24
-
Csatti #24 Csudri, te mindenkit csak fikazni tudsz! :))) -
#23 Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy RIAA sux!
u.i: Ha lehet, akkor most ne gyertek azzal, hogy én mindenkit csak fikázni tudok! :)) -
Cat #21 magyarországon is rakat internetszolgáltató küldött ki a felhasználóknak levelet, hogy ezt és ezt megosztották, ami törvényellenes -
#20 A szellem kint van a palackból, és hülye lesz visszamászni. Kezdettől fogva azzal etettek minket hogy a net ingyenes és mindenki számára szabadon hozzáférhető: és sok esetben a semmiért fizetsz, és korlátozva vagy !!! Ezzel nem törődik senki? ... -
TheZsenyka #15 LOL, nem mindegy hogy néz ki? Az meg, hogy itt elégedetlenkedtek, semmit nem változtat a tényen: erősebb kutya ba***k. Mit kell ezen cifrázni? -
Zoldalma #12 Ma'ramelyik.....a fizetosok tobbnyire szoktak -
aDannyBoy #11 meg a masik az hogy a szerver valszeg nem fog logolni, ha egy warez cuccrol van szo :) -
#10 Kazaa lol! Az már teljesen használhatatlan, tele van fake dolgokkal, meg sistergő zenékkel. FTP-vel meg az a baj, hogyha lekapcsolnak egyet, akkor a logokat visszaolvasva eljuthatnának hozzád. Az már más kérdés, hogy a server addigra már nincs ott, mire rendőrök kiérnek ;)
A nyúgdíjasokról már nem is merek beszélni. Pereljék csak a kiskorúakat, meg a nyugdíjasokat, ők aztán okozzák a kárt :DDD -
#9 lol ez a dagadt amerikai ott bújik a CD-k mögött és ez szó szerint így van.. ha nem lennének előadók nem lennének kiadók sem... -
#6 "a szervezet egy nyugdíjas felhasználót azzal vádolt meg, hogy a Kazaa-n keresztült hardcore rap zenéket cserélget"
Ekkora barmokat!!:-)) -
#5 naja, használnéjk én is ftp-t, de nem fizetek érte. :) kazaa n meg csak nem bukok le, mért pont engem kapnának el? jó hozzá állás.. :D -
#3 Mihez kepest...:P -
Csatti #2 Rohadt RIAA. Csak csapkodnak ide oda. Sodi ne hidd, hogy az ftp olyan nagyon biztonsagos. -
#1 Marad az ftp :)