Csúcstechnológia és stílus: Megjelent a Logitech diNovo Media Desktop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont erre én sem cserélnék. Csak a Bluetooth hub tetszik benne. A többiben nem jobb.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Szerintem a szemed (egy jó monitor) és a kezed (minõségi bill + egér) többet ér, mint fél évig egy gyors gép...
És igen tipikus magyar vagyok! De legalább nem egy újgazdag paraszt, akik azzazl villognak, hogy 3.2C és r9800pro döcög a gépükben.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Az viszont baromsag, hogy ujgazdag patkanynak valo.
Aki ezt mondja, az a tipikus csoro magyar mentalitassal (es penztarcaval) bir.
Nem lehet elegszer elmondani, hogy a gyartok nem a magyar piaci modellek alapjan dolgozzak ki az uj termekeiket...
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
mert ha 50-en belül van akko be kell szerezni egyet