628
Trainz Railroad Simu 2004
  • V43 1105
    Én már támogattam Őket, várom az új verzió Trainz 1.0 óta használom, játszom a játékot

• N3suten

TRAINZ egy új Korszak

• V43 1105
    Csemegézzetek,

• ekepista
    sziasztok egy dolgot szeretnék eg kérdezni tőletek
    ha fel rako atrain2004 et ért indul tőle újra agépem válaszotok előre is köszönöm
  • V43 1105

• HORY94
    HELLO! AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGY VAN-E VALAKINEK MD SZERELVÉNYE ÉS ELKÜLDENÉ-E NEKEM? MAIL ÉS MSN:[email protected] ELŐRE IS KÖSZI
    (UI: HA KELL CSERÉBE ADOK FÉLKÉSZ PÉCS GYÉKÉNYES PÁLYÁT)
  • kBagyula #622
    Nincs. Minek? Van benne ~30 angol kifejezés és szó, ahoz nem kell.
  • terwet
    Hali. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a játékhoz van magyarosítás?
    Köszi az infót
  • danix19911006
    sziasztok
    Lehetne esetleg arra lehetőség hogy valaki elküldené az MDmot-ot és a hozzá való kocsikkal együtt? msn címem: [email protected]

köszi előre is
  • leho94
    nekem volt olyan hogy építgettem egésznap , néha sg-ztem , csináltam volna még 1 átjárót , lerakom , error :D
  • allock #618
    ettől féltem
    építek egy pályát aztán elég fos lerakni minden oszpolto egyenként, aztén még vezetéket is húzni rá
    ráadásul most veszlett el 2öra munkám cricital miatt hogy a kurva annyját -.-
  • leho94
    nincs:D
  • allock #616
    nincs valami olyan cucc ami automatikusan bevillamosítja a pályát?
  • allock #615
    magyaros jellegü fantáziapályája van valakinek?
    vagy egyéb NEM fizetős pályája?
  • V43 1105

• puntosound
    szia. ez jó hír!

Előre is köszönöm!
  • V43 1105
    Igen, lelehet őket tölteni sőt nekem megvan az összes :) Majd utána nézek merre lehetnek :)
  • puntosound
    szia.
    Ok.
    Köszönöm
  • leho94
    valaki megcsinálta , nemtudom honnan lehet letölteni (ha lelehet)
  • puntosound
    Sziasztok!
    Trainz 2004-el játszom.

A kislányom látot egy videót a you tube-n ahol thomas a gözmozdony vasutak futottak a trainz 2004-en.

Hogyan lehetséges ez?

Lelehet tölteni?
    Köszi fontos lenne nagyon
  • badoer
    ok.kőszőnőm:)
  • allock #607
    nyugodj meg nekem is volt hasonló
    felraktma midnen service packot aztán néhány gép még így sem jelent meg
    azóta letöröltem :D
  • csgery
    Service Pack 4 kell hozzá.
    Amikor bekapcsolod a progit, és bejön a főmenü, jobbalsó sarokban írja a "build" számot.
    Ehhez való service packot kell leszedned az auran weboldaláról. (Kerestem vna linket, csak nem találtam, szerintem az Aurannal lehet valami gubanc?
  • badoer
    elmondaná valaki hogy lehet a magyar mozdonyokat mukodesre birni?van egy pár felis telepitetem a favoritoknál ott vannak csak nem tudom hogy lehert beteni hogy vezesem:)
  • leho94
    a bolt polcáról
  • Peti 1990
    Honnan tudom leszedni a TRS 2004-et??
  • mujdo
    Üdv Guriga!

Hamuval a fejemen válaszolok: valóban nem volt szerencsés az általam eddig elért információkból (jól-rosszul) következtetett magánvéleményemmel kiegészíteni a hozzászólást, annak tényleges valóságtartalmának nem ismerete mellett azért is, mert a jogosan megkapott bevételt mindenki arra fordítja, amire akarja.
  • Guriga
    Üdv mujdo!

Nem tudom mire alapozod azt a feltevésedet, hogy csupán bennfentesek jutottak kedvezményes áron TS2009-hez. Minden felhasználó, aki idejében elküldte a rendelést, megkapta a programot függetlenül attól, hogy mikor regelt az oldalunkra.
    A KTT8 tábor pedig a tavasszal lesz, amit szintén támogatni fogunk a pálya bevételeiből.

Szerintem nem kéne olyan kijelentéseket tenned, amiről halvány fogalmad sincs.
  • mukikam
    sziasztok keresek egy gépezetet M32 mozdonyt keresem ha valaki tudgya hogy hol lehet fel lelni az irja má meg nekem vagy ha meg van valakinek az eltudná nekem küldeni nagyon meg kosszoném.
  • leho94
    vedd meg , nem warez fórum :CCCCCCCCCCCCCCCC
  • nenus
    helósztok!nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni a játékot?google-ban rákerestem de nem találom.köszi előre is!!
  • leho94
    mozillával próbáld , ne ie-vel
  • mukikam
    a link az jó csak a letöltés nem jó mert leszeretném tolteni és egy csomó betü jönbe :(
  • leho94
    asszem ez
  • alian17
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a TRS 2004-et mert nagyon jó volna ha valki tudná. Kösszi.
  • mukikam
    link is jó lenne :)
  • leho94
    nekem megvan , link nemjó?
  • mukikam
    sziasztok eszt a csomagot keresem:A csomag 21 féle vasúti munkást tartalmaz. ha valakinek meg van az el tudná küldeni a e-mailben.thx
  • mujdo
    "Csak" 1 pálya, de ez olyan, mint a magyar narancs (A tanu): a miénk, és egy páran sokat dolgoztak rajta. Tiszta ügy, mert fizetsz és kapsz érte valamit.
    (Ezen a fórumon csak a pár "törzstag" üzenget és küldözget egymásnak, a többiek kérései nem találnak megértésre. Felteszik az "illetékesek" a csoda építéseiket és megközelíthetetlenek, megkérdezhetetlenek.)
  • leho94
    csak 1 pálya .. 6 küldetés