10
Az ingyenes Realone player nem indul el:-(
  • Garfield
    A Real Player-ben az egyetlen idegesítő dolog, hogy hiába veszi ki az ember, a lejátszó minden egyes elindításánál belerakja az induláskor futtatandó cuccok közé a realsched.exe-t. Persze ez gyógyítható, meg ha az AdWatch-hoz hasonló, az induláskor futtatandó progik bejegyzéseit védő szoftvert használ az ember, akkor nincs gond.
  • Garfield
    Őszintén megvallva nem igazán értem, mi a gond a Real Playerrel. Én is ezt használom RM fájlokhoz (Amazon.com-on belehallgatni a zenékbe, Kossuth Rádió oldaláról letöltött rádiókabarékhoz, stb.) - igaz, premium patch-csel, nem pedig a maga csupasz valóságában.

u.i.: Real Alternative-ot ismerem, azért is használom az eredeti Real Playert, mert egyszer kipróbáltam...
    U.i.2: Aki azt gondolja, hogy a Real Player teleszemeteli a rendszert, az még valszeg sosem telepítette az ACDSee nevű, amúgy népszerű képnézegető alkalmazást...
  • forestjr79
    köszi az infót! kipróbáltam, de general error has occured. nem akarja a gépem az igazságot, nem tudom, miért.
  • nemcsakfeel
    real alternative -t keress.
    vmi ilyesmi néven futó programmal műxik.
  • forestjr79
    Sziasztok! Nekem is az a gondom, mint az 1-es hozzászólónak. Viszont én rádiót szeretnék hallgatni, ami csak real playerrel lehetséges. Ezt hogyan tudom megoldani aceval vagy real dekóderrel? Előre is köszi!
  • jugen
    Köszi a segítséget!
  • PetruZ
    Az ace pakk, vagy a real dekóder? ;) Merthogy szvsz jó mindkettő, csak okosan kell használni. :) A realone és qt plugin pedig ugyanaz, mint a pakkokban van. Tudom, mert én ZoomPlayer-en nézem ezeket gond nélkül és custom ace-om vam.
  • mikike
    ...ami szintén nem ajánlott
    inkább a media player classicot töltsd le, és ahhoz külön a realone és a quicktime plugint
  • PetruZ
    Ha nem fontos, sztem felejtsd el, a legrosszabb, reklámokkal, mindenféle automatikus netes letöltővel és regisztrátorral teli mediaplayer, amit valaha láttam. Ha "rm*" fájlokat akarsz lejátszani, a legújabb ACE pakkban van Real dekóder, elég jól működik.
  • jugen
    Sziasztok!
    Az ingyenes realone player-t felinstalláltam, de nem hajlandó elindulni! Egy pillanatra megjelenik a homokóra, de a következőben el is tünik. És ennyi, nem történik semmi...
    Valaki tudja a megoldást? Előre is köszi