127
Geforce256 hiba..Vajon mi a gond??
  • NeoMaN
    Sztem hang...
    Vegyél bele egy SB128-at....
  • Joey
    Oké! Figyu, én az előbb letiltottam mindent és szakadásmentesen futott az a játék ami előtte szaggatott..a hálókártyát meg a hangkártyáát tiltottam le..a Jedi knight 2 vel teszteltem ami előtte sokszor kifagyott..most megprobálom tesztelni a delta force black hawk down al is..ha annál sem fagy ki legalább 30 perc után, akkor nyertünk!!megvan a hiba, de kiküszöbölése em lesz könnyű!!!
  • ollie
    ha úgy sem jó, akkor cseréld ki a memcsit egy másik gépből, és azzal próbáld ki, hátha a memcsi a rossz.
  • ollie
    legalább megtudod, hogy azzal van e a baj, mert akkor azokat kell cserélni. ezt éred vele.
  • Joey
    Na de akkor mi értelme az egésznek?ha letiltom a hangot meg a lant is ,sem internetem, sem hangom nem lesz..a gép egy 0 -t fog érni.de megprobálom.
  • ollie
    Letiltottad már a hangot és a lant és úgy kipróbáltad????????????????????? A biosból tiltsd le ezeket, úgy biztos.
  • Joey
    Most is pl kifagott nekem és alul a piros led villogott, mintha töltött volna vmit..de semmi nem volt, a hang is csak ismétlődött, kiakadt..a ramot most tettem át egy másik foglalatban, és ekkor volt ez..kidobom a masinát..!!
  • NeoMaN
    A ram-ot kéne kicserélni szvsz....
    Meg lehet próbálniu a winfos eszközkezelőjében letiltani a lan-t, hangot, stb-t és úgy megprószálni....
  • ollie
    akkor cd-re is írhatod
  • Joey
    és ezt 10x egymásután eljátszotta, formázás után..
  • Joey
    de most nincsen egy olyan flopym sem ami ne lenne hibás..most is előbb betettem egyet, erre azt írta ki..a lemez nincs megformázva, kivánom e most..
  • Joey
    oké.thx..és még vmi
    megprobálom majd beírni ide az eredményeket,te meg probáld meg megmondani hogy jó eredmény e..
  • ollie
    Rámásolod egy boot floppyra és arról bootolsz.
  • Joey
    hogy kell ezt üzemeltetni..?
  • Joey
    De ez a videokártya a másik gépembe kifogástalanul működött..
  • ollie
    Új a videokáryta? Mert akkor vidd vissza. De most jutott eszembe, hogy lehet akár memcsi hiba is. Teszteld le: MemTest86
  • Joey
    Na..Akkor jöhettek is,mert változatlanul kifagy..
  • Russ!an
    fele az enyim :)
  • ollie
    oksi :)
  • Joey
    Na..letörültem az Xp által felrakott dolgokat és feltelepítettem az internetről leszedett gyári drivereket (released)
    most megnézem mi az ábra..ha kifagy most is, akkor plane scape viheti a gépem:D
  • Russ!an
    Na ez elég gáz!
    Mármint ha a winfos drivert használod hozzá!
    mindenféleképp tegyél fel gyári drivert, vagy a alaplap cd ről, vagy tölts le egyet de ez lesz sztem a gáz.
  • ollie
    A socket 478 a CPU tokozására utal.
  • Joey
    SIS
  • Russ!an
    Nem igazán.
    Lehet intel, Via, SIS...
    belenézel a házba és alul lesz egy chip. na arra mi van irva
  • Joey
    az alaplapom azt hiszem sicket 478 as chipkésletet tartalmaz
    remélem erre gondolsz
  • Joey
    most nem
  • ollie
    Te most akkor az XP-s video drivert használtad?
  • ollie
    Nem a palette snoop a régi CGA-s monitorokhoz kellett, kb 15 éve, és valamiylen oknál fogva még mindig tartalmazza minden bios.

Joey te meg szerezz be minden driver-t külön, installáld le az XP által felrakott drivereket, és tedd fel a legfrissebeket. Az XP-s hangkártya driver miatt simán fagyhat bármi.
  • Russ!an
    milyen chipset-es ez a lap?
  • Joey
    Oké..Nekem minden driverem felrakja az XP..a hangot is vieot is..hangkártya drivert is mást szerezzek ne Xp-st?
  • Russ!an
    Ezt ne piszkáld "disabled"
    erre nincs szükséged. Ha jól emlékszem a Digi, vagy a tuner kártyákhoz kellett.
  • Russ!an
    nem hinném így első "hallásra"
    Először a software-ben keresd a hibát.
    próbáld ki az újra installt:
    Winfos után alaplap driver -> widkari driver -> hangkari -> aztán a többi cucc DE NE tegyél fel semmien DX-et az XP-ben alapból benne van a 8.1-es
  • Joey
    Jó..és az a palette Snoop az micsoda? meg már próbáltam hogy az agp kapacitást átraktam 4x ről 2x re..Szted nem lehet hogy hibás az alaplap??
  • Russ!an
    Minek Dx9 egy gef256-os hoz?
    Egy haver pont ezért szívott mert felpakolta és onanntól kezdve halál!!
    Ne tedd fel! még a dx8-is felesleges neki.
    A másik meg hogy a biosban az AGP fast write-ot vagy mi a szösz ki kiell kapcs. mert ettől is bugozhat. EZ is tapasztalat!
  • Joey
    reményeim szerint nincsen
  • ollie
    Na, nincs húzva semmi?
  • Joey
    igen, 11 ker
  • ollie
    amúgy budapesti vagy?
  • ollie
    inkább add nekem ;)
  • ollie
    Ha végképp nem tudod megoldani sehogy, akkor én ahelyedben format c: majd win reinstall-t csinálnék.
    De fontos, hogy ha bármi húzva van, akkor tedd vissza alapórajelekre és úgy is próbáld ki!