Tarolt a Vodafone az év leghatékonyabb reklámkampányaival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Hova-hova, drága testvérem?
-Feltalálunk? Feltalálunk?
-De én a...
-A múltkori kis találmányt még elnéztük neked, mert rendesek vagyunk. Igaz Pici? De itt van ez az új találmány. Hm? Mondd csak, mit jelent az, hogy nincs csúcsidõ? Hm?
-Csúcsidõ az kell.
-Másokra nem goldolsz? Mindenkit ugyanazért a lóvéért hívni? Egy tarifa? A fõnököm éhen fog halni.
-Enni kell!
-Pici, mit is mondott a fõnök mit csináljunk ezzel?
-Felhívom.
-Micsoda? Csúcsidõ van!

gz8
Ja, körülbelül a 10 évvel ezelõtti amerikai reklámok színvonala, de inkább alatta.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

a vodafone reklámok messze a legjobbak, örülök hogy a szakma is észreveszi :) remélhetõleg több ilyen lesz...

gz8
"mert tényleg érdekel az idõjárás"
Hiszi a piszi! Mondd ki õszintén: inkább az a feneszép vádlijú idõjós lányzó tetszik. Nem szégyen!
Amúgy az idojaras.hu elég jó oldal, még a tívít sem kell bekapcsolni.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Egy héten kb 30percet nézek TV-t.Azt is csak azért mert érdekel az idõjárás egyébként meg, tényleg jó ezek a reklámok.

:)
Darth Sith
én westeles vagyok. ha TV ét nézek akkor is csak cartoon network öt meg MTV ít. :) najó meg a private gold -ot, de ez mellékes... :DDDD

Nem a lényeg, hanem a fontos!

gz8
Nem nézek TV-t, ha mégis, reklámnál elkapcsolom, és rühellem a vodkafont. Ez az én költõi hitvallásom :))))))