424
Ki milyen keverõk használ,tapasztalatok...
  • Holy
    kevero viszont akkor ugy tunik marad a 700-as :)
  • Holy
    anno battyamnak is az volt, most en is azt akarok
    lattam szegeny mennyit szopott vele
    az teny, hogy a leheto legjobb fules, semmi nem szolja tul, viszont neki allandoan eltort a vezeteke... ahol ment be a fulesbe
    igaz hogy garanciaba mindig megcsinaltak neki, de bakker....
    a pio 500-ast szerintem hanyagold...
  • pinehead
    Nekem is ez van, Dandy-től vettem.
  • mstummer
    Nekem is technics füles van RPDJ-1200 naggyon jó kissé drága volt,de megérte.
  • JAST
    A Technics füles nagyon baba!!! Az van nekem is.
  • mstummer
    Nekem 700-as van.Szerintem marha jó.Egyike a használható behringereknek,bár az effekt részt nem találták el túlságosan...az a része messze van a pio 600-tól.Ezt leszámítva semmi probléma nincs vele.Szépen vágnak a hangszinpotik,és a csatipotikkal sincs gond.
    A pio 100-asok lehet hogy érdekelnek,de még tárgyalok egy csávóval aki 160-ért adna 2 500s-es piot,az azért jobb valamivel...bár az is gázos lesz mert csak 120-am van,de egy haver beszáll az üzletbe.
  • Holy
    fulesbol pio-t vagy technics-et fogok venni
    van 1-2 ismerosnek behringer keveroje , eddig meg nem panaszkodtak ra...
  • JAST
    Én továbbra sem ajánlom behringert. Sztem a keverőit és a füleseit veszélyes bevállalni! A füles 2 hónapig bírta....
  • Holy
    omnitronicban csak cd lejatszot tapasztaltam, de eleg is volt... birta kb 1 honapig, utana ugralt meg minden egyeb baja volt

pio 100-ast lehet hogy tudok olyan 150 korul a 2, mondhatni jo allapotban vannak

Behringer DJX-700 - errol a keverorol tudtok mondani valamit ? csakmert ezen gondolkozom
    kisertetiesen hasonlit a pio djm 600-ra, csak az ara nem... vmi oka biztos lehet, hogy harmad annyi, nem?
  • mstummer
    Nem mindegyik beri rossz...és a numarkok között is akad hibás.Többen is panaszkodtak a 3000-es szériára.De ezek szerint neked szerencséd volt.Egy srácnak pl 2 nap után recsegett a crossfadere.
    Az axis 2 jó kis CD player,bár a pio után nagyon fura a jogja,és a gombjai nem birják annyi ideig a strapát.
    A TT 200-a nem ismerem,csak a TT-1-et(abból csinálták a TT-X1 -et),de ha csak közeliti akkor is király.Az isten viszont a technics...de kinek van rá pénze.
    A BPM számlálókkal kapcsolatban igazad van,fölösleges. Akinek van 1 kis hallása meg tehetsége az gyorsan belelendül. Akinek meg nincs az felejtse el az egészet.
  • JAST
    Én a Numarkra esküszöm! A behringer keverői 1 év után elkezdenek romlani, lehet cserélgetni rajta a tönkremenő dolgokat... 72500 Ftért vettem annó a most 61 000 Ftba kerülő 3 csatornás numark dm3002x keverőt, teljesen fasza. Aztán numark axis 2 2 db melyekkel teljesen elégedett vagyok mivel jobb a "tárcsája" és amelyekkel 60 000 Ftot spóróltam. Csak annyi a különbség a pioneer cdj100assal szemben hogy nincs benne effekt. BPM Számláló? ne röhögtessetek... akinek ilyenre van szüksége az nem igazi lemezlovas! Az egészben a fül a lényeg... én fél év alatt úgy belejöttem hogy kb 20 mp alatt teljesen tökéletesen összepitchelem a zenéket. Aztán a Numark TT 200 -as lemezjátszómról már no comment :)
  • mstummer
    2db Pioneer CDJ100s-t vagy CDJ500s-t vennék,max 60.000Ft/db áron.Esetleg még Numark Axis 2 is érdekelne.
  • mstummer
    Nos az omnitronic soha nem volt jobb márka mint a behringer,legalábbis keverõk terén,mert a lemezjátszóik tényleg jók.Szoval a kettõ közül mindenképpen a behringert ajánlom.Nekem behringer DJX700-am van lassan 3 hónapja megvan semmi probléma nincs vele.Amugy a BPM számlálót felejtsd el,egyrészt a fül pontosabb,másrészt meg van hogy totál hülyeséget ir ki.
    Gondolom olyan 40E körül lehet pénzed ha a behrit nézted ki.Ajánlanék egy olcsóbb de mindenképpen megbizhatóbb keverõt.Ez pedig a Numark1002x.Amugy ha más véleményére is kiváncsi vagy nézz be a www.zaj.hu fórumára.Remélem segítettem.
  • BADE
    Itt nézzetek szét:
    zaj.hu
    Most volt nagy akció!
  • Lt.Balu
    sorry,a behi az djx-400
  • Lt.Balu
    Sziasztok!
    Közeljövőben vennék otthoni célokra vmi keverőpultot. 2 típust lestem ki:
    Behringer vmx-400 és Omnitronic pm-524 Unique Edition
    Melyik a jobb?:)
    az Omnitronic sztem jobb márka,bár nincs rajt bpm számlálo...a Behin van..
    Várom a véleményeket:)
  • mstummer
    Jelenleg nincs pénzem megvettem egy keverõt,de ha jól látom ezek amiket írtál nagyrészt zenekészítéshez valók...én egyenlõre megelégszem a mixeléssel...de ha tudsz olcsón numark axis 2 vagy pio 100 cd lejátszót az érdekelne.
  • fgp303
    Hali!

Van egy-ket felesleges cuccom zenelni: Motu 1224 hangkartya (24bit 48kHz, 8 analog in, 10 analog out 'mind szimetrikus', AES/EBU in/out, world clock in/out, kulso rackes cucc) 169e, ket 1224 interfaccel 249e, kulon csak az egyik interface 115e. Emagic Audiower 8 hangkartya (16bit 48khz, 2 analog in, 8 analog out, SPDIF digitalis in/out, OSX alatt is mukodik) 65e, Roland MC-303 Groovebox 45e, Waldorf Microwave 75e, DBX 262 Project1 compressor 25e. Tel.: 06209759650

u.i.: ja es egy csomo bakelit is

sorry az Offtopic-ert lemcsik
  • mstummer
    Egészségedre :)
  • mstummer
    Ja és még az is érdekelne ha megrendelek valamit,pl keverõt külföldrõl és kiirják hogy pl 60EUR a postaköltség abban benne van e a vám,meg az ÁFA.
  • mstummer
    Szeretném ha valaki aki ismeri a Numark DXM06,az ESO Extreme Platinum 1000 DSP vagy Supreme 4+1 EFX keverõket ,az megosztaná velem a tapasztalatait...esetleg az ESO-król jó felbontásu képet is küldhetne valaki,mert a neten nincs egy jó kép se róluk...elõre is THX.