266
Traktor DJ Studio 2.5
-
#266 Nem, csak egy hangkártyát tudsz használni. -
#265 hello! lenne egy olyan kérdésem, hogy van nekem egy sb hangkártyám + integrált hangkártya, ezzel megtudom oldani valahogy, hogy legyen master meg monitor? elöre is köszönöm a válaszokat. -
Pistike16 #264 fgjhgjh -
Pistike16 #263 jó fej srác vok!! -
CHT414 #262 sziasztok
van a traktorban egy olyan, h a lejátszott zenék mellé tesz egy kis pipát a program nehogy az ilyen "okosok" mint pl én, kétszer játszák ugyanazt :))
azt tapasztaltam, h a zenéknek min. 3-4 mp-et kell "futniuk", h pipát kapjanak.
én ezt az időtartamot szeretném 30mp-re beállítani, tudja valaki esetleg, hogy hol is lehet ezt megjáccani? :) -
#261 hali::) lekéstem?vagy mi v@ze? -
#260 -
#259 [img]http://www.sg.hu/pics/sg_logo.gif -
#258 Hali mindenki!
Beírom ide is hátha valaki tud segíteni :) Szóval valamilyen átfogóbb, általános leírást magyarul nem tudna nekem linkelni? Most először használtam a Traktort, előtte (kb 6 éve) szórakoztam az Atomic-kal, de az már régen volt, és jó lenne megtanulni ezt használni :)
Ha valaki tud segíteni, akkor előre is köszi! -
#257 browser-ben megkeresed a zenét aztán drag&drop módszerrel bedobod valamelyik deck-be -
#256 sziasztok
lehet valahogy betenni saját zenét?
-
#255 Traktor Dj Studio 3 topic: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133388062 -
#254 szokásomhoz híven fel fogom dobni szerverre nektek a héten. -
#253 szerintem traktor dj studio 3 megérdemel egy új topikot. nem itt kéne róla beszélgetni. -
#252 jaja nem bántam meg, hogy regeltem oda pedig akkor még azt se tudtam hogy működik a torrent :DD. Viszont 4 emberrel osztom meg a regemet :C -
#251 trancetraffic ! hehe ! oda képtelenség regelni ! jó neked, hogy van oda regisztrációd :( -
#250 torrent
trancetraffic-ról 128kb/s :P
de feldobom egy tárhelyre, hogy örüljön mindenki. Éjfélre talán fent lesz ;) -
#249 jó neked :D nekem nem akarja elsietni a dolgot ! honnan szeded? mennyivel? :) -
#248 meg lesz kb fél óra múlva ;) -
#247 torrenten megjelent a traktor Dj studio 3.
akinek esetleg meg megvan plíz töltse fel valaholva és ossza meg velünk a linket :)
mert ez a torrent gyér lassú !
-
Dinde #246 Mind a kettővel próbáltam,annyi hogy ha ASIO-n van, akkor ritkábban ugrik meg.
De nem nagyon értem hogy miért nem lehet magasabbra állítani a latency-t.Már akkor recseg,amikor 3-mal feljebb rakom.Más alkalmazásoknál....film,Winamp,játék.....pedig tökéletesen működik a hangkari.Nem értem. -
El Ardor #245 DX-en vagy ASIO-n kersztül próbálod munkára bírni az Audigy-t? -
Dinde #244 Tudom...növeltem is,de akkor meg recseg.Próbáltam addig rakni a latencyt,hogy még ne recsegjen,de akkor meg akad ugyanúgy!!! -
El Ardor #243 Latency... növelni kell... -
Dinde #242 sziasztok!
A problémám az lenne,hogy SB live 5.1-es hangkártyával normálisan ment a 2.5-ös Traktor Dj studio és most vettem egy Audigy-t és most mindig egy pillanatra megakad miközbe megy benne a zene.Próbáltam mindegyik verzióval és mindegyikkel ez van.
Aki tudja miért az légyszi segítsen
köszi -
#241 És még valami.
