127
Geforce256 hiba..Vajon mi a gond??
  • NeoMaN
    Ha ezek nincsenek fent, akkor TUTI hogy az a baj. Szal szvsz megnyugodhatsz...
    De ezeket sose tetted eddig fel? Akkor állandójan problémád lehetett a gépeddel sztem....
  • Joey
    Rendben..ezeket most szépen letöltöm és fel isfogom rakni..és milesz ha így sem fog működni??:(
  • Joey
    kivan kapcsolva...jo elnézek oda is.
  • NeoMaN
    MEGVAN!!!
    Nálad csak az IDE driver van fent!
    Nézz el ide:
    ASUS driverek
    és szedd le ami kell.Van jó kis AGP WHQL driver is...
    :)
  • ollie
    Mondjuk a dx6 tutira gond, de kikapcsoltad az AGP fast writes-ot? Mert megemlítette NeoMan (jó ötlet volt).
  • Joey
    Semmi új. a játék változatlanul kifagyott..én nemtudom már milehet a hiba..
  • NeoMaN
    Na?
  • Joey
    hát nem megynyugtató,de megnézem hátha
  • NeoMaN
    Nemtom, talán.....
  • Joey
    na átállítottam, mert egysem úgy volt belőve ahogy leírtad..szted így jó lesz?
  • Joey
    igen azt raktam fel
    megy a venti mindehol.. (siside_204) ezt raktam fel..
  • NeoMaN
    AGP aperature size 128MB-ra a BIOSban
    AGP-t állítsd 2*-esre
    AGP fast writes disabledre
    Amúgy SIS chipsett driver fentvan???
    Videókarin megy egyátalán a ventillátor?
  • Joey
    Na most sokalltam bE!!A Delta force Black hawk down kifagyott...kapásból..de keményen..a hang ment alatta csak a kép nem..kidobom az ablakon!!!nincs több ötletem
  • Joey
    Na! Most tesztelgettem a masinát egy kicsit..A jedi Knight Jedy Academy az kiválóan fut, szinte szakadásmentes, nem fagy ki...Operation Flashpoint sem fagy ki, annak viszont nincs hangja...én a diractXre gyanakszom, most 6.0 ás van fenn..ezzel muzsikál..nemmerem felrakni a 8.0 ást..lehet hogy amely hardwer es hanggal megy azok fagynak ki..vagy ez nem lehetséges? írj ollie vagy vki:!:)
  • ollie
    és minden más ugyanaz? mert még akkor sem biztos, hogy ugyanúgy működik valami, ha 2 teljsene egyforma számítógép van. hidd el, egy ideig hw supporton dolgoztam és tudom.
  • Joey
    nemtudom..lehet,de a másik gépbe ugyanez van és ott jó..
  • ollie
    ha letiltod a hálókártyád akkor mi van? mert lehet hogy csak ahz bugzik és akkor csak egy hálókártyát kell majd venned
  • Joey
    Hátakor nincs mese...felkell raknom újra a dx 8 ast és szembe kell nézni a lefagyásokkal..azt már említenes sem kell,hogy jöhetsz a gépemért..
  • ollie
    igazság szerint nem fognak futni rajta az újabb játékok egyáltalán. valószínűleg már a 2 évesek se nagyon, de legalábis csak egy csomó buggal (feltéve ha dx7 van fennt, ha dx6, még rosszabb a helyzet).
  • ollie
    akkor próbáld ki a dx7-el
  • Joey
    De ha meg felrakom a 8.1 es dx et lehet kifog fagyni..kicsit átéztem a diagnosztikákat a dxnél és a hálózati kártyánál mindehol hibát jelez,meg a fő részénél is vag egykét hely ahol sárga háromszögben felkiáltó jel van...
  • ollie
    nem azért, de szerintem akkor próbáld ki egy magasabb dx-el is, mert az xp eleve 8-asat használ, tehát lehet hogy e miatt is van gond. na meg a legtöbb játék jóval magasabb dx-et használ (még ha nem is új), ezért logikus, hogy nem müxik minden jól.
