, az volt az első kiegészítő, de Magyarországon eleve már azzal együtt került forgalomba a játék. És akkor arra telepíthető még a TrackMania Original nevű kiegészítő.
Ha jól emlékszem 2 kód van. Egy a másolásvédelmi rendszerhez, először azt kéri, egy pedig az úgynevezett player key, ami az online játékhoz kell. Amit te beírtál ide, az a player key, tehát kell lennie egy másik kódnak is, valószínűleg azt kell beírnod először. -
FTXteRMiNal #1082 Sziasztok, tud valaki segíteni a tört verzió beindításában? Próbáltam már crack-et, kihúztam a meghajtót, többféle cd-kulcsot is kipróbáltam,de egyik sem működött. Tudom hogy van rá megoldás,mert régen behoztam valahogy,de az már elég régen vót...
Szóval plz help ha tudtok
Kösz -
#1081 neked nem ajánlott kipróbálni tms utáni véleményed alapján. kkthxbye. -
Dodo55 #1080 Igen -
steweee #1079 ez miből más mint a tm sunrise? gondolom az elődje, de mások is a pályák és akocsik?: -
#1078 ejj honap megjön a tom (H) -
Dodo55 #1077 Igen. -
#1076 TM original csak eredetivel megy neten? :S -
coolus #1075 hol? én nem találtam -
#1074 TM Exchangen vannak map-packok is -
coolus #1073 tehát, hogy pl. 20 pálya van egy .rar fájlban -
coolus #1072 nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni .zip vagy.rar formátumokban pályákat? -
#1071 bazs1 meg én mindjárt kezdünk játszani, keress minket (bazs1, NGcs)
és csatlakozz oda ahol mi is vagyunk;) -
coolus #1070 lesz szerver? -
coolus #1069 ok, köszi -
Dodo55 #1068 A legújabb, legjobb az Original. A régebbi változatok pályái szerintem működnek az újabb változatokkal. Az autók nem hiszem, mert az Original-nek új engine-je van. -
coolus #1067 tehát úgy értem, hogy a leg népszerűbb....szóval hogy melyikhez van több skin, pálya,kocsi,modok,stb letöltés? -
coolus #1066 Melyik a legjobb kiegészítő? -
#1065 level up kiegészítő (original) - link a bannerban
speed upot (power up) minek akarod letölteni? hisz magyarországon nem is forgalmazzák a TrackManiát Power up kiegészítő nélkül. -
coolus #1064 nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a speed upot és a level upot -
Dodo55 #1063 2000-3000 forint körül kapható a legtöbb boltban, vagy itt 1990(+990 postaköltség) forintért megrendelhető: http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=1315 -
#1062 Bolt bolcáról -
SFKS #1061 Sima Trackmaniat honnan lehet szerezni? -
#1060 sima trackmaniát nem is lehet kapni már boltokban, csak a power upot -
#1059 mér van az h az alap trackmania-ba telepítem a poweruppot és többet nem indul el? és mér van az hogy a harmadik versenyszéria 1. pályájánál exe hibával kilép! pls help -
#1058 http://htmt.fw.hu/downloads/movi/HTMTclip1.avi -
#1057 TMO-ban mindenkit szeretettel vár a HTMT szerver, jelszó: funkyrace5 -
#1056 "ottani fórum" < az mit jelent? -
ATX1 #1055 Ha Forumban beakarok lépni,ott is uj regisztrációt kéne irni?
Nemelég,ha hivatalossan a TrackMania.comon Regisztrálom magam?
Ottani forumban priviben akartam irni,de a fö reg et nemfogadta el.
Mit tegyek?
Elöre is köszi
-
Dodo55 #1054 #1051 törölve -
#1053 1, ez tmo topik
2, no warez
3, nincs warez, nincs crack, nem csináltak cracket -
#1052 del plz -
#1050 magyar szerver nyitva van most 7-ig. -
#1049 hát szerintem van sok futó szerver a nap bármelyik időszakában.
magyar szerver: kedd 17-19 és péntek 18-19-ig fut, HTMT néven. -
#1048 valaki csináljon egy servert mer nagyon unatkozok
-
#1047 ahogy gondolod, nekem jóez így is:p