A finnek mobiljaik segítségével felügyelnék gyermekeiket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bonewerkz
jellemzo...
erre is csak a rideg fagyos skandinavok lehetnek kepesek... aztan atveszik toluk a hatalomehes amcsik, majd mindenfele maffiozo bankargyerek, aki sajat orszagot vasarolt valahol europaban... (vagy mashol a vilagon...)

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Pheel
Mégis mit jelent az, hogy "fullon be lehet mérni"?
Pheel
Aksi nélkül mégis hogy a halálban beszélsz vele, mikor még lemerült akkumlátorral sem lehetséges, nemhogy akkumlátor nélkül?!?!?
Csudri
Ez mind igaz! Én is láttam a mûsort, de azt is elmondták, hogy aksi nélkül rosszabb a hangminõség ill. közelebbrõl kell venni az adást. Ha viszont csak kikapcsolják és rajta marad az aksi, akkor már bagatel dolog lehallgatni bárkit.

Vajon kell térerõ ehhez a helymeghatározáshoz?

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Bonewerkz
hat nemtom....
ukraneknal mindenesetre levetetik veled a telod aksijat, mielott meetingelsz veluk valahol...

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Cactus
OoO, ezt kicsit kifejthetnéd, mert érdekel. Mégis hogyan lehet bemérni egy mobilt kikapcsolva???

1ébként már az is hülyeség és pofátlanság, ha valakit felhívnak bulizás közben. Most szegény gyerek mit fog mondani 5 porto után? 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

biztos?
komoly bünügyeknél hallottam, hogy csak azért bukott le, mert bekapcsolta a telefont, pl nemrég volt ilyen, kiraboltak egy postást, és elvitte a telefonját is
az erdõben bekapcsolta, igy kapták el a fickot

ha ki van kapcsolva semmilyen jelet nem ad le, és ha nincs feszültség alatt, nem is lehet érzékelni sehogy
erõsen kétlem amit irsz :p
vmi link, vagy egyéb info?

ilyen anyukák most is vannak, és ezek el se engedik a gyereküket sehova - ezután el fogja, mert azthiszi tudja hol van
ugye, mindig ott van a lehetõség, hogy a gyerek kikapcsolja a telefont vagy az "lemerült"

Cactus
Hmm...felõlem mehet, csak nálunk ne legyen ilyen. Szerintem rengeteg visszaélésre adna lehetõséget 😞

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Darth Sith
hát ja. az nem árt ha a szülõ tudja hol vana gyereke, de mondjuk ha a tisztlt anyuka nagyon mániás, és mindetn tudnia akr a gyerekérõl, azt is hogy melyik óra szünetében hány mililiter teát ivott meg, és azt is leakarja nyomozni. tehát van elõnye bár sok hátránya is. meggondolandó dolog. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Mint mindennek ennek is vannak elõnyei is és hátrányai is. Sajna elég csúnyán vissza lehet élni ilyesmivel.