127
Geforce256 hiba..Vajon mi a gond??
-
Joey #127 Csumi all!Az előbb majdnem 1,5 órát játszottam igen nagy felbontáson,directx 9.0 vAL, NEM FAGYOTT KI..
Remélem ezután sem fog!!byez
Ha akartok gyertek a trefire...Tang_szobaja csati:)) -
#126 várj,még ne kiabáld el... -
#125 Minden ok, nincs fagyi?
El se hiszem. Nehéz szülés volt...
:)
Szívesen mindent. -
#124 és müxik minden? -
Joey #123 oké,már megvan, kösz all -
#122 Igen, mert onnan kéne futtatni a dxsetup.exe-t! -
Joey #121 ez amit leszedtem..kitömörült a windows\tempbe de semmi nem történt.. -
Joey #120 én hova tömörülyön ki?? -
#119 Sztem mét itt az SG letöltésnél is van DX9....... -
#118 Figy, azt írja lefutnak valami tesztek a DX Diagban. Akko csak fent van az... -
#117 Mondjuk INNEN! -
#116 honnan tetted fel? egyzer már sikerül, nem? -
Joey #115 honnan a ...ombol kaparjak elő dx 9.0 ást..remélem nem cseszi szét... -
#114 há persze mert már nincs dx uninstall után -
#113 upppsz calszeg csak egy update volt ez gáz, akkor tedd fel a dx9-et, lehet már jó lesz -
#112 Ha fut egy game normálisan, akkor van DX-ed. Lehet megkavarta a DxDiagot a fasza kis uninstaller. -
Joey #111 :D a dxdiag nem észleli a directxet,vagyis csak a verzióját..folyton olyan érzésem van,minta a directx 9 még mindig fenn lenne..mert amikor tesztelem a direc3D-t, akkor egyszer 7, 8 majd pluszban még 9 es interface hardware rendert is lenyom..pedig ilyent csak dx 9 nél láttam -
#110 Mi nem észlel DX-et? A DX Diag?
Indíts egy gamet oszt kész. Ha megy, és nincs gond akkor jó. Ha nem akkor DX9... -
Joey #109 redist ,nem redirect -
Joey #108 Felraktam a directX 8.1b redirect et de még mindig nem észlel directx et, vagyis verziot..mi a következő léps?? -
#107 nem mondtam ,hogy töröld le, bár jó ötlet lenne egy windows, program file, my documents törlés és egy friss reinstall. oszt mindent felpakolsz újra. -
Joey #106 No..de ha letörlöm az xp-t akkor azok a driverek is törlődnek, amiket felraktam..SisIDe, AGP, Lan..stb..ezek az alaplapi driverek...nem?? -
#105 mert nem volt jó neki (de lehet hogy már igen) -
#104 LOL :)
Sztem tegyé rá 9-est. Már sok game nyöszörög érte...
Az más kérdés, hogy egyik sem használja :))
-
#103 DirectX 9.0b miért nem jó? (Csak kérdezem.) -
#102 hááááát, közben leesett, hogy kifejezetten XP-hez nincs dx8.1, mert alapból benne van, de próbáld meg a win2000-es dx8.1-et. ha nem müxik, akkor telepítsd újra az xp-t, de ne aggódj, nem kell hozzá semmit letörölni, formázni.
http://download.microsoft.com/download/win2000pro/Update/8.1/NT5/EN-US/DX81NTeng.exe -
Joey #101 egy linket ideírsz, ha szépen megkérlek? -
Joey #100 utálom a microsoftot -
Joey #99 thx..MICRÓFOS:PP -
#98 na akkor tőcsd le a dx-et a microfos-tól -
Joey #97 igen igen..és visszakarom vhogy bandázsolni,mert így nincs directsoundom
ami az OFP hez kéne.. -
#96 persze, mert eltávolítottad, nem? -
Joey #95 naná hogy azzal..vmi directX removerrel..és hallod..őő amikor elindítom a futtatásnál a dxdiagot azt írja ki,hogy version : Not found............... -
#94 Ez biztos, hogy eltávolítottad? DirectX uninstallerrel baszkodtad, vagy mi? Az szép baleset...
:) -
#93 tedd fel a dx8.1-et, a microsoft weboldaláról letöltheted -
Joey #92 Én hülye meg eltávolítottam az Xp directx ét...most nemtudom,hogy újrarakjam e az egész rendszert és csak a windows könyvtárt cseréljem e ki, az elég lenne e a directx kijavításához..vagy tudsz vmi más 5letet is??a C: n lévő tartalmat, nem tudom kimenteni:((( -
Joey #91 Most úgy néz ki,hogy működik,eddig nem volt kifagyásom..THX!de ne kiabáljuk el!! -
#90 Ezek segítségével tudja az oprencer kezelni az alaplapodat, és az alaplap funkcióit. Enélkül kaki minden, de nagyon. Oprendszer telepítése után ezek az első dolgok amiket fel kell rakni. -
#89 ha ezekkel sem jó, akkor mindent uninstallálj (drivereket), majd megint tedd fel őket -
Joey #88 Sosem raktam fel, illetve egyszer igen, azután vmeddig el is döcögött hibamentesen de utána újbol előjöttek..de ezek minek vannak szted hozzá?