628
Trainz Railroad Simu 2004
-
#628 Én már támogattam Őket, várom az új verzió Trainz 1.0 óta használom, játszom a játékot
-
TRAINZ egy új Korszak
-
#626 Csemegézzetek,
-
ekepista #625 sziasztok egy dolgot szeretnék eg kérdezni tőletek
ha fel rako atrain2004 et ért indul tőle újra agépem válaszotok előre is köszönöm -
-
HORY94 #623 HELLO! AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGY VAN-E VALAKINEK MD SZERELVÉNYE ÉS ELKÜLDENÉ-E NEKEM? MAIL ÉS MSN:[email protected] ELŐRE IS KÖSZI
(UI: HA KELL CSERÉBE ADOK FÉLKÉSZ PÉCS GYÉKÉNYES PÁLYÁT) -
#622 Nincs. Minek? Van benne ~30 angol kifejezés és szó, ahoz nem kell. -
terwet #621 Hali. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a játékhoz van magyarosítás?
Köszi az infót -
danix19911006 #620 sziasztok
Lehetne esetleg arra lehetőség hogy valaki elküldené az MDmot-ot és a hozzá való kocsikkal együtt? msn címem: [email protected]
köszi előre is -
#619 nekem volt olyan hogy építgettem egésznap , néha sg-ztem , csináltam volna még 1 átjárót , lerakom , error :D -
#618 ettől féltem
építek egy pályát aztán elég fos lerakni minden oszpolto egyenként, aztén még vezetéket is húzni rá
ráadásul most veszlett el 2öra munkám cricital miatt hogy a kurva annyját -.- -
#617 nincs:D -
#616 nincs valami olyan cucc ami automatikusan bevillamosítja a pályát? -
#615 magyaros jellegü fantáziapályája van valakinek?
vagy egyéb NEM fizetős pályája? -
-
puntosound #613 szia. ez jó hír!
Előre is köszönöm! -
#612 Igen, lelehet őket tölteni sőt nekem megvan az összes :) Majd utána nézek merre lehetnek :) -
puntosound #611 szia.
Ok.
Köszönöm -
#610 valaki megcsinálta , nemtudom honnan lehet letölteni (ha lelehet) -
puntosound #609 Sziasztok!
Trainz 2004-el játszom.
A kislányom látot egy videót a you tube-n ahol thomas a gözmozdony vasutak futottak a trainz 2004-en.
Hogyan lehetséges ez?
Lelehet tölteni?
Köszi fontos lenne nagyon -
badoer #608 ok.kőszőnőm:)
-
#607 nyugodj meg nekem is volt hasonló
felraktma midnen service packot aztán néhány gép még így sem jelent meg
azóta letöröltem :D -
#606 Service Pack 4 kell hozzá.
Amikor bekapcsolod a progit, és bejön a főmenü, jobbalsó sarokban írja a "build" számot.
Ehhez való service packot kell leszedned az auran weboldaláról. (Kerestem vna linket, csak nem találtam, szerintem az Aurannal lehet valami gubanc? -
badoer #605 elmondaná valaki hogy lehet a magyar mozdonyokat mukodesre birni?van egy pár felis telepitetem a favoritoknál ott vannak csak nem tudom hogy lehert beteni hogy vezesem:) -
#604 a bolt polcáról -
#603 Honnan tudom leszedni a TRS 2004-et?? -
mujdo #602 Üdv Guriga!
Hamuval a fejemen válaszolok: valóban nem volt szerencsés az általam eddig elért információkból (jól-rosszul) következtetett magánvéleményemmel kiegészíteni a hozzászólást, annak tényleges valóságtartalmának nem ismerete mellett azért is, mert a jogosan megkapott bevételt mindenki arra fordítja, amire akarja. -
Guriga #601 Üdv mujdo!
Nem tudom mire alapozod azt a feltevésedet, hogy csupán bennfentesek jutottak kedvezményes áron TS2009-hez. Minden felhasználó, aki idejében elküldte a rendelést, megkapta a programot függetlenül attól, hogy mikor regelt az oldalunkra.
A KTT8 tábor pedig a tavasszal lesz, amit szintén támogatni fogunk a pálya bevételeiből.
Szerintem nem kéne olyan kijelentéseket tenned, amiről halvány fogalmad sincs. -
mukikam #600 sziasztok keresek egy gépezetet M32 mozdonyt keresem ha valaki tudgya hogy hol lehet fel lelni az irja má meg nekem vagy ha meg van valakinek az eltudná nekem küldeni nagyon meg kosszoném. -
#599 vedd meg , nem warez fórum :CCCCCCCCCCCCCCCC -
nenus #598 helósztok!nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni a játékot?google-ban rákerestem de nem találom.köszi előre is!! -
#597 mozillával próbáld , ne ie-vel -
mukikam #596 a link az jó csak a letöltés nem jó mert leszeretném tolteni és egy csomó betü jönbe :( -
#595 asszem ez -
alian17 #594 Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a TRS 2004-et mert nagyon jó volna ha valki tudná. Kösszi. -
mukikam #593 link is jó lenne :) -
#592 nekem megvan , link nemjó? -
mukikam #591 sziasztok eszt a csomagot keresem:A csomag 21 féle vasúti munkást tartalmaz. ha valakinek meg van az el tudná küldeni a e-mailben.thx -
mujdo #590 "Csak" 1 pálya, de ez olyan, mint a magyar narancs (A tanu): a miénk, és egy páran sokat dolgoztak rajta. Tiszta ügy, mert fizetsz és kapsz érte valamit.
(Ezen a fórumon csak a pár "törzstag" üzenget és küldözget egymásnak, a többiek kérései nem találnak megértésre. Felteszik az "illetékesek" a csoda építéseiket és megközelíthetetlenek, megkérdezhetetlenek.) -
#589 csak 1 pálya .. 6 küldetés