  • Joey
    Hali srácok! leszedtem a directxem egy directx eltávolító programmal majd felraktam egy dx 6.0 ást..ezzel nem fagy ki, igaz nem mindegyik játéknak van hangja..de legalább mér nem fagy ki..most volt defragolva, csak nekem a 60gb vinyom két részre van osztva..lehet ezért nem engedi a virutális memoria bütykölését??
  • Russ!an
    De a hankártya működésébe jelentősen beleszól a Dx.
    Ezért mondtam hogy rakja újra a rendsz. ne legyen rest:)
  • ollie
    azt már megállapítottuk tegnap, hogy a hangkártya nélük tökéletesen megy minden. akkor nyílván a hangkártya a ludas, nem?
  • gonosz
    ha megis virtual memory gond lenne: van sok helyed a c-n?
    allitani lehetseges hogy azert nem engedi mert nagyon osszevissza vannak az adatok es nincs egybefuggo terulet -> defragolj.
  • ollie
    az agp beállításokkal felesleges szórakoznod, mert úgy sem lehet nagyobbra állítani, mitn amit a káéryta tud.
  • Russ!an
    Jobban járnál egy tiszta rendszerrel. Elvileg le lehet kaparni, de sztem pakold fel a cuccokat a megfelelő sorr. és akkor sztem nem lesz gáz. legalábbis reméljük. :)
  • ollie
    előbb már ment nem?
  • Joey
    Hogy lehet eltávolítani a Directx 9.0 ást XP alatt?
  • Joey
    Hali! levettem 4X ről 1x re, de még mindig nem megy, sőt még előbb ki is fagyott mint kelett volna..:(( ez elkeserítő..
  • MrTressy
    Hányszorosan van az agp sebessége?Hogyan van neked téve?1x 2x vagy 4x vagy 8x?Emlékeim szerint a gf 1 az 2x agpt tud de lehet csak 1x est nem ártana megpróbálni lejjebb venni
  • Joey
    hát nemtudom..lehet..utálom ezt a gépet..amióta megvettük csaka baj van vele..pedig volt vagy 250.000 ft.. csak maga a gép.
  • ollie
    Semmit sem jelent az, hogy ha valami müxik az egyik gépben. Még nem biztos, hogy a másikban is fog. Még megpróbálkozhatsz egy reset/load defaults-ot a bisoban és úgy tesztelni. Ha nem megy hangkártyát tiltsd le és megint. Ha ez után megy ,akkor tuti a hangkaresz. Ekkor még mindig kipróbálhatod újra az alaplapival, hátha működni fog.
  • NeoMaN
    Akkor a bios-ban kellene baszkodni a PCI beállításokat.
    Próbálgasd, hátha az a baj, hogy valami pci galiba van (valamlyik érték magas, vagy alacsony) és nem bírja a hangkari. Nálam is volt ilyen (recsegett), de állítgattam és rendbejött...
  • Joey
    jó...de a hálókártyából ugyanaz van a gépben mint a másikba és ott nem fagy ki..kieséses alapon a hangkártya marad..kéne vhonna szerezni proba erejéig egyet..
  • ollie
    na, akkor külön próbáld meg letiltani a háló, ill a hangkártyát, hogy még jobban be lehessen azonosítani (valszeg csak az egyik lesz a gond)
  • Joey
    o párdon moderator..
  • Borg
    A téma cime átirva a moderálási szabályok miatt, amelyeket ugye EL KELL OLVASNI MIELŐTT ÚJ TOPICOT NYITSZ.
  • Joey
    de nincs rá pénzem..meg aztán ebbe a gépbe egy C-media hangkártya van..egy elég jó..sztem4 dugható helye van..surrond kimenettel..de hogy tud e 3d-t használni, nemtudom...