127
Geforce256 hiba..Vajon mi a gond??
-
#47 Sztem hang...
Vegyél bele egy SB128-at.... -
Joey #46 Oké! Figyu, én az előbb letiltottam mindent és szakadásmentesen futott az a játék ami előtte szaggatott..a hálókártyát meg a hangkártyáát tiltottam le..a Jedi knight 2 vel teszteltem ami előtte sokszor kifagyott..most megprobálom tesztelni a delta force black hawk down al is..ha annál sem fagy ki legalább 30 perc után, akkor nyertünk!!megvan a hiba, de kiküszöbölése em lesz könnyű!!! -
#45 ha úgy sem jó, akkor cseréld ki a memcsit egy másik gépből, és azzal próbáld ki, hátha a memcsi a rossz. -
#44 legalább megtudod, hogy azzal van e a baj, mert akkor azokat kell cserélni. ezt éred vele. -
Joey #43 Na de akkor mi értelme az egésznek?ha letiltom a hangot meg a lant is ,sem internetem, sem hangom nem lesz..a gép egy 0 -t fog érni.de megprobálom. -
#42 Letiltottad már a hangot és a lant és úgy kipróbáltad????????????????????? A biosból tiltsd le ezeket, úgy biztos. -
Joey #41 Most is pl kifagott nekem és alul a piros led villogott, mintha töltött volna vmit..de semmi nem volt, a hang is csak ismétlődött, kiakadt..a ramot most tettem át egy másik foglalatban, és ekkor volt ez..kidobom a masinát..!! -
#40 A ram-ot kéne kicserélni szvsz....
Meg lehet próbálniu a winfos eszközkezelőjében letiltani a lan-t, hangot, stb-t és úgy megprószálni.... -
#39 akkor cd-re is írhatod -
Joey #38 és ezt 10x egymásután eljátszotta, formázás után.. -
Joey #37 de most nincsen egy olyan flopym sem ami ne lenne hibás..most is előbb betettem egyet, erre azt írta ki..a lemez nincs megformázva, kivánom e most.. -
Joey #36 oké.thx..és még vmi
megprobálom majd beírni ide az eredményeket,te meg probáld meg megmondani hogy jó eredmény e.. -
#35 Rámásolod egy boot floppyra és arról bootolsz. -
Joey #34 hogy kell ezt üzemeltetni..? -
Joey #33 De ez a videokártya a másik gépembe kifogástalanul működött.. -
#32 Új a videokáryta? Mert akkor vidd vissza. De most jutott eszembe, hogy lehet akár memcsi hiba is. Teszteld le: MemTest86 -
Joey #31 Na..Akkor jöhettek is,mert változatlanul kifagy.. -
#30 fele az enyim :) -
#29 oksi :) -
Joey #28 Na..letörültem az Xp által felrakott dolgokat és feltelepítettem az internetről leszedett gyári drivereket (released)
most megnézem mi az ábra..ha kifagy most is, akkor plane scape viheti a gépem:D -
#27 Na ez elég gáz!
Mármint ha a winfos drivert használod hozzá!
mindenféleképp tegyél fel gyári drivert, vagy a alaplap cd ről, vagy tölts le egyet de ez lesz sztem a gáz. -
#26 A socket 478 a CPU tokozására utal. -
Joey #25 SIS -
#24 Nem igazán.
Lehet intel, Via, SIS...
belenézel a házba és alul lesz egy chip. na arra mi van irva -
Joey #23 az alaplapom azt hiszem sicket 478 as chipkésletet tartalmaz
remélem erre gondolsz -
Joey #22 most nem -
#21 Te most akkor az XP-s video drivert használtad? -
#20 Nem a palette snoop a régi CGA-s monitorokhoz kellett, kb 15 éve, és valamiylen oknál fogva még mindig tartalmazza minden bios.
Joey te meg szerezz be minden driver-t külön, installáld le az XP által felrakott drivereket, és tedd fel a legfrissebeket. Az XP-s hangkártya driver miatt simán fagyhat bármi. -
#19 milyen chipset-es ez a lap? -
Joey #18 Oké..Nekem minden driverem felrakja az XP..a hangot is vieot is..hangkártya drivert is mást szerezzek ne Xp-st?
-
#17 Ezt ne piszkáld "disabled"
erre nincs szükséged. Ha jól emlékszem a Digi, vagy a tuner kártyákhoz kellett. -
#16 nem hinném így első "hallásra"
Először a software-ben keresd a hibát.
próbáld ki az újra installt:
Winfos után alaplap driver -> widkari driver -> hangkari -> aztán a többi cucc DE NE tegyél fel semmien DX-et az XP-ben alapból benne van a 8.1-es -
Joey #15 Jó..és az a palette Snoop az micsoda? meg már próbáltam hogy az agp kapacitást átraktam 4x ről 2x re..Szted nem lehet hogy hibás az alaplap?? -
#14 Minek Dx9 egy gef256-os hoz?
Egy haver pont ezért szívott mert felpakolta és onanntól kezdve halál!!
Ne tedd fel! még a dx8-is felesleges neki.
A másik meg hogy a biosban az AGP fast write-ot vagy mi a szösz ki kiell kapcs. mert ettől is bugozhat. EZ is tapasztalat! -
Joey #13 reményeim szerint nincsen
-
#12 Na, nincs húzva semmi? -
Joey #11 igen, 11 ker -
#10 amúgy budapesti vagy? -
#9 inkább add nekem ;) -
#8 Ha végképp nem tudod megoldani sehogy, akkor én ahelyedben format c: majd win reinstall-t csinálnék.
De fontos, hogy ha bármi húzva van, akkor tedd vissza alapórajelekre és úgy is próbáld ki!