Traktor Dj Studio 3-hoz serial-t már találtam, kérdés honnan lehet leszedni :S
Végignéztem már torrentet meg DC-t ! de eddig semmi. Lehet nem kerestem elég alaposan :D -
#240 pffff. oltogatás helyett segítséget vártam.
Nah mindegy.
Remélem hamarosan összegyűlik keverőre és lejátszókra. akkor nem lesznek ilyen gondok. addig marad a traktor.
És ha valaki esetleg tudna segíteni azt megköszönném ! -
#239 minek netrádiózol, ha még a programot se tudod kezelni? -
#238 1 kérdés. Hogyan tudom azt megoldani (Tarktor 2.5.3), hogy netrádiózásnál ne hallatszódjon az is amit a fülesben hallok. Mert így ugye nem valami élvezetes hallgatni amit művelek. Ha valaki tud valami megoldást az megköszönném :) -
#237 Sound Blaster PCI vs Alaplapi hangari RULZ :D
Az pattogni is fog meg szar lesz a minősége mindig ! -
El Ardor #236 A Native Instruments cég honlapján (forumában) ott a válasz a kérdésedre. Valamikor régen elindult egy olyan asio driver fejlesztése ami 2 hangkártyát egybe fog ám a készítő is rájött, hogy ha szükséges a stabilitás - már pedig az - akkor ez az út nem járható. Lehet próbálkozni de nem érdemes.
Mindig visszatérő kérdés, hogy lehet e ezt a DJ programot több hangkártyával használni. A válasz, mint mindig az, hogy NEM. De ezt senki sem tudja elfogadni, felfogni, feldolgozni... Ha vki több hangkártyázni akar akkor Alcatech BPM Studio vagy a MixVibes programot ajánlom neki. Ha beéri vmi ratyi progival akkor Virtual DJ - ez azért jó mert már egy primitiv aggyal megáldott stupid user is tudja használni.
Még egyszer utoljára: a Native Instruments Traktor DJ Studio NEM DOLGOZIK 2 VAGY TÖBB HANGKÁRTYÁVAL. Aki komolyan gondolja a prog használatát, annak be kell fektetnie egy több csatornás hangkártyába amihez lehetőleg adnak gyári asio driver-t. -
Octopus21 #235 Valaki biztos használta már a Traktort Két hangkarival meg egy keverővel. Ha van itt olyan légyszi segítsen. -
Octopus21 #234 Aha De azt még hozzátenném hogy külön külön használva nincs gond csak egyszerre használom mindkettőt. -
#233 Legfrissebb driverek vannak fent? -
Octopus21 #232 Az egyik Creative Sound Blaster PCI a másik NVIDIA nforce (TM) Audio -
#231 Milyen hangkártya? -
Octopus21 #230 Sziasztok! A Traktorhoz elkezdtem használni két hangkártyát. És az a problémám hogy megy a zene és egy idő után egy kicsit elkezd pattogni, recsegni,és a minősig is romlik egy idő után, ami nagyon idegesítő főleg nagy hangerőn. Akiket eddig megkérdeztem a processoromra gyanakodtak, de nem hiszem olyan gyenge lenne. Azért ideírom a típusát.
CPU típusa AMD Athlon XP, 2000 MHz (7.5 x 267) 2400+
A fizikai memóriám 512 MB
A DJ progi futtatása közben elindíatottam az AIDA32-őt is hogy lássam mi történik a procival. CPU kihasználtság átlagban 25% körül van. A memóriára 73%-ot ír.
Szóval csak azt szeretném hogy ne pattogjon egyik hangkártya sem, és ezügyben szeretném a tanácsotokat kérni. Ha van valami ötletetek légyszi írjatok.
Előre is Köszi a segítséget! -
#229 Elvileg megjelent, a hivatalos honlapon legalábbis úgy beszélnek róla.
Demot nem adtak ki belőle, vagyis én nem találtam. -
#228 tudja vki hogy megjelent e már a 3-as Traktor DJ Studio? -
#227 hi all!
vki nem tudja véletlenül hogy a Traktor Dj studio 1.1-et hol tom letölteni??? lehetőleg full verzióba...
előre is HTX!!!