Geforce256 hiba..Vajon mi a gond??
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csumi all!Az elõbb majdnem 1,5 órát játszottam igen nagy felbontáson,directx 9.0 vAL, NEM FAGYOTT KI..
Remélem ezután sem fog!!byez
Ha akartok gyertek a trefire...Tang_szobaja csati😊)

Remélem ezután sem fog!!byez
Ha akartok gyertek a trefire...Tang_szobaja csati😊)

oké,már megvan, kösz all
ez amit leszedtem..kitömörült a windows\tempbe de semmi nem történt..
én hova tömörülyön ki??
Mondjuk INNEN!
honnan a ...ombol kaparjak elõ dx 9.0 ást..remélem nem cseszi szét...
Ha fut egy game normálisan, akkor van DX-ed. Lehet megkavarta a DxDiagot a fasza kis uninstaller.
😄 a dxdiag nem észleli a directxet,vagyis csak a verzióját..folyton olyan érzésem van,minta a directx 9 még mindig fenn lenne..mert amikor tesztelem a direc3D-t, akkor egyszer 7, 8 majd pluszban még 9 es interface hardware rendert is lenyom..pedig ilyent csak dx 9 nél láttam
Mi nem észlel DX-et? A DX Diag?
Indíts egy gamet oszt kész. Ha megy, és nincs gond akkor jó. Ha nem akkor DX9...
Indíts egy gamet oszt kész. Ha megy, és nincs gond akkor jó. Ha nem akkor DX9...
redist ,nem redirect
Felraktam a directX 8.1b redirect et de még mindig nem észlel directx et, vagyis verziot..mi a következõ léps??
nem mondtam ,hogy töröld le, bár jó ötlet lenne egy windows, program file, my documents törlés és egy friss reinstall. oszt mindent felpakolsz újra.
No..de ha letörlöm az xp-t akkor azok a driverek is törlõdnek, amiket felraktam..SisIDe, AGP, Lan..stb..ezek az alaplapi driverek...nem??
LOL 😊
Sztem tegyé rá 9-est. Már sok game nyöszörög érte...
Az más kérdés, hogy egyik sem használja 😊)
Sztem tegyé rá 9-est. Már sok game nyöszörög érte...
Az más kérdés, hogy egyik sem használja 😊)
hááááát, közben leesett, hogy kifejezetten XP-hez nincs dx8.1, mert alapból benne van, de próbáld meg a win2000-es dx8.1-et. ha nem müxik, akkor telepítsd újra az xp-t, de ne aggódj, nem kell hozzá semmit letörölni, formázni.
http://download.microsoft.com/download/win2000pro/Update/8.1/NT5/EN-US/DX81NTeng.exe
http://download.microsoft.com/download/win2000pro/Update/8.1/NT5/EN-US/DX81NTeng.exe
egy linket ideírsz, ha szépen megkérlek?
utálom a microsoftot
thx..MICRÓFOS😛P
igen igen..és visszakarom vhogy bandázsolni,mert így nincs directsoundom
ami az OFP hez kéne..
ami az OFP hez kéne..
naná hogy azzal..vmi directX removerrel..és hallod..õõ amikor elindítom a futtatásnál a dxdiagot azt írja ki,hogy version : Not found...............
Én hülye meg eltávolítottam az Xp directx ét...most nemtudom,hogy újrarakjam e az egész rendszert és csak a windows könyvtárt cseréljem e ki, az elég lenne e a directx kijavításához..vagy tudsz vmi más 5letet is??a C: n lévõ tartalmat, nem tudom kimenteni😞((
Most úgy néz ki,hogy mûködik,eddig nem volt kifagyásom..THX!de ne kiabáljuk el!!

Ezek segítségével tudja az oprencer kezelni az alaplapodat, és az alaplap funkcióit. Enélkül kaki minden, de nagyon. Oprendszer telepítése után ezek az elsõ dolgok amiket fel kell rakni.
Sosem raktam fel, illetve egyszer igen, azután vmeddig el is döcögött hibamentesen de utána újbol elõjöttek..de ezek minek vannak szted hozzá?
Ha ezek nincsenek fent, akkor TUTI hogy az a baj. Szal szvsz megnyugodhatsz...
De ezeket sose tetted eddig fel? Akkor állandójan problémád lehetett a gépeddel sztem....
De ezeket sose tetted eddig fel? Akkor állandójan problémád lehetett a gépeddel sztem....
Rendben..ezeket most szépen letöltöm és fel isfogom rakni..és milesz ha így sem fog mûködni??😞

kivan kapcsolva...jo elnézek oda is.
MEGVAN!!!
Nálad csak az IDE driver van fent!
Nézz el ide:
ASUS driverek
és szedd le ami kell.Van jó kis AGP WHQL driver is...
😊
Nálad csak az IDE driver van fent!
Nézz el ide:
ASUS driverek
és szedd le ami kell.Van jó kis AGP WHQL driver is...
😊
Mondjuk a dx6 tutira gond, de kikapcsoltad az AGP fast writes-ot? Mert megemlítette NeoMan (jó ötlet volt).
Semmi új. a játék változatlanul kifagyott..én nemtudom már milehet a hiba..
hát nem megynyugtató,de megnézem hátha
na átállítottam, mert egysem úgy volt belõve ahogy leírtad..szted így jó lesz?
Oldal 1 / 3Következő →