1057
video-codec problémákkal ide
-
#137 Uninstalláltam a CodecPack-et, úgyhogy most nincs fönt semmilyen codec, de igy is újraindul állandóan, akkor is, ha nem csinálok semmit. Nem tudjátok mi lehet ez? -
#136 Hi all! Tudnátok nekem segíteni? Valahányszor elindítok egy filmet, 5-10 percig megy, aztán újraindul a gépem, és mikor bejelentkezik a Windows, ezt írja(és mikor az alábbi képet be akartam illeszteni, akkor megint csinálta), szóval ezt írja:
Nálam eddig az AceMegaCodecPack volt fönt, mert azt tényleg csak föltettem és ment vele minden. Eddig. De olvastam itt, hogy nem kell codecpack, meg stb..., úgyhogy vettem én is a leb...ást, de most komolyan: mlyen codec-eket tegyek fel, melyik lejátszót, ami DVD-t is játszik és honnan tudom ezeket letölteni? PLZ HELP!!! -
Adler #135 bs playert hasznalok,gordian codec is fenn van,eddiig nem volt problema,de a Blöff . filmnel unknow flieformatot ir,valami div4 ,mi kell,hogy menjen? -
#134 © galocza 2004. feb. 03. 22:59 | Privát | Válasz | #129
olyan remek hogy pár hozzászólásonkánt ismételhetjük itt magunkat:
NE TEGYETEK FEL KODEKPAKKOT!
-
big #133 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, acemcp-ot lekellet törölnöm, mert egy játék nem indult el. A játékot befejeztem és vissza telepítetem a acemcp-ot, de a Media Player Classic nem indul el. Milehet a gond?
Azelőtt nem volt vele gondom. A többi lejátszó működik (Windows Media Player,BS Player).
Verzió:5.95 PRO B2 -
nenad #132 jok ezek a kodek packok, csak nem kell esz nelkul felinstallalni az osszeset. Tuti valami szarul sul el valahol, tedd fel azt ami kell, es csao. -
big #131 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, acemcp-ot lekellet törölnöm, mert egy játék nem indult el. A játékot befejeztem és vissza telepítetem a acemcp-ot, de a Media Player Classic nem indul el. Milehet a gond?
Azelőtt nem volt vele gondom. A többi lejátszó működik (Windows Media Player,BS Player).
Verzió:5.95 PRO B2 -
#130 Sziasztok!
Vettem fel videot a Fraps 2.0-val, meg akartam mutatni haveromnak, de neki nem volt olyan codec-e, mint nekem és nem tudom pontosan milyen codecek vannak fenn nekem:) Lécci irjatok le milyen codec kell hozzá, hogy le lehessen játszani. Elöre is köszi... -
galocza #129 olyan remek hogy pár hozzászólásonkánt ismételhetjük itt magunkat:
NE TEGYETEK FEL KODEKPAKKOT! -
Yeahhh #128 Azt szeretném kérdezni,hogy mi okozhatja azt,ha bizonyos filmeken egyáltalán nincs hang!Ace megapack és xvid codec van fenn!köszi -
#126 nm
amúgy az agressive remover az ace XP-ben van P
ez az egy jó dolog benne -
#125 a k-lite pont ezeket rakja fel illetve opcionálisan gspot-ot és BSPLayer-t
Azért nem kéne az Ace-vel egy kalap alá venni.
Amúgy spaciel a Divg400 is tud galibákat okozni. P
Egyszó mint száz ezt az alig öt megás codec-et nyugodtan ajánlom minden kezdőnek és néhány "haladó"-nak is.
K-lite re még senkise mondta, hogy összegányolta a rendszert és a basic kb 2 mega! -
#124 Köszi Breki33 mostmár megy... és K-lite- tal
Az elején nem volt jó, de vmi állítgattam, hogy mit magam sem tudom... mindenestre megy...
Köszönöm szépen -
#123 Divx g400
ac3
bocs... -
#122 csak és kizárólag a következők kellenek:
Divx legújabb (asszem most 5.11)
valami feliratozó (én Divx g00-at használok)
AC+ filter (az asc3-as hangokhoz)
XVid
MPEG
Intel Indeo
Ennyi.
