628
Trainz Railroad Simu 2004
-
mujdo #588 Sziasztok!
Először is kétfelé kell választani a választ:
1. Aki azért vette meg, mert nem jutott be a trainz.hu oldalra és magyar tartalmat akart a trainz-ébe, meg akart egy pár száp magyar pályát, az úgy gondolom, jól járt.
2. Aki csodát várt, meg teljes magyar tartalmat, annak hiányérzete lett, de végül is pótolható a hiányzó magyar cucc, és mégis hozzájutott 6 szépen kidolgozott magyar pályához.
Más kérdés, hogy a meghirdetett gyerekek üdültetése + egyéb jótékonysági cél helyett most úgy néz ki, hogy pár bennfentes legális TR2009-hez jutásának támogatása lett a szoftvervásárlások nyereséségől keletketzett összeg hasznosításának célja. -
#587 Hello aszt szeretném kérdezni hogy aki megvette a Debrecen-Nyiregy közi vonalat at csalódott benne avagy nem kérem a válaszokaat.:D
mert én is megvettem.XD -
nemobf2 #586 légyszi vegyél fel msnre:[email protected] és pls küld el öket
vagy e-mailben, ugyan ez az e-mail cimem is.. -
mukikam #585 helló nekem meg van a MDmot szerelvény. -
nemobf2 #584 sziasztok!! MDmot szerelvényt honnan lehet letölteni?? nagyon fontos. Már régota keresem de nem találom sehol:( vki segitsen pls vagy ha megvan vkinek akk küldje el msnen: [email protected] köszönöm elöre -
#583 csáó mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
valaki tudna adni egy dns címet akinek megy a trainz oldal előre is köszönöm. -
alian17 #582 Sziasztok nem tudja valaki hogy honna lehet a TRS 2004-hez új pályákat ingyen letöllteni. Mert nagyon jó volna ha valaki segíteni nekm.
Kösszi -
mujdo #581 Köszönöm a segítséget LEHO! -
#580 amikor lerakod a sínre , van ott a menüben a vonatok alatt persze a surveyorban ilyen kis kérdőjel vagymicsoda , arra rámész, rákattintasz a vonatra és írhatsz neki psz-t -
mujdo #579 Sziasztok!
A H0 TTrainz oldalról sikerült letöltenem - itteni Fórumozók sgítségével, melyet ezúton is köszönök - a magyar mozdonyokat. Ugyan nekünk TR2006 van, megy minden rajta, és egy kicsit még ki szeretném egészíteni a modelleket, szeretném a sorozatszámokat beleírni, vagy módosítani. Jobban nézne ki, ha mondjuk M61.0 helyett 001 lehetne, Vagy a V43 után odabiggyeszthetném a sorozatszámot stb.
Megkérdezem, melyik fájlban kell javítani és milyen elérési útvonalon jutok el addig?
Kösz! -
mukikam #578 hellósztok valakinek meg van a MDmot dizel mozdony és anak kocsijai meg a a vezérlö kocsi ha valakinek meg van az szojon már és egyesztetönk msn:cimet.thx -
#577 Szia
Szia -
mukikam #576 Helló valaki tud IC kocsikat?? vagy tudna kuldeni nekem. elore is kossz -
#575 B.U.É.K. mindenkinek!!! -
#574 szar :ADS? -
#573 csodálatos-.-.. -
BUÉK -
#571 BUÉK , van igen. -
#570 a jatekba van belunezet es gozmozdonyok??? -
#569 BUÉK mindenkinek:) -
#568 Buék! -
mukikam #567 Nem csűröm-csavarom: BÚÉK Mindenkinek! -
#566 :DDDDD -
Sztárjk .. -
#564 Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy ezt hogy kell működtetni???
Vagy ez nem is jó a TRS-hez??? -
#563 Áll nyíregyházán is a forgalom a SZTRÁJK miatt.
-
#562 -
#561 hátúlról tolja egy szergej xd -
#560 amugyis hibrid :D -
#559 mondom hogy utálok villamosítani :D -
#558 és, vezeték nélkül ? hmm biztos gurul XD -
#557 Felkapcsoltam a vagonokat megyek a fatelepre :D
-
nemobf2 #556 tudna nekem pályát küldeni ? meg egy két dolgot? pls.. kolibol nem megy csak egy kettö trainz oldal , pls trainz .hu nem megy.. de pályát ha kérhetek megköszönnék..:$ :) msnre vegyen fel aki tudna adni pls:) -
#555 ték , jó a logód -
Unatkoztam -
#553 majd vigyázok :O -
#552 megßasz az áram -
#551 dugnám -
#550 -
#549 námróósz