Geforce256 hiba..Vajon mi a gond??

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csumi all!Az elõbb majdnem 1,5 órát játszottam igen nagy felbontáson,directx 9.0 vAL, NEM FAGYOTT KI..
Remélem ezután sem fog!!byez
Ha akartok gyertek a trefire...Tang_szobaja csati😊)
ollie
várj,még ne kiabáld el...

NeoMaN
Minden ok, nincs fagyi?
El se hiszem. Nehéz szülés volt...
😊
Szívesen mindent.

ollie
és müxik minden?

oké,már megvan, kösz all
Gerry
Igen, mert onnan kéne futtatni a dxsetup.exe-t!

ez amit leszedtem..kitömörült a windows\tempbe de semmi nem történt..
én hova tömörülyön ki??
NeoMaN
Sztem mét itt az SG letöltésnél is van DX9.......

NeoMaN
Figy, azt írja lefutnak valami tesztek a DX Diagban. Akko csak fent van az...

Gerry
Mondjuk INNEN!

ollie
honnan tetted fel? egyzer már sikerül, nem?

honnan a ...ombol kaparjak elõ dx 9.0 ást..remélem nem cseszi szét...
ollie
há persze mert már nincs dx uninstall után

ollie
upppsz calszeg csak egy update volt ez gáz, akkor tedd fel a dx9-et, lehet már jó lesz

NeoMaN
Ha fut egy game normálisan, akkor van DX-ed. Lehet megkavarta a DxDiagot a fasza kis uninstaller.

😄 a dxdiag nem észleli a directxet,vagyis csak a verzióját..folyton olyan érzésem van,minta a directx 9 még mindig fenn lenne..mert amikor tesztelem a direc3D-t, akkor egyszer 7, 8 majd pluszban még 9 es interface hardware rendert is lenyom..pedig ilyent csak dx 9 nél láttam
NeoMaN
Mi nem észlel DX-et? A DX Diag?
Indíts egy gamet oszt kész. Ha megy, és nincs gond akkor jó. Ha nem akkor DX9...

redist ,nem redirect
Felraktam a directX 8.1b redirect et de még mindig nem észlel directx et, vagyis verziot..mi a következõ léps??
ollie
nem mondtam ,hogy töröld le, bár jó ötlet lenne egy windows, program file, my documents törlés és egy friss reinstall. oszt mindent felpakolsz újra.

No..de ha letörlöm az xp-t akkor azok a driverek is törlõdnek, amiket felraktam..SisIDe, AGP, Lan..stb..ezek az alaplapi driverek...nem??
ollie
mert nem volt jó neki (de lehet hogy már igen)

NeoMaN
LOL 😊
Sztem tegyé rá 9-est. Már sok game nyöszörög érte...
Az más kérdés, hogy egyik sem használja 😊)

Gerry
DirectX 9.0b miért nem jó? (Csak kérdezem.)

ollie
hááááát, közben leesett, hogy kifejezetten XP-hez nincs dx8.1, mert alapból benne van, de próbáld meg a win2000-es dx8.1-et. ha nem müxik, akkor telepítsd újra az xp-t, de ne aggódj, nem kell hozzá semmit letörölni, formázni.

http://download.microsoft.com/download/win2000pro/Update/8.1/NT5/EN-US/DX81NTeng.exe

egy linket ideírsz, ha szépen megkérlek?
utálom a microsoftot
thx..MICRÓFOS😛P
ollie
na akkor tõcsd le a dx-et a microfos-tól

igen igen..és visszakarom vhogy bandázsolni,mert így nincs directsoundom
ami az OFP hez kéne..
ollie
persze, mert eltávolítottad, nem?

naná hogy azzal..vmi directX removerrel..és hallod..õõ amikor elindítom a futtatásnál a dxdiagot azt írja ki,hogy version : Not found...............
NeoMaN
Ez biztos, hogy eltávolítottad? DirectX uninstallerrel baszkodtad, vagy mi? Az szép baleset...
😊

ollie
tedd fel a dx8.1-et, a microsoft weboldaláról letöltheted

Én hülye meg eltávolítottam az Xp directx ét...most nemtudom,hogy újrarakjam e az egész rendszert és csak a windows könyvtárt cseréljem e ki, az elég lenne e a directx kijavításához..vagy tudsz vmi más 5letet is??a C: n lévõ tartalmat, nem tudom kimenteni😞((
Most úgy néz ki,hogy mûködik,eddig nem volt kifagyásom..THX!de ne kiabáljuk el!!
NeoMaN
Ezek segítségével tudja az oprencer kezelni az alaplapodat, és az alaplap funkcióit. Enélkül kaki minden, de nagyon. Oprendszer telepítése után ezek az elsõ dolgok amiket fel kell rakni.

ollie
ha ezekkel sem jó, akkor mindent uninstallálj (drivereket), majd megint tedd fel õket

Sosem raktam fel, illetve egyszer igen, azután vmeddig el is döcögött hibamentesen de utána újbol elõjöttek..de ezek minek vannak szted hozzá?
NeoMaN
Ha ezek nincsenek fent, akkor TUTI hogy az a baj. Szal szvsz megnyugodhatsz...
De ezeket sose tetted eddig fel? Akkor állandójan problémád lehetett a gépeddel sztem....

Rendben..ezeket most szépen letöltöm és fel isfogom rakni..és milesz ha így sem fog mûködni??😞
kivan kapcsolva...jo elnézek oda is.
NeoMaN
MEGVAN!!!
Nálad csak az IDE driver van fent!
Nézz el ide:
ASUS driverek
és szedd le ami kell.Van jó kis AGP WHQL driver is...
😊

ollie
Mondjuk a dx6 tutira gond, de kikapcsoltad az AGP fast writes-ot? Mert megemlítette NeoMan (jó ötlet volt).

Semmi új. a játék változatlanul kifagyott..én nemtudom már milehet a hiba..
NeoMaN
Na?

hát nem megynyugtató,de megnézem hátha
NeoMaN
Nemtom, talán.....

na átállítottam, mert egysem úgy volt belõve ahogy leírtad..szted így jó lesz?
Oldal 1 / 3Következő →