1057
video-codec problémákkal ide
  • jimmyjoint
    Uninstalláltam a CodecPack-et, úgyhogy most nincs fönt semmilyen codec, de igy is újraindul állandóan, akkor is, ha nem csinálok semmit. Nem tudjátok mi lehet ez?
  • jimmyjoint
    Hi all! Tudnátok nekem segíteni? Valahányszor elindítok egy filmet, 5-10 percig megy, aztán újraindul a gépem, és mikor bejelentkezik a Windows, ezt írja(és mikor az alábbi képet be akartam illeszteni, akkor megint csinálta), szóval ezt írja:

Nálam eddig az AceMegaCodecPack volt fönt, mert azt tényleg csak föltettem és ment vele minden. Eddig. De olvastam itt, hogy nem kell codecpack, meg stb..., úgyhogy vettem én is a leb...ást, de most komolyan: mlyen codec-eket tegyek fel, melyik lejátszót, ami DVD-t is játszik és honnan tudom ezeket letölteni? PLZ HELP!!!
  • Adler
    bs playert hasznalok,gordian codec is fenn van,eddiig nem volt problema,de a Blöff . filmnel unknow flieformatot ir,valami div4 ,mi kell,hogy menjen?
  • O0D:
    © galocza 2004. feb. 03. 22:59 | Privát | Válasz | #129

olyan remek hogy pár hozzászólásonkánt ismételhetjük itt magunkat:
    NE TEGYETEK FEL KODEKPAKKOT!
  • big
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni, acemcp-ot lekellet törölnöm, mert egy játék nem indult el. A játékot befejeztem és vissza telepítetem a acemcp-ot, de a Media Player Classic nem indul el. Milehet a gond?
    Azelőtt nem volt vele gondom. A többi lejátszó működik (Windows Media Player,BS Player).
    Verzió:5.95 PRO B2
  • nenad
    jok ezek a kodek packok, csak nem kell esz nelkul felinstallalni az osszeset. Tuti valami szarul sul el valahol, tedd fel azt ami kell, es csao.
  • big
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni, acemcp-ot lekellet törölnöm, mert egy játék nem indult el. A játékot befejeztem és vissza telepítetem a acemcp-ot, de a Media Player Classic nem indul el. Milehet a gond?
    Azelőtt nem volt vele gondom. A többi lejátszó működik (Windows Media Player,BS Player).
    Verzió:5.95 PRO B2
  • Rage47
    Sziasztok!
    Vettem fel videot a Fraps 2.0-val, meg akartam mutatni haveromnak, de neki nem volt olyan codec-e, mint nekem és nem tudom pontosan milyen codecek vannak fenn nekem:) Lécci irjatok le milyen codec kell hozzá, hogy le lehessen játszani. Elöre is köszi...
  • galocza
    olyan remek hogy pár hozzászólásonkánt ismételhetjük itt magunkat:
    NE TEGYETEK FEL KODEKPAKKOT!
  • Yeahhh
    Azt szeretném kérdezni,hogy mi okozhatja azt,ha bizonyos filmeken egyáltalán nincs hang!Ace megapack és xvid codec van fenn!köszi
  • Breki33
    nm

amúgy az agressive remover az ace XP-ben van P
    ez az egy jó dolog benne
  • Breki33
    a k-lite pont ezeket rakja fel illetve opcionálisan gspot-ot és BSPLayer-t

Azért nem kéne az Ace-vel egy kalap alá venni.
    Amúgy spaciel a Divg400 is tud galibákat okozni. P

Egyszó mint száz ezt az alig öt megás codec-et nyugodtan ajánlom minden kezdőnek és néhány "haladó"-nak is.

K-lite re még senkise mondta, hogy összegányolta a rendszert és a basic kb 2 mega!
  • plas
    Köszi Breki33 mostmár megy... és K-lite- tal
    Az elején nem volt jó, de vmi állítgattam, hogy mit magam sem tudom... mindenestre megy...
    Köszönöm szépen
  • NeoMaN
    Divx g400
    ac3