A különböző packok (ace, klite stb... ) nem kellenekek. Azok akkor kellenek ha filmeket tömörítesz, vágsz, editálsz.
Sajna sokan arra használják: hogy úúú milyen fasz minden le tudok játszani velük. Azt már nem nézik, hogy ezek a packkok 30-40 nem hasznáélt szűrőt, kódeket és mindenféle szert felraknak a gépre, felülírva akár az újabb verziókat is... -
#120 Hát akkor úgynézem gány a rendszerem... Mert még mindig nem jó... az agressive removert nem találtam sehol na mindegy majd ha "elkopik" a Win98 teszek fel XP-t azon hátha jólesz.... -
#119 AGRESSIVE REMOVERREL SZEDTED LE?
Amúgy mennie kell, hacsak nem gány a rendszered. -
#118 hmmm... építő hozzászólás... -
#117 Kapcsold ki a turbót a gépeden :DD -
#116 K-lite- tal se megy Breki...
ugyanolyan mint volt... gyorsítva játsza le még mindig sajnos... pedig a K-liteon kívül semmi sincs fenn.... -
#115 MrZool ne röhögtess már... szerinted hülye vagyok?Erre magamtól is rájöttem, csak ha vennéd a fáradságot, és visszaolvasnál, akkor megtudthattad volna miért is kérdezem... -
mrzool #114 Hogyhogy mit? Szerinted mi kell egy divx-es filmhez? Marha nehéz kitalálni, hogy divx kodek... www.divx.com -
#113 k-lite
még hányszor mondjam? -
#112 Akkor most ha megkérhetném... szájbarágóssan...
Mit tegyek fel, hogy működjenek a DivXes filmek...
Leszedek minden progit ( videolejátszással kapcsolatost )
és mit tegyek fel...? -
#111 most miről beszélünk? P -
galocza #110 kb.
a feléről azt se tudom mire jó 8). mind1, nekem ez jött be a legjobban, legfeljebb vannak olyan képességei amit nem használok... -
#109 gondolom azt jelenti van vagy ezer gomb, meg beállítási lehetőség benne.... -
#108 hm? -
galocza #107 én azt használom és szertem is, de kicsit pilótavizsgás 8) -
#106 k-lite ember
az agressive remover meg az egyetlen jó dolog az ace-ban
elinditod leszedeted vele a szemeteket majd kilépsz és felrakod a felsőt
lejátszásra meg használd a classic media player -t -
#105 Ez minden filmnél így van... sajnos
Ma leszedek minden lejátszással kapcsolatos progit, ha hazaérek, és akkor csak a ffdshowt, meg a WindowsMediaPlayer-t telepítem fel...
kipróbálom mi lesz...
Tényleg Breki33 mi az agressive remover???? -
#104 Breki33!
Mi az a "agressive remover" ? -
#103 Ez csak egy bizonyos filmnél van, vagy mindegyiknél?
Divx 511 et is leszedheted ha fennt van az ffdshow.
és használj tré média pléjert ha mással gondod van. -
#102 minek kérdezel, ha nem azt csinálod amit mondunk?
amúgy az ffdshow nem rossz
de az előzöeket agressive removerrel szedd le
és talán megfogadhatnád amit ajánlok -
#101 jah a filmet WinDVD-vel játszom le... -
#100 nah feltettem az ffdshow-t... az eredmény annyival, jobb, hogyha beletekerek, akkor kb 2mp-ig jó, aztán megint elkezd "szaladni" a film ( mondom mintha tekerném )
A morgan COdeckpac-et, XviD-et leszedtem, csak a DivX511 van fenn, meg a winDVD plusz a ffdshow... szal sajnos nem sok minden változott. Valami ötlet esetleg?? -
#99 k-lite
classic mp -
galocza #98 morgan mire kell?
amúgy ha nem tömörítesz, divxet xvidet kiválthatod ffdshow-val, svcdt pedig nézhetsz mert windvd tartalmazza a mpeg2 filtert -
#97 en egyszeru media playerrel nezem (6.4) -
#96 hát ehhez csak annyit tudok mondani, hogy a "Morgan Multimedia Codec 3.0.0.9"-et nem ismerem így esetleg az lehet bibi.
Amúgy milyen lejátszóval nézted a filmet?