Trainz Railroad Sim 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Már kitéptem az összes hajam... kihúztam a routert a netrõl, csak az én gépem van most bekötve... DNS címet, mintndet bepötyögtem, és még most se jön be az a kurva oldal...(márboccs de már nagyon idegel).
Sütiket mindent kitöröltem, ráadásul amióta a gép újra van rakva (mind a kettõ) azóta egyiken sem mûködik a trainz.hu.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csak a felsõvezetéket kéne kicserélni, ajánloattak régebben felsõvezetéket itt, de az egész gép meghótt,a aztán eltûnt:S
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Kicsit bõvitve lett a fütõház 😄
Driver-ben lehet õket vezetni.
Valami gond van a regisztrációnkkal az oldalon, remélem pár napon belül megoldódik.
Aki nem kapott aktiváló emilt, az küldje el a felhasználói nevét a [email protected] címre, és aktiválom a regisztrációját, valamint új jelszót adok neki.
A TCP beállításokat a Hálózati helyek-Tulajdonságok-Helyi kapcsolat (vagy éppen mi a neve, ez változó lehet)-Tulajdonságok-TCP/IP protokoll-Tulajdonságok útvonalon lehet elérni. A tulajdonságokat jobb klikkel lehet elõhozni az adott ikonon. Kivéve a TCP-nél, mert ott a gomb...
Company of Heroes
Ha így nem mûködik, akkor a router setupjában kell a dns ip címét megadni valami másra. Pl: 213.46.246.53
Ha jól emléxem http//:192.168.10.1 et kell bepötyögni??? De nemjön be semmi.. cask nem lekéne róla húzni a másik gépet??
Csgery:
Ha még mindig nem jön be a trainz.hu, akkor két dolgot lehet megpróbálni.
1. töröld ki az összes ideiglenes internetes file-t
2. próbálj más dns-t, mert megváltozott az oldal ip címe. És lehet a dns-ed még a régit jegyezte meg, és nem frissítette.
Üdv! Guriga
Gyuszi: tényleg szép a Gigant, nekem is tetszik. Nemsokára elkészül a kabinja, a mozdony hangja már készen van, úgyhogy ápgréd lesz... <#pias>#pias>
Company of Heroes
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Company of Heroes
Company of Heroes
Itt lejjebb tekersz kiválaszotd neked milyen build-os (az a szám) Trainz van meg.
Majd ezt letöltöd, és felrakod.
Utána,m ha minden jól ment, akkor más sorozatszámnak kell megjelenni a játkbalan a jobb alsó sarokban, amikor bejöna fõmenü.
Ittpedig tudsz letölteni objektumokat, mozdonyokat, csak be kell regisztrálni😊.
Egy mzodony több KUID ból áll (kékkel vannak írva, ha jólmléxem) ezeket mind lekell tölteni, mindegyik eyg .cdp fájl. Mindegyikre katt majd alul "Exctract", és ha mindent jól cisnáltál, benne lesznek a játékban, majd a Surveyorban csinálhatsz magadnak pályát😊.
Sok szerencsét😉
Company of Heroes
Company of Heroes
Company of Heroes
Ati
Company of Heroes
Egy mûködõ😞nekem ezzel megy)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Company of Heroes