bocs...
  • NeoMaN
    csak és kizárólag a következők kellenek:
    Divx legújabb (asszem most 5.11)
    valami feliratozó (én Divx g00-at használok)
    AC+ filter (az asc3-as hangokhoz)
    XVid
    MPEG
    Intel Indeo
    Ennyi.
    A különböző packok (ace, klite stb... ) nem kellenekek. Azok akkor kellenek ha filmeket tömörítesz, vágsz, editálsz.
    Sajna sokan arra használják: hogy úúú milyen fasz minden le tudok játszani velük. Azt már nem nézik, hogy ezek a packkok 30-40 nem hasznáélt szűrőt, kódeket és mindenféle szert felraknak a gépre, felülírva akár az újabb verziókat is...
  • plas
    Hát akkor úgynézem gány a rendszerem... Mert még mindig nem jó... az agressive removert nem találtam sehol na mindegy majd ha "elkopik" a Win98 teszek fel XP-t azon hátha jólesz....
  • Breki33
    AGRESSIVE REMOVERREL SZEDTED LE?

Amúgy mennie kell, hacsak nem gány a rendszered.
  • plas
    hmmm... építő hozzászólás...
  • O0D:
    Kapcsold ki a turbót a gépeden :DD
  • plas
    K-lite- tal se megy Breki...
    ugyanolyan mint volt... gyorsítva játsza le még mindig sajnos... pedig a K-liteon kívül semmi sincs fenn....
  • plas
    MrZool ne röhögtess már... szerinted hülye vagyok?Erre magamtól is rájöttem, csak ha vennéd a fáradságot, és visszaolvasnál, akkor megtudthattad volna miért is kérdezem...
  • mrzool
    Hogyhogy mit? Szerinted mi kell egy divx-es filmhez? Marha nehéz kitalálni, hogy divx kodek... www.divx.com
  • Breki33
    k-lite

még hányszor mondjam?
  • plas
    Akkor most ha megkérhetném... szájbarágóssan...
    Mit tegyek fel, hogy működjenek a DivXes filmek...
    Leszedek minden progit ( videolejátszással kapcsolatost )
    és mit tegyek fel...?
  • Breki33
    most miről beszélünk? P
  • galocza
    kb.
    a feléről azt se tudom mire jó 8). mind1, nekem ez jött be a legjobban, legfeljebb vannak olyan képességei amit nem használok...
  • Erzsinéni
    gondolom azt jelenti van vagy ezer gomb, meg beállítási lehetőség benne....
  • Breki33
    hm?
  • galocza
    én azt használom és szertem is, de kicsit pilótavizsgás 8)
  • Breki33
    k-lite ember

az agressive remover meg az egyetlen jó dolog az ace-ban

elinditod leszedeted vele a szemeteket majd kilépsz és felrakod a felsőt

lejátszásra meg használd a classic media player -t
  • plas
    Ez minden filmnél így van... sajnos
    Ma leszedek minden lejátszással kapcsolatos progit, ha hazaérek, és akkor csak a ffdshowt, meg a WindowsMediaPlayer-t telepítem fel...
    kipróbálom mi lesz...
    Tényleg Breki33 mi az agressive remover????
  • lck
    Breki33!

Mi az a "agressive remover" ?
  • O0D:
    Ez csak egy bizonyos filmnél van, vagy mindegyiknél?
    Divx 511 et is leszedheted ha fennt van az ffdshow.
    és használj tré média pléjert ha mással gondod van.
  • Breki33
    minek kérdezel, ha nem azt csinálod amit mondunk?

amúgy az ffdshow nem rossz

de az előzöeket agressive removerrel szedd le

és talán megfogadhatnád amit ajánlok
  • plas
    jah a filmet WinDVD-vel játszom le...
  • plas
    nah feltettem az ffdshow-t... az eredmény annyival, jobb, hogyha beletekerek, akkor kb 2mp-ig jó, aztán megint elkezd "szaladni" a film ( mondom mintha tekerném )
    A morgan COdeckpac-et, XviD-et leszedtem, csak a DivX511 van fenn, meg a winDVD plusz a ffdshow... szal sajnos nem sok minden változott. Valami ötlet esetleg??
  • Breki33
    k-lite

classic mp
  • galocza
    morgan mire kell?
    amúgy ha nem tömörítesz, divxet xvidet kiválthatod ffdshow-val, svcdt pedig nézhetsz mert windvd tartalmazza a mpeg2 filtert
  • zakika
    en egyszeru media playerrel nezem (6.4)
  • M@TriX
    hát ehhez csak annyit tudok mondani, hogy a "Morgan Multimedia Codec 3.0.0.9"-et nem ismerem így esetleg az lehet bibi.
    Amúgy milyen lejátszóval nézted a filmet?