127
Geforce256 hiba..Vajon mi a gond??
  • Joey
    Oké.És ha ígysem működik, akor mehet a gép a bontoba, mert én kibaszom a 10. ről
  • ollie
    Mint mondtam install újra mindent és próbáld ki, hogy letiltod a hangkártyát, hátha úgy működik, mert akkor tuti az a gond. De azt is kipróbálhatod, hogy átteszed a kareszt másik PCI slotba, hátha úgy jobb lesz.
  • Joey
    őő..C-Media van, mert nekem anno integrált hankártya volt ebbe az alaplabba de a kifagyásmiatt letiltottam, és vettem bele egy másikat, de a hiba ugyanúgy fennált..megprobálhatom,de legutobb sem igazán ment..
  • ollie
    Installálj újra mindent (video driver, dx9), valamint tedd fel a legfrissebb chipset drivert is (mi ez, SIS?). Amúgy milyen hangkártyád van? SB Live-el is szoktak problémák lenni.
    Nincs húzva a videokártya, vagy esetleg a proci, memcsi, stb? Ha igen akkor próbálj ki mindent úgy hogy default-on van (defaultot nyomsz a biosban, stb).
  • Joey
    Most a legújabb Detonátor szoftver van fenn, directX 9.0 val.
  • ollie
    Felinstalláltad a video drivert, vagy csak az XP saját driverét használtad? Mert az elég fos.
  • Joey
    Hali all!Nekem az a problémám,hogy van egy Geforc 256 os videokártyám, és egy Asus p4S333/c tipusú alaplap a gépemben..Namost bármilyen konfigurációval futtatom,a játékok 95% ami d3d vel vagy opengl el fut, KIFAGYNAK!aztán utána semmi..se kép se hang..Próbáltam,hogy másik vid kártyát teszek bele,de nem volt jó.Még néha a sima zenehallgatás, vagy egy videoclip nézése közben is kifagy..elkezd szaggatni és vége..:(aztán vagy azt a szöveget dobja ki, hogy: a videokárytám nem tudott bejezni egy rajzolási műveletet(ez ritkább) vagyhogy nincs elég virtuális memoria..aztán mewgprobáltam állítani a virtuális memoriaát kézileg, de azt meg nem engedte..sztetek miben lehet a hiba??aki tud, segítsen..Mellesleg Windows XP-t használok, és a képi egjelenítőit is kiszedtem már, hogy legalább az ne faygasza ki, de a hiba fenn áll!:(( SEgítsetek! köszi!

Joey