30
Automatikus INet kapcsolódás XP alatt hogyan?
  • Bandee
    pont ez! :\
  • harczos
    nekem is xp-m van. nem azonnal, de fölcsatlakozik. kb 1 perc max talán...és mindezt most egy frissen telepített xp-vel is próbáltam
  • mikike
    és nekem se
    sőt...
    nekem ablak sem jön fel, hiába van az ikon az indítópultban
  • Bandee
    kösz.ezt már próbáltam.xp alatt nem megy...
  • harczos
    sry vak vagyok, de itt akor is műxik. biztos h ugyanúgy csinálta?
    csak akkor kell kattintani, ha be van jelölve a mező. ha nincs, akkor nem...szal nem értem mi a gond
  • mikike
    köszönjük, ez volt a #7. tipp
  • harczos
    próbáld meg az indítópultos megoldást azzal a bővítéssel, hogy a kapcsolatod tulajdonságainál a beállítások fülön belül a név, stb kérése mezőt kikapcsolod
  • galocza
    http://www.aldensoft.com/
  • Bandee
    progival tom h lehet,de nen igaz h nincs más megoldás?
  • zoozoo
    Szia. Elárulod, hogy honnan lehet beszerezni ezt a cidial 2.3-at? :)
  • galocza
    én ugyan w98at használok, de a dolog szvsz nálad is működik:
    cidial 2.3, ingyé' van, kicsi, van auto reconnect, több kapcsolatot is kezel (adslnél fontos lehet). startupba be kell tenni, hogy win indításkor ő is induljon. semmi csicsa, de mindent tud ami nekem kell.
  • Bandee
    Semmi fejes 5let?
  • Bandee
  • Bandee
    Ezt nem hiszem el :P
  • Bandee
    Senkinek semmi 5let?
  • Bandee
    Help me pls
  • Bandee
    aham.hát jó lenne elvileg a parancsikont berakok is,csak elmutálódott a windowsom és azt csinálja,h amikor elsőre elindul,mindegy mennyi idő múlva,ha rámegyek a csatlakozás menüre v. ikonra amit csináltam a kapcsolathoz, vár vagy 1 perc és utána megy tovább a gép.Persze ha előtte elindítok 1 winampot v fájlkezelőtt, arra alt+tab-al rá tok' váltani és megy minden, csak a csatlakozásra vár & addig fagyik a taskbar is vele! Vmi 5let?
  • DayWalker
    ja, persze én se értek mindenhez, csak vmennyire ismerem a progit
  • DayWalker
    Én úgy csináltam, hogy először is regisztráltam magam itt.
    Utána a kapott emailben katt a 2. linkre.
    Utána jelentkezz be az oldalon, majd katt a services fülre. Balra van olyan, hogy Dynamic DNS, katt arra, és azon belül Add Host.
    Oda írj be vmi nevet. Ha ez megvan, akkor le kell tölteni egy progit amibe majd be kell írkálni az adatokat. Be lehet állítani, hogy a windózzal együtt induljon.

Ha vmi nemvilágoss kérdezz!
  • zoozoo
    Pedig működnie kell.
    Fogod az asztalról az ikont (amivel kapcsolódnál) és rámész a start menű fölé; néhány pillanat múlva felugrik a menű (még mindig nem engeded el) és utána programok->indítópult-> és csak itt engeded el az ikont. Ekkor berakja az indítópultba és köv indításnál automatikusan kapcsolódik (még annyi, hogy a tárcsázónál pipáld ki az automatikus kapcsolódást - hátha ez is a baja)
    Működnie KELL! ;-)
  • taxi
    EZ az inditopultos megoldas nekem sem mukodott anno, amikor probaltam.
  • Bandee
    még vki 5let?
  • Bandee
    emgcsináltam, de sajna nem jó, de leglább 1 kattintásra vagyok a nettől =)
  • Tertovan
    Hello

Mikor letrehoztad a dsl kapcsolatot akkor a muvelet vegen letrejott egy ikon. Ha arra duplat katintasz akkor megjelenik a kapcsolodas tulajdonsagai /felhsznalonev , jelszo stb.. / a beealitasok fulon kell lenie hogy nev es jelszo bekerese a csatlakozas elott, -na ha inne kiveszed a pipat es okezol, majd az ikont masolod az indopultba akkor a kovetkezo belogolasnal mar automatan fog csatlakozni.
    Sorry ha nem pontos a leiras csak most fejbol mondtam. :(
    Udv:Tertovan
  • Bandee
    icq nem nyert, 1éb 5let?
  • Bandee
    pölö icq megteszi ezek szerint. kipróbálom
  • mikike
    csak akkor ha indítasz egy progit ami netre menne
  • Adi
    nem úgy van, hogy ha benyomod azt, hogy automatikus kapcsolodás?? Én nem használom nem tom....
  • mikike
    nekem régen kapcsolódott, de most nem:(
  • Bandee
    Szóval bocs h ide rakom ezt a kérdést, jobb 5letem nem volt. Hogyan lehet azt megcsinálni h mikor elindul a winxp-m akkor automaikusan felkapcsolódjun a netre? ADSL-em van.