19
-
#19 Én is feltettem kíváncsiságból. Tényleg elég jó program, nem volt vele semmi probléma, de szerintem inkább a mögöttes tartalom az, ami miatt világszinvonalú a dolog nem pedig maga az alkalmazás olyan jó. -
#18 Savanya a szőlő, mi? :-D -
Joe #17 Semmi értelme az MS kritikának, mert ha a szolgáltatás olyan rossz, akkor úgysem használja majd senki.
Vagy inkább arról van szó, hogy a szolgáltatás mégis csak jó és ezzel a beszólással akarják az embereket lebeszélni róla? :-))) -
#16 A problémáról tud az illetékes, csak szerintem nincs ideje kijavítani. Mellesleg tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de nem mindig érdemes a világ kevesebb, mint 10%-ához tartozni. Használj IE-t és kész! -
Cat #13 egyébként a szolás szabadsága nem veszik el egy regisztrációval, csupán más nem használhatja a te nevedet -
Cat #12 ha látnád hogy mennyi primitiv reklámozó, hatalmas képekkel a topicokat szándékosan szétcsesző vagy az indulatait visszafogni képtelen, ordibáló emberke van... :I
persze nem csak itt, mindenhol -
#11 Nem én döntöttem így, én csak jeleztem, hogy ez várható.
Nagyon egyszerű, hogy miért jó: csökkenti az értelmetlen gyalázkodó hozzászólások számát, illetve az ilyen usereket könnyebb rendszabályozni, köszönhetően a 24 órás regisztrációs várakozásnak.
Szóval érdemes még most regisztrálni, amíg nem kell kényszerűen várnod arra, hogy írhass, hanem írhatsz addig is unreg-ként. -
#9 Én nem biztatok senkit, hogy menjen máshová, de ha tényleg képtelen vagy 5 percet rászánni, akkor hajrá... -
Gabest #7 Csak olvastam, hogy m4p. Ami valami DRM-mel ellátott aac. Szégyen hogy az ilyennek van piaca egyáltalán :) -
#5 Van még pár heted-hónapod, de utána vagy regisztrálsz vagy nem pofázol :-P -
Power #1 Érdekes. :)
Amúgy az ms csak krokodil könnyeket hullat, mivel elég sok apple részvénye van.