628
Trainz Railroad Simu 2004
  • mujdo
    Sziasztok!
    Először is kétfelé kell választani a választ:
    1. Aki azért vette meg, mert nem jutott be a trainz.hu oldalra és magyar tartalmat akart a trainz-ébe, meg akart egy pár száp magyar pályát, az úgy gondolom, jól járt.
    2. Aki csodát várt, meg teljes magyar tartalmat, annak hiányérzete lett, de végül is pótolható a hiányzó magyar cucc, és mégis hozzájutott 6 szépen kidolgozott magyar pályához.

Más kérdés, hogy a meghirdetett gyerekek üdültetése + egyéb jótékonysági cél helyett most úgy néz ki, hogy pár bennfentes legális TR2009-hez jutásának támogatása lett a szoftvervásárlások nyereséségől keletketzett összeg hasznosításának célja.
  • Rajmond94
    Hello aszt szeretném kérdezni hogy aki megvette a Debrecen-Nyiregy közi vonalat at csalódott benne avagy nem kérem a válaszokaat.:D
    mert én is megvettem.XD
  • nemobf2
    légyszi vegyél fel msnre:[email protected] és pls küld el öket
    vagy e-mailben, ugyan ez az e-mail cimem is..
  • mukikam
    helló nekem meg van a MDmot szerelvény.
  • nemobf2
    sziasztok!! MDmot szerelvényt honnan lehet letölteni?? nagyon fontos. Már régota keresem de nem találom sehol:( vki segitsen pls vagy ha megvan vkinek akk küldje el msnen: [email protected] köszönöm elöre
  • Rajmond94
    csáó mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
    valaki tudna adni egy dns címet akinek megy a trainz oldal előre is köszönöm.
  • alian17
    Sziasztok nem tudja valaki hogy honna lehet a TRS 2004-hez új pályákat ingyen letöllteni. Mert nagyon jó volna ha valaki segíteni nekm.

Kösszi
  • mujdo
    Köszönöm a segítséget LEHO!
  • leho94
    amikor lerakod a sínre , van ott a menüben a vonatok alatt persze a surveyorban ilyen kis kérdőjel vagymicsoda , arra rámész, rákattintasz a vonatra és írhatsz neki psz-t
  • mujdo
    Sziasztok!

A H0 TTrainz oldalról sikerült letöltenem - itteni Fórumozók sgítségével, melyet ezúton is köszönök - a magyar mozdonyokat. Ugyan nekünk TR2006 van, megy minden rajta, és egy kicsit még ki szeretném egészíteni a modelleket, szeretném a sorozatszámokat beleírni, vagy módosítani. Jobban nézne ki, ha mondjuk M61.0 helyett 001 lehetne, Vagy a V43 után odabiggyeszthetném a sorozatszámot stb.
    Megkérdezem, melyik fájlban kell javítani és milyen elérési útvonalon jutok el addig?

Kösz!
  • mukikam
    hellósztok valakinek meg van a MDmot dizel mozdony és anak kocsijai meg a a vezérlö kocsi ha valakinek meg van az szojon már és egyesztetönk msn:cimet.thx
  • ratata130
    Szia
    Szia
  • mukikam
    Helló valaki tud IC kocsikat?? vagy tudna kuldeni nekem. elore is kossz
  • ratata130
    B.U.É.K. mindenkinek!!!
  • leho94
    szar :ADS?
  • V43 1105
    csodálatos-.-..
  • leho94

BUÉK
  • V43 1105
    BUÉK , van igen.
  • sovatalevi
    a jatekba van belunezet es gozmozdonyok???
  • csgery
    BUÉK mindenkinek:)
  • kBagyula #568
    Buék!
  • mukikam
    Nem csűröm-csavarom: BÚÉK Mindenkinek!
  • leho94
    :DDDDD
  • V43 1105

Sztárjk ..
  • ratata130
    Sziasztok.
    Nem tudjátok, hogy ezt hogy kell működtetni???
    Vagy ez nem is jó a TRS-hez???
  • ratata130
    Áll nyíregyházán is a forgalom a SZTRÁJK miatt.

• V43 1105
  • allock #561
    hátúlról tolja egy szergej xd
  • leho94
    amugyis hibrid :D
  • leho94
    mondom hogy utálok villamosítani :D
  • V43 1105
    és, vezeték nélkül ? hmm biztos gurul XD
  • leho94
    Felkapcsoltam a vagonokat megyek a fatelepre :D

• nemobf2
    tudna nekem pályát küldeni ? meg egy két dolgot? pls.. kolibol nem megy csak egy kettö trainz oldal , pls trainz .hu nem megy.. de pályát ha kérhetek megköszönnék..:$ :) msnre vegyen fel aki tudna adni pls:)
  • leho94
    ték , jó a logód
  • V43 1105

Unatkoztam
  • leho94
    majd vigyázok :O
  • allock #552
    megßasz az áram
  • leho94
    dugnám
  • V43 1105
  • leho94