1057
video-codec problémákkal ide
  • Breki33
    egyetértek de en a k-lite-t használom több gépen és mindig mindent lejátszok anélkül, hogy 80 giga hulyeséget raknék fel P
  • Tovi
    Na ezt nem szabad csinálni, semmire sem jók a megapakkok.
    Amit fel szoktam rakni: DivX 5.5, Xvid, DVobsub, Ac3filter, elecard Mpeg2 decoder, mainconcept DV codec. Így mindennek jól kell menni.
  • Spike
    Próbáljmeg felrakni egy Ace mega codecpackxp-t az fut legalább xp alatt is ,talán ez majd lejátsza.
  • Futri
    Eddig minden filmet le tudtam játszani, de most mégis kifog velem 2 avi formátumú fájl, a tomb raider2 és az 51.állam is, amit már nagyon meg akarok nézni.

A gépemen winXp, divxplayer2.5, divxcodec5.1, legújabb gordianknot kodekcsomag, mediaplayer9.0 codeccsomag, mégis: a mediaplayer ezt írja:windows media player encountered an unknown error, a mediaplayer7.0 ezt class factory errornak írta, vagy azt írta, hogy az osztály nincs regisztrálva. PowerDVD nem nyitja a fájlt, azonnal lestoppolja, csak a legújabb divxplayer nyitja kb. 1 perces töltés után, de az is csak 20 percig játsza aztán leáll, többször is próbáltam, de mindig ugyanott áll le, és a filmbe nem tudok beletekerni. Mi lehet a baj? A cd és a videofálj nem hibás. Biztos mással is előfordult ilyen. KÉRLEK SEGÍTSETEK!!! MI ERRE A MEGOLDÁS???